ȘTIRILE NOASTRE

Crucea Pr Arsenie Boca5

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CUVANT BUN RASPUNS-A INIMA MEA”
„„A iubi pe vrajmasi; a binecuvanta pe cei ce te blastama... iata ceva cu totul pe dos de firea omeneasca - impotriva firii chiar. Ca sa poti face acestea asa, inseamna sa fie mai tare Dumnezeu in tine decat eul tau. La asa restaurare poate aduce porunca aceasta pe om, incat el incepe sa aiba insusiri

...
INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

Realizari
Dumnezeu ne-a daruit un an rodnic in fapte bune. Slava lui Dumnezeu, Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si tuturor sfintilor Bunului Dumnezeu pentru tot ajutorul primit si toata bucuria adusa sufletelor noastre in anul 2017! 

La incheierea acestui an fructuos, va multumim tuturor celor care ati ales sa va alaturati fundatiei, celor ce ati raspus chemarilor si invitatiilor noastre si ne-ati sustinut cu prezenta, cu eforturile si ideile voastre.

A fost un an cu multe stradanii din partea tuturor, dar si cu multe bucurii:

*Sase editari de noi carti: 
Istoria culturii și civilizației creștine
- Aurelia Bălan Mihailovici;
Adusu-mi-am aminte - Aspazia Otel Petrescu si Descoperirea unei taine - Radu Ioan Comsuta;
Nuferi in pustie - Elena Blanaru;
Lupta - Dan Lucinescu si Jertfa - Dan Lucinescu - editii aniversare.

*Aparitia unui nou film despre Parintele Arsenie Boca, Testamentul de la Sambata - tripla lansare a filmului la: Bucuresti, Sambata de Sus si Marginimea Sibiului 

*Evenimente, conferinte si seri duhovnicesti: 
Dan Lucinescu - O viață trăită la cote maxime - Aniversarea a 90 de ani; Aniversarea 8 ani de activitate ai Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca
Postul - Binecuvantare sufleteasca si trupeasca; Concert de colinde
Lansarea cartii Rememorari -
Dan Lucinescu
Participarea la Marsul pentru viata - martie 2017
Participarea in repetate randuri la Marsul impotriva obligativitatii vaccinarii populatiei Romaniei;  Proteste
„Dan Lucinescu si marturisitorii din temnitele comuniste”,
Scoala Gimnaziala „George Toparceanu”, Sector 4, Bucuresti
Seri de cateheza la Biserica Sf. Andrei Parva, Bucuresti, sector 6.

*Sapte pelerinaje la Manastirea Prislop si in alte destinatii duhovnicesti:
Pelerinaj de doua zile la Prislop - iunie 2017,
Pelerinaj de doua zile la Prislop - iulie 2017,
Pelerinaj de doua zile la Prislop nov 2017 - Parastasul Parintelui Arsenie Boca
,
Pelerinaj  de trei zile la Sambata de Sus,
Pelerinaj de doua zile la Sf. Cuv. Parascheva (Moldova)
Pelerinaj de doua zile inchinat Preacuratei Nascatoare de Dumnezeu la Ramet,
Pelerinaj de o zi la Alexandria si Draganescu.

*Doisprezece vizite cu ajutoare, la asezamintele sociale de la Valea Plopului/Valea Screzii si Slobozia:
28 ian 2017 -VP
11 febr 2017 - Slovozia,
18 mar 2017 - VP,
1 apr 2017 - Slobozia,
13 mai 2017 - VP,
24 iunie 2017 - Slobozia
22 iulie 2017 - VP, 
26 aug 2017 - Slobozia,
23 sept 2017 - VP, 
28 oct 2017 - Slobozia,
18 nov. 2017 - VP,
9 dec 2017 - Slobozia.

*Sustinerea altor doua proiecte sociale in derulare (Centrul de zi al Bisericii Olari si familia Ion din Dorohoi)
*Ajutorarea altor cazuri de necesitate.

Pentru toate, dam slava lui Dumnezeu si ii multumim Parintelui Arsenie Boca!
Pe cei pe care v-am bucurat, va mai asteptam si la anul, iar celor pe care i-am dezamagit le cerem iertare. Nadajduim ca anul ce vine sa ne aduca mai multa intelepciune si mai multa credinta.
Va uram si dumneavoastra ca, in anul ce se pregateste sa vina, Bunul Dumnezeu sa va invredniceasca cu daruri de pret si totul sa fie spre mantuire!

Fundatia noastra doreste sa aduca multumiri speciale unui mic grup de oameni inimosi si jertfelnici, care si-au aratat neconditionat disponibilitatea si amabilitatea in atatea momente, incat ii putem numi fara indoiala prietenii nostri. Fara contributia voastra, dragii nostrii voluntari, nu am fi putut realiza atatea!

EVENIMENTE / INVITAȚII

EvenimentPalatulSutuCONCERTUL „SONORITĂȚI INTERBELICE”, LA PALATUL SUŢU
Muzeul Municipiului București vă invită la concertul „Sonorități interbelice”, desfășurat în ziua de duminică 21 ianuarie 2018, ora 19:00, la Palatul Suţu.

NOTĂ DE INFORMARE

(conform Legii nr. 677/2001)


FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal prin mijloace automatizate şi manuale, destinate comercializării cărţilor şi altor produse similare, precum şi pentru a vă ţine la curent cu activitatea noastră şi ultimele apariţii editoriale. De asemenea, în măsura în care apelați la ajutorul nostru, datele dvs. personale vor fi utilizate în scopul obținerii sau intermedierii obținerii diverselor forme de sprijin.

Datele solicitate sunt necesare pentru întocmirea documentelor de natură financiar-fiscală, pentru a vă trimite mesaje periodice (newsletter) și pentru a vă implica în proiectele Fundației. De asemenea, datele de contact și cele care vizează diversele probleme cu care vă confruntați (inclusiv de sănătate) sunt necesare pentru a încerca să obținem sprijinul adecvat din partea persoanelor care doresc să vă ajute. În lipsa furnizării acestor date, nu va fi posibilă realizarea respectivelor operaţiuni.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai acelor persoane şi/sau autorităţi implicate legal în desfăşurarea activităţilor de natură financiar-fiscală, precum și persoanelor fizice sau juridice care doresc să se implice în realizarea proiectelor Fundației, inclusiv a celor de natură caritabilă.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor şi de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul Fundației sau (scanată) pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulţumim!

0
0
0
s2sdefault