Fundaţia noastră are marea onoare să prezinte o nouă producţie video: „Cultul Maicii Domnului” cu domnul doctor Iosif Niculescu.

Domnul doctor Iosif Niculescu este, la cei 95 de ani ai săi, un trăitor creştin ortodox cu un destin excepţional: unul dintre puţinii supravieţuitori ai luptelor de la Cotul Donului, un doctor de o mare valoare, un neobosit cercetător în domeniul istoriei şi religiei. Domnia sa şi-a dedicat viaţa lui Hristos, slujind lui Dumnezeu, neamului şi aproapelui său. Mai multe despre viaţa şi activitatea domniei sale găsiţi pe pagina Biografie Iosif Niculescu.

Filmul prezintă punctul de vedere al domnului Niculescu în calitatea sa de trăitor ortodox, cu mare evlavie la Maica Domnului şi conţine patru capitole:

1.      Fecioara din Nazaret

2.      Maica Domnului în Dacia

3.      Evlavia străbună

4.      Minunile moderne

Caracteristici: conţine 2 discuri, regiune ALL, format 4/3, sunet Stereo

Filmul este disponibil la vânzare, prin fundaţia noastră, la preţul de 12 RON. Pentru comenzi şi achiziţii în cantităţi mari, se acordă reduceri.

Preţul acestui dvd este de 12 lei şi poate fi achiziţionat de către cei care locuiesc în Bucureşti de pe str. Barbu Delavrancea nr. 3, et. 1, ap. 2, interfon 2. Ca punct de reper aveti Piata Victoriei şi Piaţa Ion Mihalache. Dacă veniţi dinspre Piaţa Victoriei trebuie să mergeti pe B-dul Ion Mihalache. Mergând pe bulevard o să treceţi prin spatele Muzeului Ţăranului Român. La primul semafor după Muzeul Ţăranului Român trebuie să faceţi dreapta. Facând dreapta, intraţi pe str. Barbu Delavrancea. Această stradă este vis-a-vis de Banu Manta şi Dr. Felix. programul nostru este: L-J: 7,30 - 15.30; V: 10.00 - 18.00.

Cei care care nu locuiesc în Bucureşti pot comanda filmul prin telefon la 021 223 24 96 sau e-mail la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza şi va fi transmis prin colet poştal cu plată ramburs, în cazul în care cantitatea nu depăşeşte 50 bucăţi. Taxa poştală este suportată de către persoana care face comanda, iar preţul dvd-ului este de 14 lei.  Dacă se doreşte ca dvd-ul/urile să se transmită cu alte mijloace, vă rugăm să specificaţi!