Iasi1Citind impresiile pelerinilor nostri am retrait mare parte din cele doua zile ale pelerinajului organizat in Moldova. O premiera din multe puncte de vedere, acest pelerinaj -care dincolo de orele si eforturile necesare organizarii a insemnat si o asumare a unui traseu foarte lung intr-un interval orar prea putin generos- ne ofera noua, organizatorilor, siguranta ca avem sansa ca in 2018  abordarea si reluarea acestuia sa fie la o scara mult mai mare, pe lungimea unor trei zile de pelerinaj si a unui numar dublu de pelerini, adica doua autocare. Sa ne ajute Dumnezeu ca la anul sa ne bucuram impreuna de un astfel de proiect indeplinit!

Redam mai jos impresiile dumneavoastra si va multumim pentru aprecieri si idei de noi pelerinaje, acestea sunt foarte importante pentru noi, ne vom stradui sa le dam curs.

Multumim Bunului Dumnezeu ca am mers in acest minunat pelerinaj. Totul a fost minunat: organizarea, oamenii, modul cum lucreaza Parintele Arsenie Boca asupra calatoriei.
Ne dorim sa mergem in continuare cu fundatia si sa avem parte de aceleasi simtiri inaltatoare.
Dumnezeu sa va aiba in paza sa puteti calauzi cat mai multi credinciosi in urma pasilor Lui Iisus.
Multumim mult pentru tot!
Florentina si Alexandra

Iasi2    La rand la Catedrala Mitropolitana Iasi, pentru inchinare la Sf. Moaste ale Sf. Cuv. Parascheva >
Cateva cuvinte, multa emotie! 
Cu ajutorul Domnului am petrecut 2 zile de Rai, 2 zile in care ne-am simtit mai aproape de Dumnezeu, mai aproape de Sfinti. 
Si asta o datoram Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca, care si-a pus in gand acest pelerinaj in preajma zilei Sfintei Parascheva.

Iasi13Multumim in mod deosebit domnului Cristian Filip pentru explicatii, pentru toate cuvintele, pentru generozitatea, pentru caldura sufletului, pentru toata dragostea. Multumim frumos dnei Irina pentru toata grija, pentru explicatii, pentru blandete, pentru prietenie. Multumim tuturor organizatorilor acestui pelerinaj. Si soferului se cuvin multumiri – pentru toata priceperea, pentru cumsecadenie, pentru deschidere. Multumiri se cuvin fiecaruia din grupul acesta pentru rabdare, pentru raspunsul la cerintele care se impugn in astfel de situatii. Dumnezeu ne-a adunat sa fim impreuna in aceste zile din ratiuni numai de Sine stiute.
Iasi15
< Catedrala Mitropolitana Iasi
Sa pastram in suflet lumina acestor doua zile de pelerinaj si sa raspandim si in jur din aceasta lumina. Caci spunea un parinte: „Atata lumina luam cu noi, cata am raspandit in jur”. Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca raspandeste in jur multa lumina.
Iasi11Imi place sa particip la evenimentele organizate de fundatie, care transmite prin oamenii ei, inspirati de Parintele Arsenie Boca: dorinta de cunoastere, cunoastere, pace, bucurie, o anumita tinuta care te tine concentrat pe ceea ce conteaza cu adevarat, pe lucrurile cu adevarat importante.

Gand bun,
Daniela Siboiu, 
8 oct 2017                                                                                                                                                                      Biserica Sf. Trei Ierarhi, Iasi > 
Multumesc mult ca mi-ati dat posibilitatea de a ajunge in aceste doua zile in locuri sfinte si in care am avut sansa sa il intalnim pe Parintele Calistrat. 
Bunul Dumnezeu sa va daruiasca multa sanatate si putere de a continua ceea ce ati inceput! Multumesc!
Anonima

Iasi8                                                               Parintele Calistrat dandu-ne curaj sa mergem pe Cararea Imparatiei
Va multumesc pentru incarcarea duhovniceasca pe care am trait-o in aceste zile. Sfanta Cuvioasa Parascheva v-a ales pe dumneavoastra anul acesta pentru a-i aduce multumirea mea, dragostea si gandurile mele alaturi de grijile mele!
Va multumesc din suflet si sper sa ne revedem!
Cu mult drag,
Liana Barbarasa

Iasi14                                                                     In Catedrala Mitropolitana, rugandu-ne la Sf. Cuv. Parascheva pentru noi, toti romanii si pentru Romania
Felicitari pentru pelerinaj si pentru activitatea fundatiei! Multumesc mult!
Florin Gherghel

Iasi7< Biserica mare a Manastirii Vladiceni,  "Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan" 
Felicitari pentru pelerinaj si pentru toata osteneala depusa. Asteptam in continuare astfel de pelerinaje, cum a fost azi la Parintele Calistrat. Ca recomandare, intrebarea: am putea sa ajungem si la pustnicii tarii acesteia, ca de exemplu: Maica Vartolomeia, pustnicul mirean Ioan Baron din Mtii Raraului sau Ieroschimonahul David de la Manastirea Sadanga.

Iasi5                                                                                                                                                                            In Biserica Manastirii Recea, Vrancea

Va multumim pentru tot si toate si va uram multa sanatate ca sa puteti duce, in continuare,.ce ati inceput!

Doamne ajuta! Amin
Fam. Nunu Dorin si Victorita, niste pacatosi
Iasi6Icoana Adormirea Maicii Domnului, Biserica mare a Manastirii Vladiceni,  "Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan"  > >
Izvorul cu apa sfintita de la Manastirea Recea

Iasi17Va multumesc mult pentru acest pelerinaj, se vede ca a fost conceput cu multa dragoste. Multumesc Bunului Dumnezeu ca a randuit sa fiu impreuna cu voi!
Adriana Ionescu

Hristos in mijlocul nostru!
Bunul Dumnezeu a mijlocit pentru noi ca sa ajungem la Cuvioasa Parascheva, o ocazie deosebita de a va cunoaste. Cu acest prilej speram sa legam o prietenie frumoasa si durabila si sa ne reintalnim si cu alte ocazii.
Iasi12< Icoana Sf. Cuv. Parascheva, Catedrala Mitropolitana Iasi
In aceste doua zile de traire duhovniceasca, am reusit sa ne deconectam de la cotidian, de la problemele si gandurile din fiecare zi si ne-am reamintit ca Dumnezeu, Cel ce a creat lumea si a biruit-o, este singura noastra nadejde si motivul adevarat de bucurie.

Toate acestea au fost posibile multumita Fundatiei Crestina Parintele Arsenie Boca, care si-a asumat toate grijile privind organizarea acestui pelerinaj binecuvantat. Pentru aceasta le multumim si le dorim multa putere sa duca mai departe misiunea lor.
Vom incerca sa purtam cu noi cele trei virtuti: credinta, nadejdea si dragostea si sa le impartasim altora.
Roxana, Mihaela si Claudia Niculescu
8.10.2017
Iasi10< Biserica mare a Manastirii Hadambu cu hramul Acoperamantul Maicii Domnului
Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului de la Man Hadambu
Iasi9

 

 

 

 

 

 

Iasi19Caprioare in gradina zoologica de la Manastirea Hadambu
Mai multe imagini din acest pelerinaj

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ