83832176 1111110675896369 8652261448002568192 n
În perioada 10 - 13 martie 2020, vă așteptăm la slujba Liturghiei Darurilor înainte sfințite de marți până vineri, începând cu ora 6.00.

lansaredecarte Sophia
Librăria și Editura Sophia vă invită joi, 19 martie 2020, ora 18:00 la lansarea cărții „Doamna Păresimilor și cei șapte pantofi. Postul Mare pe înțelesul copiilor”.

marsultacerii
Vă invităm alături de noi luni, 9 Martie 2020, ora 19.30, la un scurt marş al tăcerii, pentru a ne arăta respectul şi recunoştinţa pentru cei care au avut curajul să se împotrivească regimului comunist criminal, cu preţul libertăţii, sănătăţii şi chiar cu preţul vieţii lor, salvând astfel demnitatea neamului Românesc.

IMG 20200305 WA0002 1 724x1024
Sâmbătă, 7 martie, ora 14.00, va avea loc în Bucureşti, Parcul Izvor, în faţa Palatului Parlamentului, un miting de protest împotriva Legii vaccinării obligatorii a populației României organizat de Alianţa Părinţilor din România, Asociaţia NEAM UNIT, Asociaţia PRO-CONSUMATORI şi Asociația PRO DECIZII INFORMATE.

scaled 512
Muzeul Municipiului București vă invită duminică, 8 martie, ora 12.00, la recitalul de chitară clasică intitulat „Vibrații și întrupări” susținut de muzicianul Laurențiu Topală la Casa Filipescu - Cesianu (Calea Victoriei, nr. 151).