afis2MICweb

Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca si Colegiul National Ion Neculce va invita marti, 12 dec. 2017, la orele 17:30, sa luati parte la o seara duhovniceasca.

Seara va debuta cu „POSTUL - Binecuvantare sufleteasca si trupeasca” , Conferinta la care ii avem ca invitati pe Pr. Prof. Mihai Dragomir,  Prof. Dr. Pavel Chirila si Prof. Dr. Floarea Damaschin. 

In a doua parte a serii, vom avea bucuria si surpriza de a-i vedea si asculta pe copiii de la scoala de muzica a Bisericii Olari cantand colinde pe versurile martirilor din inchisorile comuniste.

Alaturi de dumneavoastra, membri si prieteni ai fundatiei noastre, seara noastra va fi calda si placuta, cum le sta bine crestinilor in postul Craciunului.

Va asteptam cu drag!

Evenimentul se va desfasura in Sala de Festivitati a Colegiului National Ion Neculce, Str. Ion Neculce nr. 2, Sector 1, Bucuresti, in imediata apropiere a Primariei Sectorului 1.

Intrarea este libera

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.