doneaza

6. Dacă aveţi posibilitatea şi doriţi să ne sprijiniţi financiar în mod suplimentar, puteţi să o faceţi prin donaţii (detalii aici) sau printr-o sponsorizare. Pentru detalii legate de contractele de sponsorizare, vă rugăm să scrieţi la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

images5. Aceia dintre dumneavoastră care sunt angajaţi, ne pot sprijini financiar fără să scoată niciun leu din buzunar, redirecţionând 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre. Pentru mai multe informaţii despre sistemul 2 % şi pentru a completa formularul click aici sau contactaţi-ne la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

carti_article-main-image

4. Cumpăraţi şi popularizaţi produsele noastre!

Simpla achiziţionare a revistelor, cărţilor şi filmelor pe care le produce sau distribuie fundaţia noastră ajută la bunul mers al lucrurilor. Faceţi cadou prietenilor şi familiei dumneavoastră produsele din oferta noastră de carte şi film şi obţineţi un dublu rezultat: dăruiţi puţină lumină celor dragi şi popularizaţi figuri importante ale vieţii şi spiritualităţii româneşti.
Găsiti cărtile, filmele si revistele in serctiunea CARTI SI FILME de pe site-ul nostru.

people_talking3. Vorbiţi-le prietenilor şi cunoştinţelor dumneavoastră despre noi!

Avem numeroase proiecte pentru care o listă lungă de contacte contează foarte mult, prin simpla retrimitere a unui e-mail pentru cei care ne-ar putea sprijini atunci când solicitările se adresează unei anumite categorii (studenţi, profesori, pensionari etc.)

logo-21

2. Deveniţi membru al fundaţiei!

Calitatea de membru implică reduceri la toate produsele puse în vânzare de către noi, oferte speciale şi plata unei cotizaţii anuale modice. De asemenea, membrii fundaţiei vor avea prioritate la pelerinaje şi la ofertele limitate.
Tot ce trebuie să faceţi pentru a deveni membru este să semnaţi adeziunea, pe care o puteţi cere de la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Abonare Newsletter