SCGToparceanu3Joi, 14 dec 2017, am avut bucuria de a intalni un grup de copii frumosi si inteligenti, interesati de istoria neamului romanesc la Scoala Gimnaziala „George Toparceanu” din sectorul 4, Bucuresti. Am fost invitati aici de catre doamna directoare, profesoara Rucsandra Cioc, pentru a face cunoscuta copiilor jertfa marturisitorilor din inchisorile comuniste si, in mod deosebit, viata plina de curaj si lupta a presedintelui onorific al fundatiei noastre, dl Dan Lucinescu. Dna profesoara Cioc il cunoaste pe dl Dan Lucinescu, in mai anul acesta i-a luat un interviu. Acesta este postat pe site-ul nostru aici.
La scoala, am fost intampinati de dna directoare Cioc si de profesorii de istorie ai scolii, dna Dumitra Bosneag - director adjunct si dl Lucian Buica, precum si de profesorul de religie, dl Vasile Mirel Afumatu, profesori seriosi si mult muncitori, care sunt respectati si placuti de elevii scolii.

2 1r postul
In Postul Craciunului, 12 dec 2017, am organizat o seara duhovniceasca avand ca tema ajutorul pe care postul crestin ortodox il aduce sufletelor si trupurilor credinciosilor care se straduiesc sa dea ascultare duhovnicilor si doctorilor de suflete. Desfasurat in sala de festivitati a Colegiului National Ion Neculce, evenimentul nostru s-a bucurat de o ambianta si o sonorizare placuta, multumim inca o data partenerului nostru, Colegiul National Ion Neculce.

afis2MICweb

Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca si Colegiul National Ion Neculce va invita marti, 12 dec. 2017, la orele 17:30, sa luati parte la o seara duhovniceasca.

În noiembrie, spre Mănăstirea Prislop - Drumul nostru de suflet

Fotografie0565Început de săptămână la sfârșit de noiembrie, dimineața, în București. E frig - plouă mărunt și suflă vântul. Ne apropiem de un punct de întâlnire stabilit pentru noi, cei ce plecăm la drum. Un drum pe care unii dintre noi îl știm, alții nu. Pe măsură ce minutele trec, ne adunăm toți pelerinii care mergem spre Mănăstirea Prislop, spre mormântul Părintelui Arsenie Boca. După ce autocarul se pune în mișcare și freamătul plecării se stinge, ne unim vocile șoptite în rugăciunea dimineții ca într-o „respirație a sufletului”. Apoi aflăm cu bucurie că facem un popas, la cuibul de sihaștri de la Mănăstirea Turnu - una dintre vetrele monahale de mare spiritualitate creștină, din Eparhia Râmnicului, așezată într-un loc retras pe malul stang al Oltului, sub Muntele Cozia, la doi kilometri de ctitoria voievodului Mircea cel Bătrân, Mănăstirea Cozia.

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în perioada 20 nov-20 dec 2017 o campanie promoțională menită să aducă bucurie și daruri în casele și sufletele dumneavoastră!

Lunacadourilor

- Durata campaniei: 20.11.2017 - 20.12.2017
- La o comandă minimă de 100 lei din magazinul nostru online, aveți o reducere de 25% la abonamentul anual simplu (fara CD) la revista Familia Ortodoxă