un sfant al zilelor noastre

AUTOR: Dan Lucinescu 

TITLU: Părintele Arsenie Boca, un Sfânt al zilelor noastre

EDITURA: Siaj

PREŢ: 10 RON

CARACTERISTICI: 120 pagini

DETALII/DESCRIERE: Despre viaţa părintelui Arsenie Boca s-au scris multe pagini şi se vor mai scrie cu siguranţă, pentru că existenţa sublimă a Părintelui este copleşitoare din multe puncte de vedere. Cartea evocă viaţa celui care, în plin atac ateist, a creat şi condus cea mai mare şcoală de purificare a sufletelor, în frumoasa Ţară a Făgăraşului. Lucrarea de faţă este cu atât mai specială cu cât Dan Lucinescu a avut marea şansă ca, în tinereţea sa, înainte de a fi închis pentru 15 ani în închisorile comuniste, să-l cunoască pe părinte la Sâmbăta.

„Binecuvântez iniţiativa scriitorului Dan Lucinescu de a evoca figura luminoasă a Părintelui Arsenie Boca de la Sâmbăta de Sus, cel care, pe durata primei jumătăţi a vieţii sale, a fluturat steagul mărturisirii ortodoxe în plină eră stalinistă, cu ecouri la scară naţională. Tinerele noastre generaţii trebuie să îl cunoască pe marele duhovnic.” – Î.P.S. Bartolomeu al Clujului.

 

0
0
0
s2sdefault

  1. Dan Lucinescu, Părintele Arsenie Boca, un Sfânt al zilelor noastre, 8 RON

  2. Ioan Cişmileanu, Mărturii din Ţara Făgăraşului despre Părintele Arsenie Boca, 8 RON

  3. Ioan Cişmileanu, Noi mărturii despre părintele Arsenie Boca, 8 RON

  4. Ioan Cişmileanu, Alte mărturii despre Părintele Arsenie Boca, 8 RON

  5. Părintele Arsenie Boca, Ridicarea căsătoriei la Înălţimea de Taină, 13 RON 

  6. Părintele Arsenie Boca, Lupta duhovnicească cu lumea, trupul şi diavolul, 10 RON

  7. Părintele Arsenie Boca, Cărarea Împărăţiei, 90 RON

  8. Părintele Arsenie Boca, Cuvinte Vii, 90 RON

  9. Părintele Arsenie Boca/Î.P.S. Daniil Stoenescu, Omul îmbrăcat în haină de in şi Îngerul cu cădelniţă de aur, 145 RON

10. Un caiet al Părintelui Arsenie Boca, Seminţe duhovniceşti, 9 RON

11. Părintele Arsenie Boca, mare îndrumător de suflete din secolul XX, 20 RON 

12. DVD, O întâlnire binecuvântată cu Părintele Arsenie Boca - mărturie a doamnei Aspazia Oţel Petrescu, fost deţinut politic, 10 RON

13. CD, Părintele Arsenie Boca - Cuvinte de mântuire, 10 RON

14. CD, Părintele Arsenie Boca - Lumini pe Cărarea Împărăţiei, 10 RON

15. DVD, Părintele Arsenie Boca- Omul lui Dumnezeu, 10 RON

16. Părintele Arsenie Boca, Un om mai presus de oameni, 11 RON

17. Părintele Arsenie Boca, Mărturii ale părintelui Pantelimon, Editura Cristimpuri 6,5 RON

18. Părintele Arsenie Boca, Pravila albă -Sfaturi pentru cei căsătoriți  3 RON

19. Părintele Arsenie Boca, Biserica de la Dragănescu - Capela sixtină a ortodoxiei româneşti, 155 RON


 

 

0
0
0
s2sdefault
AUTOR: Ioan Cişmileanu

TITLU: Noi mărturii despre Părintele Arsenie Boca

EDITURA: Agaton

PREŢ: 8 RON

CARACTERISTICI: 128 pagini

DETALII/DESCRIERE: Al doilea volum de mărturii despre Părintele Arsenie Boca prezintă alte minuni săvârşite de acest Sfânt Părinte, alte pilde, alte proorociri, necunoscute publicului larg până la apariţia cărţii. Totodată, cartea conţine şi rugăciuni inedite ale Părintelui.

 

„Domnul Iisus Hristos: Arsenie, nu Mă mai picta pe icoană, că vremea s-a apropiat. Mergi şi pictează în inimile oamenilor, prin cuvântul tău. Spune-le că vin peste ei necazuri şi suferinţe.

 

Părintele Arsenie (fiind tot timpul urmărit de securişti): Nu vă necăjiţi de mine, că eu astfel mă hrănesc cu mană cerească… Măi, să răbdaţi şi voi prigonirile lui antihrist, că numai prima durere o simţi, restul suporţi cu ajutorul lui Dumnezeu… Este destul dacă aţi venit o dată sau de două ori la mine, că la dreapta judecată am şi eu un cuvânt de spus. Unde veţi fi, pun mâna în capul vostru şi vă scot afară. Dar este o condiţie: să fiţi buni, să faceţi fapte bune, să mergeţi pe linia Bisericii şi să fiţi tot timpul pregătiţi, cum vă învaţă preoţii Bisericii.”

0
0
0
s2sdefault

AUTOR: Ioan Cişmileanu

TITLU: Mărturii din Ţara Făgăraşului despre părintele Arsenie Boca

EDITURA: Agaton

PREŢ: 8 RON

CARACTERISTICI: 127 pagini

DETALII/DESCRIERE: Mărturii din Ţara Făgăraşului despre părintele Arsenie Boca este un volum impresionant de mărturii despre Părintele Arsenie Boca. Conţine foarte multe relatări care înfăţişează minunile săvârşite de Părinte în timpul vieţii, precum şi pilde ale Sfinţiei Sale. „Pedeapsa părinţilor vine în copii până la al treilea şi al patrulea neam pentru cei ce Mă urăsc… şi Mă milostivesc până la al miilea neam către cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele.” (Deuteronom 5: 9-10)

„Situaţia stă aşa: oamenii se roagă lui Dumnezeu să-i scape de necazuri, iar Dumnezeu se roagă de oameni să părăsească păcatul. Acum, care de care să asculte mai întâi? Dumnezeu de oameni sau oamenii de Dumnezeu?”

Părintele Arsenie Boca

0
0
0
s2sdefault

AUTOR:  Părintele Arsenie Boca 

TITLU:  Ridicarea căsătoriei la înălţimea de Taină

EDITURA: Agaton

PREŢ: 13 RON

CARACTERISTICI: 159 pagini

DETALII/DESCRIERE: „Ridicarea căsătoriei la înălţimea de Taină” este o carte care îi îndrumă pe cei căsătoriţi sau în curs de căsătorie pe calea cea dreaptă în Hristos. Ea conţine foarte multe sfaturi ale Părintelui Arsenie Boca pe subiecte de interes general, cum ar fi: ereditatea, iubirea de Dumnezeu şi iubirea de oameni, iubirea trupească, vrajba în casă, degenerarea familiei prin alcool şi tutun. În anexa cărţii sunt prezentate câteva mărturii despre darurile şi Sfinţenia Părintelui, precum şi rugăciunea de dimineaţa scrisă de marele nostru duhovnic.

 

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.