ȘTIRILE NOASTRE

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Bocaiisus hristos 6
Extras din „SUPRAFATA SI ADANC”
„Iisus dorea de la ei - si de la toti credinciosii lumii - o liniste de adancime: linistea sigurantei in Dumnezeu. Aceasta ar da sa se

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Dragii noștri,

Sper ca anunțul plecării în data de 17 martie 2018, la Valea Screzii si Valea Plopului să vă găsească sănătoși și pregătiți pentru drum. E primavară și ne dorim să dăruim din energia noastră cât mai mult și celor care așteaptă cu bucurie sosirea noastră, chiar și pentru câteva ore.
Așteptăm participarea dumneavoastră cel puțin cu entuziasmul de până acum!

valea plopului 17 marValea Plopului (Sursa foto)

Pentru o mai ușoară gestionare a timpului dumneavoastră vă anunțăm calendarul deplasărilor pe care urmează să le facem  în  2018: 17 martie, 19-20 mai, 21-22 iulie, 22-23 septembrie, 17 noiembrie.

În lunile mai și iulie la sugestia părintelui Nicolae Tanase vom rămâne și peste noapte. Sperăm să legăm prietenii și legături de suflet cu copiii de aici. Intenționăm să facem în acest an și o tabără de vară cu o serie de ateliere de creație.

Vă așteptăm cu drag în număr cât mai mare!

Iată cum ne puteți ajuta și vă puteți implica în acțiunea noastră de sâmbătă:

A: Participarea la colecta de produse

Necesitățile pentru această data sunt următoarele:
- Alimente: conserve de ciuperci, roșii în bulion, măsline, dovlecei și fructe proaspete, verdeață.
- Produse de menaj: sano antimucegai, soluție podea, detergent de vase, detartrant, cloramină.
- Produse de uz farmaceutic: nurofen copii și adulți, panadol, sirop tuse și pastile de tuse pentru adulți, vitamine,(supradyn), betadina, ser fiziologic, seringi, mănuși unică folosință.
-Produse igienă: saci gunoi rezistenți, mopuri, mături.

Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 12-16 martie 2018, orele 8-16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor

Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Mulțumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea inscrierii. În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul pana joi, 15 martie 2018, la adresa de email: stefaniapauciuc@gmail.com sau telefon: 0722.310.998.

C: Popularizarea acțiunii

Întâlnirea de sâmbătă, 17 martie 2018, va fi la sediul fundației la ora 8:30 (organizarea și încărcarea mașinilor), iar plecarea se va face la ora 9:00.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugam să contactatâți coordonatorul: Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Spuneți, vă rugam, și celor apropiați de această acțiune!

Coordonator proiect, Ștefania Pauciuc

EVENIMENTE / INVITAȚII

Conferința ”SCARA VIRTUȚILOR ȘI DESĂVÂRȘIREA OMULUI”

pr.CtinPatuleanu
Duminică – 18 martie 2018, orele 18.00, la Biserica Şerban Vodă, strada Petre Ţuţea, nr. 1, este invitat Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Pătuleanu de la Facultatea de Teologie Ortodoxă ”Justinian Patriarhul” din București.

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.fundatiaarsenieboca.ro/Sus%C5%A3inem-%C5%9Fi-v%C4%83-recomand%C4%83m/flori-din-flori.html?utm_source=&utm_medium=&utm_term=&utm_content=&utm_campaign=, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

  • the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: