Categorii cărți

Recuperare utilizator
Nu aveti cont? Creare cont

Sănătate arrow Dr. Floarea Damaschin - Prețul vindecării
Demascarea. Film despre acţiunea violentă de la Piteşti (1949-1951)Dr. Iosif Niculescu, Eroism şi jertfă pe Frontul de Est, film documentar

Dr. Floarea Damaschin - Prețul vindecării

Produsul este in stoc.

Dr. Floarea Damaschin - Prețul vindecării

14.00 LEI
AUTOR: Dr. Floarea Damaschin

TITLU: PREȚUL VINDECĂRII. Postul de voie si postul de ne-voie

EDITURA: Sfinții Martiri Brâncoveni, 2016

DETALII/DESCRIERE: ”Prin tragicul refuz fata de porunca postirii, Adam a pierdut magnifica chemare spre asemanare, genomul a suferit, iar calea creatiei s-a schimbat. Inainte de Cadere, dar si dupa aceasta, Dumnezeu ne-a lasat hrana (aer, apa, aliment, gand, cuvant, post si fapta) ca element conditional al relatiei pe care o avea cu noi, iar pe tot parcursul istoriei omului, acest lucru este de netagaduit. De la Adam incoace calea sanatatii, vindecarii, eliberarii, a implicat permanent atitudinea constienta, vointa asumata fata de hrana. Ea actioneaza asupra fiecarui om si asupra neamului ce-i urmeaza acestuia, caci fiecare om duce in el lucrarea lui si starea neamului din care se trage. Mii de ani postul neporuncit a ramas post de voie sau post de ne-voie si in lipsa iubirii, arareori a fost cale de vindecare. Legea fara iubire este nefunctionala. Glasul durerii lumii a miscat cerul si venind Iisus ne-a aratat Calea. Implicita pentru Adam, porunca Hristica a iubirii devine explicita pentru Lege. Calea vindecarii este calea iubirii! Vin, de care? Din Potir! Nihil sine Deo!” Dr. Floarea Damaschin