O întâlnire binecuvântată cu Părintele Arsenie Boca - mărturie a doamnei Aspazia Oţel Petrescu, fost deţinut politic.

Acest film redă povestea emoţionantă a întâlnirii dintre doamna Aspazia Oţel Petrescu şi Părintele Arsenie Boca. Una dintre elevele preferate ale lui Lucian Blaga, supravieţuitoare a temniţelor comuniste, deapănă acum, la 87 de ani, întâmplări despre (Mănăstirea) Sâmbăta se Sus şi Sfântul Ardealului petrecute în urmă cu peste 60 de ani. Simţeai cum împreună cu Părintele cântă copacii, cântau păsările, trilurile lor se împleteau cu cele ale psalmodiei părinţilor. Simţeai într-adevăr că toată natura este în genunchi şi se roagă ... - Aspazia Oţel Petrescu.

Filmul sus prezentat are preţul de 10 lei în special pentru membrii şi prietenii fundaţiei, dar şi pentru dumneavoastră, iubitorii de spiritualitate şi  istorie. În cazul unor comenzi mai mari  se oferă discount!

În curând, vom prezenta şi trailer-ul!

Caracteristici: Editat în fomat DVD: Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca, 2010

Durata: 61 min, DVD/PAL, Regiunea ALL, Format 4/3, Sunet: Stereo

Preţul acestui dvd este de 10 lei şi poate fi achiziţionat de către cei care locuiesc în Bucureşti de pe str. Barbu Delavrancea nr. 3, et. 1, ap. 2, interfon 2. Ca punct de reper aveti Piata Victoriei şi Piaţa Ion Mihalache. Dacă veniţi dinspre Piaţa Victoriei trebuie să mergeti pe B-dul Ion Mihalache. Mergând pe bulevard o să treceţi prin spatele Muzeului Ţăranului Român. La primul semafor după Muzeul Ţăranului Român trebuie să faceţi dreapta. Facând dreapta, intraţi pe str. Barbu Delavrancea. Această stradă este vis-a-vis de Banu Manta şi Dr. Felix. programul nostru este: L-J: 7,30 - 15.30; V: 10.00 - 18.00.

Cei care care nu locuiesc în Bucureşti pot comanda filmul prin telefon la 021 223 24 96 sau e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi va fi transmis prin colet poştal cu plată ramburs, în cazul în care cantitatea nu depăşeşte 50 bucăţi. Taxa poştală este suportată de către persoana care face comanda, iar preţul dvd-ului este de 12 lei.  Dacă se doreşte ca dvd-ul/urile să se transmită cu alte mijloace, vă rugăm să specificaţi!

Accept Refuz