valea plopului noiemb 2018
Dragi prieteni,


În aceste zile premergătoare postului Crăciunului ne pregătim să vizităm pentru ultima oară în acest an, în zilele de 17-18 noiembrie 2018, tabăra de la Valea Plopului și Valea Screzii. Vom avea activități, vom avea și socializare, dar și comuniune duhovnicească.
În plus, la fața locului se va deplasa împreună cu noi și o echipă stomatologică, pentru consultarea gratuită a 100 de copii.

Vă invităm să ne fiți alături, printr-una din modalitățile de mai jos: 

0
0
0
s2sdefault

22 23sept V.Plopului
Dragi prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 22 - 23 septembrie 2018, doamna Daniela Petcovici, ne transmite următorul mesaj:

0
0
0
s2sdefault

VP
Dragi prieteni,

Cu bucurie și nerăbdare ne pregătim pentru vizita de la Așezământul de la Valea Plopului/ Valea Screzii, din
22 - 23 septembrie 2018. Vă așteptăm și pe dumneavoastră să vă alăturați dorinței noastre de a îmbogăți proiectul Valea Plopului cu mai multă căldură și mai mult folos!

Cu ajutorul lui Dumnezeu vom putea duce donațiile necesare și în plus vom fi însoțiți de voluntarii inimoși ai taberei „Zilele Prieteniei”. 

0
0
0
s2sdefault

zileleprieteniei
Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Maicii Domnului, în perioada 30.07 - 3.08.2018 am organizat tabăra „Zilele prieteniei la Valea Plopului”.
În cele cinci zile, copiii din Valea Screzii au participat la ateliere de lucru utile și folositoare în viața de zi cu zi: croitorie, olărit, comunicarepovestile și folosul lormânuțele harnice

0
0
0
s2sdefault


Prietenilor noștri,

timpul a zburat și ne aflăm în pragul plecării la Valea Plopului/ Valea Screzii din
19 și 20 mai 2018. Părintele Nicolae Tănase ne-a oferit 30 de locuri pentru cazarea de peste noapte.

Pr Nicolae Tanase1Parintele Tanase si copiii de la Valea Plopului (Sursa foto)

Vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta!
Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră în a desăvârși lecția reală pe care Părintele Tănase ne-o predă, cu smerenie, de peste 28 de ani. Ne propunem să identificăm temele pentru tabăra din iulie, să schițăm programul plus o serie de acțiuni organizatorice. Tabăra se va desfașura in perioada 29 iulie - 3 august 2018, iar dacă mai apar ceva modificări ca număr de zile vă anunțăm în timp util.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.