PantocratorCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CINE POATE SA SE MANTUIASCA”
„Acela care se va lepada de sine, care va birui«lumea» si va putea calca peste toata puterea satanei; acela se va mantui. Dar acestea toate se

Giurgiu
Dragii noștri,

Cu voia Domnului, sâmbătă, 20 august, dorim să ajungem la mamele și copiii găzduiți de Centrul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil, din comuna Slobozia, județul Giurgiu, aflat în grija părintelui Valentin Ștefan și a doamnei preotese Veronica Ștefan.
Pentru pregătirea acestei vizite, apelăm la ajutorul dvs. pentru colectarea sumelor de bani necesare pentru cumpărături, achitarea facturilor de utilități și finalizarea reparațiilor începute la construcțiile aferente fermei din apropiere, din care sunt susținute nevoile de hrană curente ale persoanelor asistate.
În cazul în care doriți să ajutați Așezământul cu donaţii financiare, puteți dona sumele în următorul cont:

FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii

(de specificat la detaliile plății: „Pentru Giurgiu”)
Persoană de contact: Simona Șandru, e-mail sandrusimona@yahoo.com.
Vă mulțumim de pe acum pentru toate darurile dumneavoastră și pentru că sunteți alături de noi!
Dragul nostru părinte să vă aibă sub ocrotirea sa!
Doamne, ajută!

AFIS CONFERINTA PR CLAUDIU BAZAVAN 1 2
Biserica „Șerban Vodă” din București continuă seria conferințelor spirituale și ale întâlnirilor duhovnicești.
Anul acesta – 2022 este declarat în Patriarhia Română drept „Anul omagial al rugăciunii în viața Bisericii și a creștinului și Anul comemorativ al sfinților isihaști Simeon Noul Teolog, Grigorie Palama și Paisie de la Neamț”.

TITLU: Părintele Arsenie Boca - Lumini pe Cărarea Împărăţiei

PREŢ: 10 RON

CARACTERISTICI: 78 minute

DETALII/DESCRIERE: CD-ul cuprinde un specatol de teatru-document în care sunt prezentate fragmente din cărtile Părintelui Arsenie Boca. Fragmentele sunt:

1. O singură cale senină; 2. Un tovarăş nevăzut; 3. Noe şi Iisus, 4. Din păcătoşi, sfinţi; 5. Lupta mântuirii; 6. Arme asupra diavolului; 7. Iubirea e cărarea, 8. Vremea de plată; 9. Spiritism şi ateism; 10. Cele şapte surle; 11. Judecata milostivă; 12. Antihrist; 13. Sfânta Liturghie mai ţine lumea; 14. Prorocul de foc; 15. Poruncile desăvărşirii; 16. Iconomii Tainelor; 17. Moarte şi Înviere; 18. Judecata particulară a sufletului; 19. Viaţa în Hristos.

Rostirea cuvintelor Părintelui Arsenie Boca - Mihai Bica.

Cântările bisericeşti: Diacon protopsalt Mihail Bucă.

Cu sprijinul regizorului Nicolae Mărgineanu.