PantocratorCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CINE POATE SA SE MANTUIASCA”
„Acela care se va lepada de sine, care va birui«lumea» si va putea calca peste toata puterea satanei; acela se va mantui. Dar acestea toate se

Giurgiu
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 20 august, dorim să ajungem la mamele și copiii găzduiți de Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, apelăm la ajutorul dvs. pentru colectarea sumelor de bani necesare pentru cumpărături, achitarea facturilor de utilități și finalizarea reparațiilor începute la construcțiile aferente fermei din apropiere, din care sunt susținute nevoile de hrană curente ale persoanelor asistate.
În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, puteți dona sumele în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)
Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail sandrusimona@yahoo.com.
Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

AFIS CONFERINTA PR CLAUDIU BAZAVAN 1 2
Biserica „Șerban Vodă” din București continuă seria conferințelor spirituale și ale întâlnirilor duhovnicești.
Anul acesta – 2022 este declarat în Patriarhia Română drept „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

AUTOR:

Producător- Ager Film
Regizor-Nicolae Mărgineanu
Montaj: Nita Chivulescu
Voce comentariu: Maria Ploae
Documentație : Costin Manoliu
Muzica: Petru Mărgineanu, Diacon Mihail Bucă, Ierodiacon Daniel Mih

TITLU:  Părintele Arsenie Boca - Omul lui Dumnezeu

PREȚ: 10 RON

CARACTERISTICI: 82 minute, color, audio în română şi engleză, iar subtitrarea este disponibilă în limbile română, engleză şi franceză

DETALII/DESCRIERE: Părintele Arsenie Boca- pictor de suflete și de biserici, apostol și profet al neamului românesc, o personalitate de icoană într-un film document.

Cei care care nu locuiesc în Bucureşti pot comanda filmul prin telefon la 021 223 24 96 sau e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi va fi transmis prin colet poştal cu plată ramburs, în cazul în care cantitatea nu depăşeşte 50 bucăţi. Taxa poştală este suportată de către persoana care face comanda, iar preţul dvd-ului este de 12 lei.  Dacă se doreşte ca dvd-ul/urile să se transmită cu alte mijloace, vă rugăm să specificaţi!