Afis Alexandria
Cu ajutorul Maicii Domnului și al Părintelui Arsenie Boca, vă anunțăm că în ziua de 30 iunie 2019, suntem invitați și așteptați cu bucurie să participăm la slujba de Sfințire a bisericii cu hramurile „Sfinților Români” și „Sfântul Grigorie Teologul”, aflată în Campusul Universitar Valahia, din localitatea Alexandria.

Cu acest prilej, vom organiza un pelerinaj de 1 zi, în care ne vom folosi sufletește, la slujba de târnosire și Sfânta Liturghie Arhierească solemnă, oficiată în altarul de vară al bisericii „Sfinților Români” din Alexandria.

WhatsApp Image 2018 11 12 at 08.22.18
Cu ajutorul lui Dumnezeu și al Părintelui Arsenie Boca, sâmbătă 1 iunie 2019, ora 06.00, vom pleca într-un pelerinaj de 1 zi, în care ne vom folosi sufletește făcând popas de rugăciune și participare la Sfânta Liturghie, la Mănăstirea Sfinților Români - Poarta Albă, care sărbătorește hramul „Sfântului Justin Martirul și Filosoful”.

61091884 10156323249818441 4132073746401853440 nDragii noștri,

Mulțumim tuturor celor prezenți și celor care și-au dorit să fie impreună cu noi în aceste momente de mare sarbătoare, la evenimentul de vineri 24 mai 2019, aniversarea a 10 ani de activitate a fundației noastre.

ramet
Pentru a aduce tihna mult râvnită sufletelor, vă invităm să participați în pelerinajul pe care Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca îl va organiza în zilele de 18 - 19 mai 2019.

SfinteleCruci 1
Cu ajutorul Maicii Domnului, prin pelerinajele oranizate de Fundația noastră, vă încurajăm să parcurgeți împreună cu noi cât mai mulți pași către biserică. A fi pelerin înseamnă să ai doar dragoste de Dumnezeu și de semeni. Bătrânii noștri ne-au învățat că Dumnezeu ne numără paşii şi ne socoteşte osteneala de a merge spre biserică!

Accept Refuz