ARS03394
Hristos S-a înălțat!

Cu voia Domnului, ne propunem ca în week-end-ul 26-27 iunie 2021 să facem o nouă vizită la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde 40 de mame și copiii lor se află în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, vă rugăm să ne fiți alături, ajutând fiecare după puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrană și întreținere curentă pentru această perioadă, în special cu următoarele:

18a7e719897b96d85161aac65aabfec2
Vă mulțumim tuturor celor care ne-ați fost alături în călătoria de suflet de sâmbătă, 17 aprilie 2021, pe care Fundația noastră a organizat-o în județul Giurgiu, în cadrul căreia ne-am oprit și la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu unde au fost aduse toate donațiile dvs.

signal 2021 02 20 150932
Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 17 aprilie, în cadrul călătoriei de suflet pe care Fundația noastră o va organiza la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, Biserica din Letca Nouă și Biserica Drăgănescu, să ne oprim și la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, pentru a le aduce cele necesare pentru perioada următoare, din lista de mai jos:
- produse alimentare: pate vegetal, soia pentru șnițele, fructe;
- produse de igienă și curățenie: detergent pentru rufe, detergent vase, saci menajeri 35 l, hârtie igienică, spray pentru praf (Pronto, de ex.), soluție pentru pardoseală, pahare de unică folosință.

Giurgiu 9
Dragii noștri,

Vă mulțumim tuturor celor care ați contribuit (prin donații în bani și produse, prin achiziția unora dintre acestea sau transportul cu mașina) la realizarea primei vizite de anul acesta de la Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde am fost sâmbătă, 20 februarie.
Ne-am bucurat să îl revedem pe părintele Valentin, dar în același timp am aflat cu tristețe că Fundația noastră este printre puținii binefăcători care au mai rămas în acest ultim an aproape de nevoile mamelor și copiilor de la Așezământ.

WhatsApp Image 2020 02 15 at 20.01.14
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, ne propunem ca sâmbătă, 20 februarie 2021, să reîncepem vizitele noastre în comuna Slobozia, județul Giurgiu, unde vă reamintim că sunt găzduiți aproximativ 40 de mame și copii (victime ale violenței domestice), atât în Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, cât și în casele din sat, aflați în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan, chiar dacă nu va fi posibilă interacțiunea directă cu copiii, din motive ce țin de respectarea restricțiilor sanitare actuale.