Afis 9 ani Fundatia Arsenie Boca 01 2

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 30 mai 2018, ora 18:00, evenimentul aniversar „Povesti și eroi ai României Mari”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59. 

0
0
0
s2sdefault

fab 247
Dragostea este singura necesară și suficientă pentru a ține încă pe pământ un suflet pur și curat de copil. Așa au fost ultimii ani din viața domnului Dan Dumitru Lucinescu, ani în care s-a hrănit și ne-a hrănit cu dragostea sa.

În memoria noastră este zâmbetul sincer care îi lumina întregul chip de fiecare dată când ne primea în vizită la dumnealui. O bunătate și o candoare pe care doar sufletele alese, smerite și greu încercate în această viață le pot atinge.
Dumnezeu l-a chemat la El azi, de ziua aviației. Îndrăznesc să cred că Sfântul Ilie l-a luat la Ceruri cu carul Său de foc, așa cum doar sufletele înnobillate de Duhul Sfânt și care au cunoscut bucuria și măreția zborului încă de aici, din viața pământească, primesc în dar de la Dumnezeu. Și mai cred că sufletul domnului Lucinescu era, la plecarea spre Înalt, înfășurat într-un steag românesc, transparent, prin care Cerul se întrevede ca expresie a libertății absolute și detașării de tot ce e lumesc și deșertăciune.

0
0
0
s2sdefault

Cetateandeonoare<Pr Nicolae Bordașiu primind titlul de Cetățean de onoare al Comunei Săcădat; Săbolciu, 2 sept 2018

„Spuneți-mi, amurgul dumneavoastră, cum îl vedeți?
Frumos, ca un curcubeu cu multe culori în care toate amintirile ți se proiectează spre un viitor liniștit ca să fie trecerea din această viață în cealaltă cu multă ușurință și cu pace sufletească și de la mine și de la cei din jurul meu.”
(Emisiunea „Profesioniștii”, 2016)

Nu e ușor să cuprinzi în câteva fraze un caracter complex, un om de o inteligență aparte, cu o memorie fenomenală, cu un delicat și profund simț al limbii și al bunului simț! Un om care știa să te înțeleagă dincolo de cuvinte, indiferent dacă îi vorbeai în română sau alte limbi străine, care știa să te liniștească cu un zâmbet sau cu o mângâiere blajină. Un om înduhovnicit, preot, un slujitor al lui Dumnezeu întemnițat în închisorile comuniste între anii 1955-1964.

0
0
0
s2sdefault

Realizari
Dumnezeu ne-a daruit un an rodnic in fapte bune. Slava lui Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si tuturor sfintilor Bunului Dumnezeu pentru tot ajutorul primit si toata bucuria adusa sufletelor noastre in anul 2017! 

0
0
0
s2sdefault

afis Vesnicia s a nascut la sat
Hristos a Înviat!

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 24 mai 2019, ora 18:30, evenimentul aniversar al unui deceniu de activitate în spatiul social creștin-ortodox, „Veșnicia s-a născut la sat”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59. 
Sunteți invitați să ne bucurăm împreună de acest eveniment mult așteptat, îmbrăcând costumul tradițional românesc sau o piesă de port popular, la fel ca bunicii și străbunicii noștri de la sat.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.