AUTOR:

Producător- Ager Film
Regizor-Nicolae Mărgineanu
Montaj: Nita Chivulescu
Voce comentariu: Maria Ploae
Documentație : Costin Manoliu
Muzica: Petru Mărgineanu, Diacon Mihail Bucă, Ierodiacon Daniel Mih

TITLU:  Părintele Arsenie Boca - Omul lui Dumnezeu

PREȚ: 10 RON

CARACTERISTICI: 82 minute, color, audio în română şi engleză, iar subtitrarea este disponibilă în limbile română, engleză şi franceză

DETALII/DESCRIERE: Părintele Arsenie Boca- pictor de suflete și de biserici, apostol și profet al neamului românesc, o personalitate de icoană într-un film document.


Cei care care nu locuiesc în Bucureşti pot comanda filmul prin telefon la 021 223 24 96 sau e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi va fi transmis prin colet poştal cu plată ramburs, în cazul în care cantitatea nu depăşeşte 50 bucăţi. Taxa poştală este suportată de către persoana care face comanda, iar preţul dvd-ului este de 12 lei.  Dacă se doreşte ca dvd-ul/urile să se transmită cu alte mijloace, vă rugăm să specificaţi!

 

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.