Ieromonah Maxim Aghioritul - Maica crestinilor

TITLU: Maica crestinilor
EDITURA: Editura Egumenita, 2014
CARACTERISTICI: 272 pag, necartonata
DETALII/ DESCRIERE„Prin aceasta lucrare ne adresam crestinului simplu, cititorului motivat, omului duhovnicesc bine intentionat, nu cercetatorului pre invatat, nu celui care are la dispozitie multi bani si poate sa cumpere carti scumpe, nici celui ce are vreme de prisos sa cerceteze in biblioteci izvoarele pe larg. Dintre cele 40 de carti duhovnicesti, marturiile adunate aici despre Maica Domnului sunt expuse in mod simplu, fara multe amanunte si introduceri prisositoare, din economie de timp si spatiu. Intreg duhul acestei carti, de la prima pana la ultima pagina, este prietenos, simplu, duhovnicesc, intaritor, lipsit de raceala stiintifica care vorbeste mintii si nu inimii. El vrea sa aduca pe cititor langa Maica Domnului si langa Hristos, langa bucuria vietii duhovnicesti, sub umbra racoroasa a Athosului, in gradina Maicii Domnului, Maica noastra cereasca.” (Ieromonah Maxim Aghioritul)

Cos

Coş gol