18740797 1371814182910378 8612151503194512068 nDesen al copiilor de la Centrul social Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil pentru ziua copiilor (Sursa foto)

Dragii nostri,

Pe 24 iunie, sambata, vom organiza, cu ajutorul Domnului, o noua vizita la Centrul Sfintii Arhangheli Mihail si Gavriil din comuna Slobozia, judetul Giurgiu.

Pentru pregatirea acestei vizite, va rugam sa ne fiti alaturi, ajutand fiecare dupa puteri, pentru a le acoperi cele mai importante nevoi de hrana si intretinere curenta pentru aceasta perioada, care sunt urmatoarele:
- produse de curatenie: soluție pentru pardoseala, geamuri, wc, bureti sarma, saci menajeri 35 litri;
- produse alimentare: mezeluri, cascaval, pui, bors, sare mare, ceapa, cartofi, usturoi.

prislop 735x400Pelerinaj la Mănăstirea Prislop - 15 - 16 iulie 2017

Vă anunțăm că în 15 -16 iulie 2017 organizăm un nou pelerinaj la Mănăstirea Prislop și Aiud - Schitul Înălțarea Sfintei Cruci.
Înscrierile pentru acest pelerinaj se pot face în perioada 19 - 30 iunie 2017, 30 iunie fiind ultima zi de plată integrală a prețului pelerinajului, 230 de lei/persoană. Înscrierile se pot face la sediul fundației, L - Vi, orele 8 -14 sau trimițând un email la adresa noastră: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Prețul pelerinajului include transport, cazare hotel 3 stele și două mese la restaurant - cina din 15 iulie precum și prânzul din 16 iulie 2017.

sunrise photography 14
Sursa foto

Am plecat, ca de obicei, din zori! Abia așteptam să întalnesc Oamenii dragi...
Am urcat în autocar, a venit domnul Filip... rugăciunea de dimineață, cea de drum, ieșirea din București... și vine o întrebare din partea domnului Filip (Dl Cristian Filip, președintele fundației noastre, n.n.): de ce merge fiecare, dintre cei prezenți, în pelerinaj? Răspunsuri diferite: „merg la Părintele”, „pentru sănatate”, „pentru rugăciune”, „așa am dorit”... Și mă gîndeam de ce merg eu? De ce? De DOR! De dor de Părintele, de dor de Lumină, de dor să-mi încarc sufletul cu bucuria locurilor sfinte și cu bucuria de a avea langă mine oameni dragi, de dor de rugă împreună, de doruri multe, multe...

Prislopvederem

Cu bucurie ne pregătim să ne îndreptăm spre locuri de profundă sfințenie, locuri de rugăciune și reculegere: pelerinajul organizat de fundația noastră în zilele de 10-11 iunie 2017 va avea ca obiective Mănăstirea Prislop și Schitul Înălțarea Sfintei Cruci de la Aiud.

Prețul este de aproximativ 225 de lei /persoană (prețul exact depinde de numărul de pelerini înscriși și va fi anunțat după încheierea perioadei de înscriere) și include: transport, cazare la hotel trei stele Hunedoara și două mese restaurant - cina 10 iunie și prânz 11 iunie.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

Din seria „Pro Memoria – Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului”

DAN LUCINESCU - O viață trăită la cote maxime

Fondator și Președinte de onoare al Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca
Fost deținut politic, om de știință, scriitor

afismicv
Joi, 25 mai 2017, orele 18:00, vom fi cu toții alături de dl Dan Lucinescu, Președintele de Onoare al fundației noastre, la aniversarea celor 90 de ani de viață. Evenimentul va avea loc la Biblioteca Națională a României, sala Mircea Eliade (Bdul Unirii nr. 22).

Abonare Newsletter