rugaciune b
În Biserica luptătoare de pe pământ, doar împreună rugători suntem puternici! Nu suntem singuri, căci, ne spunea Părintele Arsenie Boca: preoția Bisericii urmărește ca niciunul din fiii Tatălui să se rupă de obște și din duhul dragostei lui Hristos. După ce Dumnezeu a rânduit ca în ultimele săptămâni să avem răgazul să redescoperim Biserica lui Hristos din sufletul fiecăruia dintre noi, a sosit timpul să aprindem candela rugăciunii comune, continue, către Dumnezeu. Inițiativa noastră nu este inedită, fundația a aprins și menținut vii de-a lungul ultimilor 4 ani de zile câteva astfel de candele.

Cuvintele Sf. Ioan Gură de Aur: „Mai bine să înceteze soarele călătoria sa, decât să înceteze citirea Psaltirii”, au întărit dorința noastră de a citi în continuu, 24 h din 24 h, PSALTIREA. Sf. Vasile cel Mare spunea că Psaltirea vindecă rănile cele vechi ale sufletului, îngrijește de cel bolnav și păstrează întreg pe cel sănătos. Psalmii sunt liniștea sufletelor și înfrânează pornirea către patimi. Ei alungă demonii, sunt armă pentru teama de moarte, liniște pentru oboseala zilei și pavăză și mângâiere pentru oamenii credincioși.
Desigur, vă rugăm, pe toți cei care doriți să vă alăturați nouă, să cereți binecuvântarea părintelui duhovnic înainte de a confirma participarea.
Candela noastră are termen nelimitat, Dumnezeu va rândui desfășurarea sa în timp și ne va ajuta să o ținem aprinsă mereu! Având binecuvântarea Pr. Arhimandrit David Antim și a tuturor duhovnicilor credincioșilor care se vor înscrie, ne dorim ca fiecare dintre cei care intră în lucrare să citească din Psaltire o oră pe zi (oră aleasă după posibilitățile fiecăruia), astfel încât rugăciunea să fie ca un foc nestins. Desigur, orele de noapte vor fi cel mai greu de acoperit, dar nădăjduim în ajutorul lui Dumnezeu pentru lucrarea noastră! După ce se fac înscrierile și confirmările, vom crea un grup pe whatsapp intitulat CANDELA APRINSĂ, unde vom comunica orice va interveni pe parcurs, strict pe acest subiect. Fiecare dintre participanți va primi lista cu numele de botez ale tuturor celor care fac parte din candelă (inclusiv numele părinților duhovnici), astfel încât fiecare dintre noi va pomeni și va fi pomenit în rugăciune de mai multe ori pe parcursul fiecărei zile.
Cu toată credința și nădejdea în Dumnezeu, deplin responsabili și conștienți de seriozitatea și necesitatea acestei străduințe si nevoințe ACUM, ca urmași ai Sfinților Voievozi români, ai Sfinților Părinți și tuturor Sfinților români, așteptăm să vă înscrieți în lucrarea de salvare și mântuire a României și a sufletelor noastre!
Așteptăm înscrierile frățiilor dvs. precum și orice alte întrebări pe adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., whatsapp, la numerele de telefon 0760 141 744 / 0724 271 236 - Florina Ionescu.
Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca, 4 mai 2020

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.