Redirecţionati 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre

Directionati2lasuta

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până spre sfârșitul lunii mai 2018 (25 mai 2018 este data limită de trimitere a formularului completat - data poștei).
Redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.

0
0
0
s2sdefault

Volutariatul in Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca

Fundatia noastra este o organizatie non profit, ce urmareste desfasurarea de activitati benefice semenilor, in sens sufletesc, dar si material.

0
0
0
s2sdefault

Inscrierea ca membru al Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca

Fundatia noastra functioneaza prin promovarea unor valori de baza, care transpar in fiecare dintre actiunile si proiectele noastre.

0
0
0
s2sdefault

doneaza


6. Dacă aveţi posibilitatea şi doriţi să ne sprijiniţi financiar în mod suplimentar, puteţi să o faceţi prin donaţii (detalii aici) sau printr-o sponsorizare. Pentru detalii legate de contractele de sponsorizare, vă rugăm să scrieţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

0
0
0
s2sdefault

images
5. Aceia dintre dumneavoastră care sunt angajaţi, ne pot sprijini financiar fără să scoată niciun leu din buzunar, redirecţionând 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre. Pentru mai multe informaţii despre sistemul 2 % şi pentru a completa formularul click aici sau contactaţi-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.
Accept Refuz