Maica Domnului cu Pruncul de Parintele Arsenie Boca la Sf Elefterie Opera Bucuresti Foto Victor RonceaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CINE POATE SA SE MANTUIASCA”
„Acela care se va

manastirea sambata de sus si izvorul parintelui arsenie boca 0007
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 23 - 25 septembrie 2022, pentru a comemora 112 ani de la nașterea ocrotitorului Fundației noastre.

Costul acestui pelerinaj este de 340 lei/ persoană și include doar următoarele servicii: transportul cu autocarul, 2 nopți de cazare în camere duble/triple și baie proprie sau 470 lei/ persoană, incluzând transportul, cazarea și 3 mese.
Diferența de preț este reprezentată de costurile alocate celor 3 mese: cina pentru zilele de vineri și sâmbătă, prânzul pentru ziua de duminică.
Pentru a ne bucura pe deplin pe parcursul celor 3 zile de rugăciune, liniște și binecuvântare, vă transmitem informații generale despre programul acestui pelerinaj:
Vineri dimineață, 23 septembrie 2021, la ora 7.00, cu ajutorul Maicii Domnului, va fi întâlnirea, iar plecarea la ora 7.30 din Piața Victoriei, Parcarea Centrală.
Cu ajutorul Maicii Domnului, vom ajunge la mănăstirea de suflet a Fundației noastre: Mănăstirea Brâncoveanu - Sâmbăta de Sus, după ora 14.00. După ce ne vom caza la Academia Sâmbăta, servim cina la un restaurant din apropiere apoi vom participa la un program dedicat rugăciunii și comuniunii.

Sâmbătă, 24 septembrie, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom pleca în drumeție, pe valea Sâmbetei, să urcăm câteva ore până la Chilia Părintelui Arsenie Boca. Pentru asta vom avea nevoie, obligatoriu, de următoarele: bocanci/ghete cu talpă aderentă recomandată mersului pe munte, hanorac, jachetă pentru ploaie, rucsac mic, recipient pentru apă.
După ce ne vom întoarce, ne vom întâlni cu toți participanții, în sala de conferințe din cadrul Academiei, la un cuvânt ziditor de suflet.

Duminică, 25 septembrie, participăm la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Paraclisul Mănăstirii Sâmbăta, la Parastasul Părintelui Arsenie Boca, apoi cu sufletele pline de bucurie, ne vom îndrepta către casele și familiile noastre.

În funcție de disponibilitatea locurilor, înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 12 septembrie 2022, inclusiv.
Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, interfon 002, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -16 sau prin O.P. în contul fundației noastre (specificând la detalii: „Sâmbăta și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: birou@fundatiaarsenieboca.ro.
Pentru alte detalii sau clarificări, va rog să ne contactați la nr de telefon 0760 141 744 - Florina Ionescu.

NOTĂ:
Avansul plătit nu va putea fi restituit în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale. Aveți posibilitatea să vă recuperați banii doar dacă vă găsiți înlocuitor.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

lifecall caravana film cloud of chernobyl 1024x987
Caravana va expune filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei, „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”, iar după vizionare vom invita publicul la un dialog deschis pe marginea temelor expuse în film – familie, comunism, violență, avort, pubertate, dragoste, adolescență și libertate – subiecte care sunt mai necesare de dezbătut ca niciodată.

IMG 20220527 WA0016
La mulți ani cu Bucurie Sfântă!!
Astăzi, 27 mai 2022, aniversăm 13 ani de activitate a fundației noastre. Le suntem recunoscători tuturor celor care au luat parte la acțiunile și proiectele noastre dăruind semenilor din timpul și bunurile lor.

Mulțumim Bunului Dumnezeu, Preasfintei Născatoare de Dumnezeu, Sfântului Ioan Rusul care ne este ocrotitor alături de Părintele Arsenie Boca, fără de care nimic din ce am realizat nu s-ar fi întâmplat.
Cu această ocazie, în următoarele rânduri, vă transmitem mesajul Irinei Ionescu, plin de multă emoție și dragoste:

„La mulți ani, Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca!
Se împlinesc astăzi 13 ani de bucurie și realizări sub semnul iubirii de Dumnezeu și de oameni, 13 ani de transformări vizibile ale fiecăruia dintre noi pe măsura apropierii de Dumnezeu și de Sfânta Biserică și Învățătură Ortodoxă.
Cei trei mari rugători: Sfântul Ioan Rusul, Sfântul Părinte Arsenie Boca și Sfântul Părinte Justin Pârvu, să ne ajute cu rugăciunile lor către Dumnezeu și Preasfânta Născătoare de Dumnezeu și să ne țină mereu împreună în această fundație care a reușit să adune laolaltă, într-o comună și binecuvântată Lucrare, atâtea suflete de români! Să credem în puterea lui Dumnezeu, în dragostea și ajutorul Său pentru noi, oamenii, creația Sa minunată!
Felicitări și mulțumiri tuturor celor care s-au ostenit și se ostenesc, veghează ca activitatea acestei fundații să continue și să se îmbogățească în timp!
Transmitem, dincolo de lumea aceasta, dragostea și recunoștința noastră dlui Dan Dumitru Lucinescu, fără de care această fundație nu ar exista astăzi.
Slavă lui Dumnezeu pentru toate!”

Din toată inima,
Irina Ionescu