Abonare newsletter

Lansarea cărții ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI CREȘTINE Imprimare
1ABM
                                        30 martie 2017, orele 18:00

Intrând aici, în generosul și frumosul Paraclis Patriarhal, Biserica Sf. Elefterie Nou, rămânem întotdeauna înmărmuriți privind frumusețea picturii Părintelui Arsenie Boca din altarul bisericii. Cu 24 de ore înainte, rostită aici, rugăciunea către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu de la finalul Canonului cel Mare al Sfântului Andrei Criteanul era încă prezentă în memorie:

”...Cetatea ta păzește-o, Preacurată Născă­toare de Dumnezeu; că în ti­ne aceasta cu credință împărățind, în tine se și întărește, și prin tine bi­ruind, înfrânge toată încercarea, de­zarmează pe vrăjmași și îndreptea­ză pe supușii ei...”

În seara zilei de 30 martie 2017 s-a lansat o carte care vine să ridice slavă Domnului nostru, iisus Hristos, pentru transformările pe care, cu ajutorul Său și datorită iubirii Sale, societatea omenească le-a cunoscut de-a lungul timpului: ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI CREȘTINE. Cartea a fost scrisă cu deosebită iubire, eleganță și cunoaștere de doamna profesor Aurelia Bălan Mihailovici, Doctor în istorie medievală (bizantologie), autoare a numeroase cărţi şi articole, premiată în mai multe rânduri de Academia Română.

Mulțumim Bisericii Sf. Elefterie Nou, părintelui
 prof. dr. Ulican Valer, Parohul Bisericii, pentru bunăvoința acordată găzduirii evenimentului nostru.

LANSARE DE CARTE Imprimare
afis_a2_26.03.2017

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA vă invită joi, 30 martie 2017, orele 18:00, la lansarea cărții ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI CREȘTINE, autor Aurelia Bălan Mihailovici.

Dubla lansare de carte - 23 februarie 2017 Imprimare
23 februarie 2017 - DUBLĂ LANSARE DE CARTE

Lansaremare
CartileAD Dubla lansare a celor două cărți de excepție: ADUSU-MI-AM AMINTE (Aspazia Oțel Petrescu) și DESCOPERIREA UNEI TAINE (Radu Ioan Comșuța) a adus alături pe 23 februarie 2017 peste 100 de persoane.

Mulțumim invitaților noștri și tuturor membrilor și prietenilor fundației noastre pentru prezența la acest eveniment!

Detalii despre cele două cărți puteți afla accesănd numele acestora mai jos:

ADUSU-MI-AM AMINTE - Aspazia Oțel Petrescu
DESCOPERIREA UNEI TAINE - Radu Ioan Comșuța

DUBLĂ LANSARE DE CARTE Imprimare
afis_web

Vă invităm la o seară cu invitați speciali, cu surprize și, mai ales, cu două ”prezențe” pe măsură: două noi cărți apărute la Editura Arsenie Boca: ediția a doua a cărții ADUSU-MI-AM AMINTE (autor: ASPAZIA OȚEL PETRESCU) și DESCOPERIREA UNEI TAINE (autor: RADU IOAN COMȘUȚA).

Lansarea cărţii "VA LUA ŢARA FOC DIN PRISLOP" Imprimare
Coperta_carte

La sfârşitul anului 2016, pe 15 decembrie, a avut loc lansarea cărţii "Va lua ţara foc din Prislop".
Lansarea  a avut loc în spaţiul oferit în mod deosebit de generos de conducerea Colegiului Naţional Ion Neculce din Bucureşti - pentru care mulţumim foarte mult -, sala de festivităţi a liceului reunind în seara zilei de 15 decembrie foarte mulţi oameni care îl iubesc şi apreciază pe Părintele Arsenie. Mulţumim doamnei profesoare Mihaela Ghiţiu şi tinerilor din acest liceu pentru tot sprijinul acordat pentru buna desfăşurare a acestui eveniment.

Doi sfinţi preoti, avand mare evlavie şi iubire pentru Părintele Arsenie Boca - Părintele Profesor Nicolae Bordaşiu şi mai tânărul său fost elev, Părintele Mihai Dragomir - au ţinut să ne aducă la cunoştinţă numeroase episoade din viaţa Părintelui Arsenie, modul în care sfinţiile lor au primit ajutor de la Sfântul Ardealului. Mulţumim din nou, pe această cale, pentru mărturiile pe care dumnealor le-au adus în faţa noastră, pentru iubirea pe care o nutresc pentru Sfântul Părinte Arsenie, pentru bucuria de a-i fi avut alături de noi la acest eveniment.

<< Început < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 Următor > Sfârşit >>

Pagina 1 din 8