pictura Arsenie Boca 03Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CUNOASTERE DE DUMNEZEU”
„Crestinismul se adreseaza persoanei. Se adreseaza celor trei facultati ale sufletului: cunoasterea, iubirea si vointa.
Texte:
1. «Cunoasterea Sfintei

Afis 9 ani Fundatia Arsenie Boca mic

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 30 mai 2018, ora 18:00, evenimentul aniversar „Povesti și eroi ai României Mari”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59.

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, vă invităm la un eveniment de autentică istorie, o rememorare dinamică și interactivă a unui trecut uitat. Vom auzi povești de suflet românesc, cu rezonanță profundă în inimile noastre. Vor reveni la viață eroi din cartea de istorie, români între români!

Despre poveștile și eroii României Mari ne vor vorbi: Prof. Univ. Dr. Mihai Retegan, de la Facultatea de Istorie din București, Pr. Arhim. Antim David de la Mănăstirea Schitul Măgureanu, București, Mihai Neamțu – scriitor și Cristian Filip - președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea ediției aniversare a cărții „Suferințele din Ardeal”, de Vasile Stoica.
Vă invităm pe toți membrii și prietenii să aniversăm 9 ani de la înființarea Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Vă așteptăm cu drag!

Recomandări acces:
Acces pietonal, auto sau RATB din Bd Ion Mihalache (stația Sandu Aldea, linia de autobuz RATB 300) și Bd Mărăști (stația Agronomie, linia de tramvai 41).
Acces auto: din Bd Mărăști (intrarea prin Campusul Agronomie) și str Constantin Sandu Aldea (sens unic dinspre Bd Mărăști)

HARTA Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice, Bulevardul Mărăști, nr.59, sector 1, București

HARTAFACULTATEABIOTEHNOLOGIE1

festivalul luminii
De zece ani de zile, cercetașii din București oferă comunității prilejul de a regăsi bucuria lucrurilor mărunte și minunatele clipe petrecute alături de cei dragi. Vă așteptăm alături de noi, sâmbătă 26 mai, începând cu ora 17:00, in Parcul Carol I, la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Luminii.

PROGRAM:
Ora 17:00 Ateliere
Ora 20:30 Aprinderea gulguțelor
Ora 21:30 Flamestorm - Fire & Light

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.fundatiaarsenieboca.ro/familii-defavorizate/arhiva-ajutor/, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

• the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: