Izvorul Tamaduirii in viziunea Parintelui Arsenie BocaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CHEMARI LA APOSTOLIE”
„Neamul omenesc nu apartine, decat sub unul din aspectele sale, generatiei lui Adam cel vechi, generatiei pacatoase si

Redirecţionati 3,5% din impozitul către stat fundaţiei noastre

2093ecc8 1eb6 4755 a0ef d2215c2b59c7
Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru alte detalii referitoare la completarea/descărcarea formularului, contactaţi-ne la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro.

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 3,5 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până la data de 25 mai 2021, data limită de trimitere a formularului completat - data poștei.
Redirecționarea procentului de 3,5% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.
Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre.

230 jpegMulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

afis expozitie Cuviosul Gherontie 1320x1020
În a doua jumătate a lunii mai 2021, Galeria Romană găzduiește un eveniment cultural inedit, expoziția: “VĂZDUHURILE GHERONTICE ŞI ALTE ISPRĂVI ICONICE” – a Cuviosului Gherontie.
Vernisajul va avea loc sâmbătă, 15 mai 2021, începând cu ora 15:00, Bd. Lascăr Catargiu, nr 1, sector 1, Bucureşti.
Devenit cunoscut din ce în ce mai mult după plecarea sa, prin mărturisirile adunate în deja trei cărți, Cuviosul Gherontie se lasă descoperit acum și într-un alt mod, prin intermediul lucrărilor sale.

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.fundatiaarsenieboca.ro/Evenimente/pelerinaj-sambta.html, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

• the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: