giurgiu iunie 2019
Dragii noștri,

Sâmbătă, pe 29 iunie 2019, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Slobozia 13 aprilie
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 13 aprilie, prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile personale puse la dispoziție de către voluntari inimoși.

SloboziagrDragii noștri,

Sâmbătă, pe 13 aprilie 2019, cu ajutorul Domnului, organizăm o nouă vizită la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Slobozia 2
Doamne, ajută!

Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă prima vizită din acest an la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, de sâmbătă, 16 februarie (o zi însorită ca de început de primăvară!), prin donații în bunuri și în bani, dar și prin asigurarea transportului cu mașinile lor personale puse la dispoziție de către voluntarii noștri inimoși!

slobozia
Dragii noștri
,

Sâmbătă, pe 16 februarie 2019, cu ajutorul Domnului, organizăm prima vizită din acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.

Accept Refuz