Maica DomnuluiCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CRINII PUSTIEI”
Autonomia omului e ultimul pacat impotriva evidentei adevarului, indeajuns s-a vazut ca omul nu poate substitui pe Dumnezeu: nu se poate asigura

12022539 915687985177155 1496982154773332281 o 1
Vă invităm să participați alături de noi în această călătorie duhovnicească, organizată cu ocazia împlinirii a 31 ani de la plecarea în Veșnicie a Părintelui Arsenie Boca. Vor fi două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:

Plecarea din București va fi vineri, 27 noiembrie, la ora 7.30 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 7.00. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca și apoi vom pleca spre Hunedoara, locul în care vom fi cazați.
A doua zi, de dimineață, la Mănăstirea Prislop vom participa la Sfânta Liturghie și Parastasul Părintelui Arsenie Boca.
Întoarcerea la București, cu ajutorul Domnului, va fi sâmbătă seara, 28 noiembrie, în jurul orei 22.

Costul pelerinajului, este de 260 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transport
-cazarea la hotel, în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie.

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până pe data de 18 noiembrie 2020, inclusiv. Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „Prislop și numele participantului”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe whatsapp la nr de telefon 0760 141 744 sau la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.

Pentru a vă păstra rezervarea vă rugăm, pe toți cei care deja v-ați înscris, să achitați integral sau avansul de 50%.

NOTĂ:
Banii plătiți nu se vor restitui, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale. Prețul este calculat pentru un grup de 40 persoane.

Vă așteptăm alături de noi!

anunt priveghere sf. ioan gura de aur 1
Vineri, 13 noiembrie 2020, de la ora 18:00, la slujba de Priveghere în cinstea Sfântului Ioan Gură de Aur, ne vom ruga pentru o lume educată, milostivă și căutătoare a Luminii din Sfintele Scripturi.

Înregistrare utilizator
Profil utilizator
(opțional)
Data nașterii pe care ați introdus-o ar trebui să folosească formatul An-Lună-Zi, de ex. 0000-00-00