23 februarie 2017 - DUBLĂ LANSARE DE CARTE 

Lansaremaren
CartileADDubla lansare a celor două cărți de excepție: ADUSU-MI-AM AMINTE (Aspazia Oțel Petrescu) și DESCOPERIREA UNEI TAINE (Radu Ioan Comșuța) a adus alături pe 23 februarie 2017 peste 100 de persoane.

Mulțumim invitaților noștri și tuturor membrilor și prietenilor fundației noastre pentru prezența la acest eveniment!

Detalii despre cele două cărți puteți afla accesănd numele acestora mai jos:
ADUSU-MI-AM AMINTE - Aspazia Oțel Petrescu
DESCOPERIREA UNEI TAINE - Radu Ioan Comșuța

La începutul evenimentului a rulat un film de 30 de minute cu o înregistrare făcută cu doamna Aspazia Oțel Petrescu la sfârșitul anului trecut, special pentru evenimentul de lansare a cărții domniei sale. Îi mulțumim pentru acest gest, pentru sinceritatea, credința și tăria de caracter cu care a amprentat acest film:

”Am ffilmAOPost întrebată: «Cu ce am ieșit din închisoare?» Nici o frică să nu fie mai mare decât frica de Dumnezeu!” 

”Iadul se definește ca spațiul de unde s-a retras Dumnezeu.”

”Părintele Arsenie Boca spunea: «Nu vă agitați, gândiți-vă că ceea ce vine trebuie să vină!»” 

Cel ce vrea să scadă la crucea sa, mai mult își adaugă.” 

De la fratele Radu Ioan Comșuța, de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, am avut un mesaj căruia i-a dat citire președintele fundației noastre, Dl. Cristian Filip. CitireDeși nu a fost de față la eveniment, autorul cărții DESCOPERIREA UNEI TAINE ni s-a confesat într-o manieră elegantă și smerită, așa cum de altfel ne așteptam din partea unui viitor călugăr, și asta în ciuda valorii de necontestat a cărții sale.
Îi mulțumim încă o dată fratelui Radu pentru bucuria de a ne fi descoperit câteva dintre tainele Părintelui Arsenie Boca.

PrBsiMAm avut șansa să îi avem alături pe Părintele Mihai Florian Dragomir (de la Biserica Sf. Elefterie) - care ne-a vorbit despre cartea ADUSU-MI-AM AMINTE și despre autoarea sa, doamna Aspazia Oțel Petrescu și pe Părintele Prof. Nicolae Bordașiu (De la Biserica Sf. Silvestru) - care a prezentat cartea fratelui Radu Ioan Comșuța, DESCOPERIREA UNEI TAINE.
Le mulțumim celor doi cuvioși preoți pentru modul elegant în care ne-au făcut conoscute subiectele celor două cărți, pentru cuvintele și sfaturile pline de înțelepciune dăruite spre întărirea noastră la începutul Postului Paștilor.
Dăm Slavă Lui Dumnezeu și le dorim să fie sănătoși și noi vrednici să îi mai avem ca invitați la evenimentele organizate de fundația noastră!

Florin_NanLansEvenimentul nostru a avut și momente artistice elegante și delicate sub amprenta duioasă dar și fermă, deopotrivă, a actorului Florin Nanruia îi mulțumim pentru bucuria și sensibilitatea pe care ne-a adus-o în suflete!

Mulțumim mult oaspeților noștri din Sibiu - Mama și sora fratelui Radu de la Mănăstirea Sâmbăta de Sus - precum și domnului Adrian Pop și prietenilor acestuia care au venit la noi și au fost prezenți la eveniment tocmai de  la Craiova.

La final, dar nu în cele din urmă, mulțumim doamnei profesoare Mihaela Ghițiu și conducerii Colegiului Național Ion Neculce care au făcut posibilă desfășurarea în condiții optime a acestui eveniment precum și voluntarilor fundației noastre care ne-au fost alături, ca intotdeauna: Ștefan Filip, Teodora Camelia Moldovan, Simona Andreea Bănaru, Roxana Iordache și Elisabeta Ștefan.  


 
afis_web       CARTILE12                             Imagini de la Dubla lansare de carte.                                       

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.