cununie religioasa

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „TAMADUIREA SI IERTAREA”
Nu mai stati cu ganduri ucigase impotriva copiilor, ca nu stii in calea carui mare dar de la Dumnezeu te-ai gasit impotriva - si ai sa dai seama - de aceea mai bine ganditi-va si rugati-va lui Dumnezeu, ca, copiii vostri sa-I fie slujitori intre oameni!

Parohia Oborul Vechi: Eveniment dedicat strângerii de fonduri pentru beneficiarii centrului social de la Valea Screzii

Conferinta pr Tanase                                                 Apasati pe fotografie pentru a mari imaginea

Cu binecuvântarea Patriarhului Daniel, Parohia Oborul Vechi vine în sprijinul copiilor găzduiți în Centrul social de la Valea Screzii, jud. Prahova. Avându-l ca invitat pe părintele Nicolae Tănase de la Valea Plopului, parohia organizează o seară culturală dedicată strângerii de fonduri pentru beneficiarii centrului social prahovean.

În data de 19 octombrie, Părintele Nicolae Tănase va susține conferința cu tema Sfinți, sfințenie, canonizare. Conferința va debuta în jurul orei 17:00.

În cadrul evenimentului va fi organizată o colectă de alimente neperisabile și rechizite pentru copiii din cadrul Centrului de la Valea Screzii.

În așezământul de la Valea Screzii locuiesc 120 de persoane, din care 80 copii și adolescenți.

Sursa text si foto

ofertaFamOrtodoxa

Dragii noştri prieteni,

Deoarece am primit cereri pentru pachetele de 40 de reviste şi după încheierea promoţiei, am hotărât prelungirea acesteia cu două săptămâni, până pe 20 Octombrie.
Vă reamintim că oferta noastră constă în achiziţionarea unui pachet de 40 de reviste la un preţ cu totul special (costurile de transport fiind incluse):
100 lei 40 de reviste simple (2,5 lei/buc.)

NOTĂ DE INFORMARE

(conform Legii nr. 677/2001)

FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate şi manuale, destinate comercializării cărţilor şi altor produse similare, precum şi pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră şi ultimele apariţii editoriale. De asemenea, în măsura în care apelați la ajutorul nostru, datele dvs. personale vor fi utilizate în scopul obținerii sau intermedierii obținerii diverselor forme de sprijin.

Datele solicitate sunt necesare pentru întocmirea documentelor de natură financiar-fiscală, pentru a vă trimite mesaje periodice (newsletter) și pentru a vă implica în proiectele Fundației. De asemenea, datele de contact și cele care vizează diversele probleme cu care vă confruntați (inclusiv de sănătate) sunt necesare pentru a încerca să obținem sprijinul adecvat din partea persoanelor care doresc să vă ajute. În lipsa furnizării acestor date, nu va fi posibilă realizarea respectivelor operaţiuni.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai acelor persoane şi/sau autorităţi implicate legal în desfăşurarea activităţilor de natură financiar-fiscală, precum și persoanelor fizice sau juridice care doresc să se implice în realizarea proiectelor Fundației, inclusiv a celor de natură caritabilă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Fundației sau (scanată) pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim!