cununie religioasa

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „TAMADUIREA SI IERTAREA”
Nu mai stati cu ganduri ucigase impotriva copiilor, ca nu stii in calea carui mare dar de la Dumnezeu te-ai gasit impotriva - si ai sa dai seama - de aceea mai bine ganditi-va si rugati-va lui Dumnezeu, ca, copiii vostri sa-I fie slujitori intre oameni!

Parohia Oborul Vechi: Eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru beneficiarii centrului social de la Valea Screzii

Conferinta pr Tanase                                                 Apasati pe fotografie pentru a mari imaginea

Cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, Parohia Oborul Vechi vine în sprijinul copiilor găzduiți în Centrul social de la Valea Screzii, jud. Prahova. Avându-l ca invitat pe părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, parohia organizează o seară culturală dedicată strângerii de fonduri pentru beneficiarii centrului social prahovean.

În data de 19 octombrie, Părintele Nicolae Tănase va susține conferința cu tema Sfinți, sfințenie, canonizare. Conferința va debuta în jurul orei 17:00.

În cadrul evenimentului va fi organizată o colectă de alimente neperisabile și rechizite pentru copiii din cadrul Centrului de la Valea Screzii.

În așezământul de la Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii și adolescenți.

Sursa text si foto

ofertaFamOrtodoxa

Dragii noştri prieteni,

Deoarece am primit cereri pentru pachetele de 40 de reviste şi după încheierea promoţiei, am hotărât prelungirea acesteia cu două săptămâni, până pe 20 Octombrie.
Vă reamintim că oferta noastră constă în achiziţionarea unui pachet de 40 de reviste la un preţ cu totul special (costurile de transport fiind incluse):
100 lei 40 de reviste simple (2,5 lei/buc.)

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.fundatiaarsenieboca.ro/cum-pot-ajuta/cum-putei-ajuta-fundaia-noastr, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

• the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: