2017MRASVIATA


Dragi prieteni,

Sâmbătă, 25 martie 2017, este o zi importantă pentru noi, creștinii din România și de pretutindeni. În primul rand, e o mare sărbătoare creștină: BUNA VESTIRE iar în al doilea rând, e organizat în România și în alte 285 de orașe din țara noastră și Basarabia, MARȘUL PENTRU VIAȚĂ.

Cred că este de datoria noastră să participăm și să arătăm că PRETUIM VIAȚA ÎN TOATE FORMELE EI. Au ieșit oameni în stradă, în iarnă, pentru cauze politice. Credem că de data aceasta miza este mult mai importantă și mai profundă, FIIND ÎN DISCUȚIE VIITORUL  ACESTEI ȚĂRI.

În fiecare zi, în România, sunt uciși prin avort câteva sute de copii. Părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului spunea că degeaba ne batem pentru a opri tăierea ilegală a pădurilor sau acțiunile de la Roșia Montană DACĂ NU VA MAI EXISTA ÎN PERSPECTIVĂ POPORUL ROMAN.

VĂ ÎNDEMN PE TOȚI SĂ VENIȚI SĂ NE ÎNTÂLNIM SÂMBĂTĂ PENTRU O ORĂ*  PENTRU A DA DOVADĂ DE RESPONSABILITATE, DE IUBIRE PENTRU ROMÂNIA ȘI, NU ÎN ULTIMĂ INSTANȚĂ, DE DRAGOSTE PENTRU APROAPELE.

*Ne găsiți sâmbătă, la ora 12:30, în parcul Unirii, în partea dinspre Splaiul Independenței - Gurile de metrou spre Patriarhie și Tribunalul Municipiului București,  respectiv stația de autobuz Piața Unirii 1 (104, 116, 117,  123, 124, 312, 313, 783).

Alte detalii cu privire la Marșul Pentru Viață găsiți aici.


Cu prietenie,

Cristian Filip
Vicepreședinte Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca 

HartaPtaUnirii2

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.