Fotografie0350SLFotografie0355SLMultumim tuturor acelora care au facut posibilă vizita de sâmbătă, 11 februarie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

Fotografie0403bMulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 1 aprilie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

Fotografie0552Slobozia
Fotografie0553SloboziaMulțumim celor care au făcut posibilă vizita de luna trecuta, sâmbătă, 28 octombrie 2017
, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă nu am fost decât trei persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo (câteva imagini inserate aici, in acest mesaj). Să sperăm că data viitoare vom fi mult mai mulți!

Giurgiu01
Doamne, ajută!

Giurgiu15Mulțumim tuturor celor care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 9 decembrie 2017, ultima din acest an, la Așezământul SfințiiGiurgiu14 Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului. De data aceasta, am reușit să ne mobilizăm într-un număr mai mare (9 adulți și 2 copii) și să mergem acolo cu patru mașini încărcate, fiind însoțiți de noi și vechi prieteni ai Fundației, a căror generozitate smerită ne ajută să ajutăm.
La Centru, ne-am bucurat de o frumoasă surpriză pregătită de copii împreună cu doamna preoteasă Veronica, fiind primiți în cântec de colindă.

Dragii noștri,

Fotografie0552Mulțumim celor care au făcut posibilă vizita de luna trecuta, sâmbătă, 28 octombrie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu, prin donații în produse și în bani și prin asigurarea transportului, chiar dacă nu am fost decât trei persoane care ne-am mobilizat să ajungem acolo (câteva imagini inserate aici, in acest mesaj). Să sperăm că pe 9 decembrie vom fi mult mai mulți!Fotografie0553
La Centru, unde am vizitat pe copiii găzduiți acolo cu mamele lor, ne-a întâmpinat Părintele Valentin care ne-a vorbit despre importanța dăruirii în viața fiecărui creștin și a solidărității întru realizarea de lucrări folositoare pentru apoapele nostru.
La întoarcerea spre București ne-am oprit ca de obicei la Mănăstirea Sf. Ioan Rusul, pentru a mai asculta din cuvintele pilduitoare ale Părintelui Hristofor.

Sâmbătă, pe 9 decembrie 2017, cu ajutorul Domnului, organizăm o ultimă vizită în acest an la copiii din Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din comuna Slobozia, județul Giurgiu.