Event protest 17 septembrie1Miting protest pentru libertatea de alegere privind vaccinarea

LIBERI SĂ GÂNDIM, LIBERI SĂ ALEGEM!

VINO PE 17 SEPTEMBRIE, ora 15, ÎN PARCUL IZVOR SĂ NE APĂRĂM DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA PROPRIULUI CORP!
VINO LA MITINGUL PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE PRIVIND VACCINAREA!

ACTUALIZARE 22:30 Deși fuseseră de acord cu desfășurarea protestului din București în Piața Victoriei, autoritățile bucureștene au schimbat, în ultima clipă, locul unde va avea loc manifestația. Astfel, vineri, s-a luat decizia ca protestul împotriva obligativității vaccinurilor să aibă loc în Parcul Izvor, și nu în Piața Victoriei.
www.pro-decizii-informate.ro 
FB Libertate de alegere privind vaccinarea

Din ianuarie 2018, prin lege, VACCINAREA va deveni OBLIGATORIE ȘI PENTRU ADULȚI.
EȘTI GATA SA FII INJECTAT CU:
un vaccin încă aflat ÎN TESTĂRI sau aprobat doar pentru țări din lumea a treia?
un vaccin care poate provoca BOALA pe care trebuie să o prevină?
un vaccin care te poate UCIDE?
un vaccin care te poate PARALIZA definitiv?
un vaccin care îţi poate provoca şoc anafilactic, alergii şi boli autoimune INCURABILE?
un vaccin care conţine celule de fetuşi avortaţi, bacterii vii, metale şi substanţe cancerigene sau radioactive şi neurotoxine precum aluminiul şi formaldehida?

Toate vaccinurile pot provoca boala pe care trebuie să o prevină şi TOATE au EFECTE ADVERSE GRAVE! SCRIE ÎN PROSPECT!
2017 09 13 Cover vacc option 2 lucru 96dpi
Proiectul legii vaccinării obligatorii prevede VACCINAREA TUTUROR COPIILOR ŞI ADULŢILOR cu o schemă ce va putea fi revizuită şi adăugită de orice nou guvern sau ministru, fără testări sau studii prealabile, fără evaluare risc-beneficiu şi fără o limitare a numărului de doze.
Proiectul legii vaccinării ÎNCALCĂ GRAV CONSTITUŢIA ROMÂNIEI, CODUL CIVIL, DREPTURILE PACIENTULUI ŞI LEGISLAŢIA EUROPEANA A DREPTURILOR OMULUI.
Proiectul legii VACCINĂRII ÎNCALCĂ DREPTUL LA VIAȚĂ, SĂNĂTATE ȘI INTEGRITATE CORPORALĂ, precum și libertăți fundamentale de conștiință și opțiune religioasă.
Dacă ești medic, știi că vei fi obligat să efectuezi un ACT MEDICAL FORȚAT, încălcând drepturile pacientului și deontologia profesională?

Actele medicale fortate (inclusiv vaccinarea) sunt ilegale si imorale, interzise de legislaţia română și internatională.
Vaccinul se aplică oamenilor sănătoşi şi niciun act medical nu are voie să transforme un om sănătos intr-un om bolnav! Toate reacţiile adverse sunt boli pe care oamenii sănătoşi nu le-ar fi avut daca nu s-ar fi vaccinat.
Vaccinarea încalcă juramântul lui Hipocrat depus de fiecare medic la intrarea în profesie.
Te-ai lăsa internat obligatoriu? Te-ai lăsa operat cu forţa? 146040Atunci de ce să fii vaccinat fără consimtământ?
O ASTFEL DE LEGE DESCHIDE O CUTIE A PANDOREI - ACTIVE NEWS

VREI SĂ DECIZI SINGUR DACĂ ŞI CU CE TE VACCINEZI?
VREI SĂ DECIZI SINGUR CE RISCURI ÎȚI ASUMI PENTRU TINE ȘI FAMILIA TA?
VINO PE 17 SEPTEMBRIE SĂ NE APĂRĂM DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA PROPRIULUI CORP!
VINO LA MARŞUL PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE PRIVIND VACCINAREA!

Proiectul legii vaccinării prevede VACCINAREA OBLIGATORIE A TUTUROR COPIILOR ŞI ADULŢILOR cu o schemă ce va putea fi revizuită şi adăugită de orice nou guvern sau ministru, fără testări sau studii prealabile și fără o limitare a numărului de doze!
COPIII, GRAVIDELE, PERSONALUL DIN EDUCAŢIE ŞI SĂNĂTATE vor primi cele mai multe doze de vaccin FĂRĂ O EVALUARE RISC-BENEFICIU.
Proiectul legii vaccinării prevede că dacă refuzi vaccinarea, indiferent de motiv, STAREA TA MENTALĂ va fi analizată de o comisie specială.
Proiectul legii vaccinării NU prevede niciun fel de responsabilitate pentru producătorii de vaccinuri!
Pentru a NU FI ALTERATE, până la momentul injectării, vaccinurile trebuie să fie intr-un LANŢ AL FRIGULUI neîntrerupt. Altfel pot fi PERICULOASE pentru pacient. Însă acest lucru este imposibil acum în România, pentru că cele mai multe cabinete de medicină de familie NU AU FRIGIDER și nici generatoare electrice în cazul unei pene de curent.
Cele mai multe boli pentru care se vaccinează pot fi prevenite prin folosirea apei şi săpunului şi printr-un stil de viaţă normal! În schimb România se confruntă cu o epidemie de LEUCEMIE INFANTILĂ, ALERGII MULTIPLE și AUTISM (33.000 de cazuri oficial) ÎN RÂNDUL COPIILOR VACCINAŢI!

Toate persoanele decedate in „epidemia de rujeolă” erau persoane care sufereau de malformaţii congenitale, handicapuri severe, HIV, malnutriţie şi alte probleme de sănătate grave! În plus, diagnosticul de “rujeolă” nu este susţinut de rapoarte medico-legale complete!
Vaccinul ROR pe care autorităţile îl promovează agresiv in mass-media NU OFERĂ PROTECŢIE contra “epidemiei de rujeolă” autohtone! Pentru că în România se vaccinează cu un vaccin ROR contra unui tip de VIRUS SCHWARTZ, TOTAL DIFERIT DE VIRUSUL DE TIP B3 care a provocat “epidemia” autohtonă.
Sistemul imunitar al copilului NU este format pâna la varsta de 2 ani. Cum poate un vaccin administrat sub această vârstă să stimuleze un sistem imunitar care nu există încă? Şi totuşi un copil primeşte aproximativ 38 de doze recomandate de vaccin în primii 2 ani de viaţă.
ORICE PERSOANĂ VACCINATĂ este considerată în manualele medicale ca fiind CONTAGIOASĂ timp de două săptămâni după vaccinare şi ar trebui IZOLATĂ de sugari, copii mici şi persoane vulnerabile, conform recomandării CDC SUA (The Centers for Disease Control and Prevention)?
Proiectul legii vaccinării prevede vaccinarea obligatorie a tuturor ADULȚILOR și COPIILOR fără analize risc-beneficiu și fără o evaluare a stării de sănătate și a istoriei medicale a pacientului!

Dacă va fi aprobată, OBLIGATIVITATEA vaccinării creează un precedent ce va permite și alte INTERVENȚII MEDICALE FĂRĂ CONSIMȚĂMÂT și implică PIERDEA PUTERII DE DECIZIE ASUPRA PROPRIULUI CORP.
Dacă va fi aprobată, OBLIGATIVITATEA vaccinării creează un precedent ce va permite și alte INTERVENȚII MEDICALE FĂRĂ CONSIMȚĂMÂT și implică PIERDEA PUTERII DE DECIZIE ASUPRA PROPRIULUI CORP.
Intervențiile medicale fără consimțîmântul pacienților au fost practicate intensiv în lagărele naziste.

În 2012 ca urmare a vaccinării cu vaccin BCG fabricat în Danemarca, 38 de județe au raportat 197 de cazuri cu reacții adverse şi un copil a murit. Vaccinarea a fost sistată pentru 8 zile, apoi reluată cu acelaşi vaccin, dar în mod inexplicabil reacţiile adverse raportate au scăzut spectaculos.
În 2016 au murit 16 copii ca urmare a Sindromului Hemolitic Uremic. Ancheta făcută de Corpul de control al Guvernului României a evidenţiat faptul că în Romania s-a distribuit un vaccin “neautorizat de punere pe piaţă” în Uniunea Europeana, iar unii medici nu au ţinut produsele în condiţii corespunzatoare. Acest raport a fost sters ulterior de pe site-ul Guvernului.
Dacă ţie sau copilului tău i se intamplă ceva în urma vaccinarii, producatorul nu este tras la răspundere! Firmele de medicamente nu sunt obligate să-şi garanteze produsele şi nu au nicio raspundere faţă de consumator.
Despagubirile pentru vatămările produse de vaccinuri vor fi platite din bani publici (adică şi din buzunarul tău!), nu de firmele producatoare.
Angajatorul va fi obligat să plătească din bugetul lui vaccinarea propriilor angajaţi.
Achiziţiile de vaccinuri sunt exceptate de la pervederile Legii achiziţiilor publice privind transparenţa şi controlul.

CREZI CĂ UN STAT CARE ÎNCALCĂ PROPRIILE LEGI ȘI ESTE RESPONSABIL PENTRU TRAGEDIA COLECTIV ÎŢI POATE GARANTA O VACCINARE SIGURĂ?

VINO PE 17 SEPTEMBRIE IN PARCUL IZVOR LA ORA 15 SĂ NE APĂRĂM DREPTUL DE A DECIDE ASUPRA PROPRIULUI CORP!
VINO LA MITINGUL PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE PRIVIND VACCINAREA!
www.pro-decizii-informate.ro
FB Impotriva obligativitatii vaccinarii

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.