AUTOR:

EDITURA: Anastasis

PREŢ: 7 RON

CARACTERISTICI:  332 paginisotul-ideal-sotia-173940

DETALII/DESCRIERE: Părintele Nicolae Tănase răspunde răspicat şi luminos la griji şi îngrijorări din cele mai încărcate de povarea veacului astfel că, volumul de faţă abordează subiecte ca: prietenia, iubirea, căsătoria, valoarea vieţii şi libertatea cuplului, familia în post şi postul în familie, avortul, singurătatea etc. Este o carte care ne ajută, printre altele, să înţelegem rolul familiei în societate, rolul femeii în familie, precum şi cel al bărbatului.

„Iubirea nu poate să aibă decât un sens, o singură definiţie, un singur obiect, un singur subiect, pentru că iubire este chiar numele lui Dumnezeu. Noi despărţim numele lui Dumnezeu de iubire, sau despărţim iubirea de numele lui Dumnezeu. Pentru că, iubirea în orice formă s-ar putea manifesta ea, este spre Dumnezeu. Când spunem iubire nu spunem nici plăcere, nici falsitate, nici senzualitate, nici ceea ce este pământesc, ci spunem numai ceea ce este ceresc. În ce constă greşeala noastră? Greşeala constă în faptul că nu vrem să înţelegem că noi, oamenii pământeşti, putem trăi pământeşte, totuşi tinzând spre cer.”- Părintele Nicolae Tănase.