bisericaSf.Chirilsi Metodiu
Pentru a găsi cuvânt de întărire pentru vremea de încercare, vineri 22 iunie 2018 ora 18.30, grupul de studiu și cugetare asupra Noului Testament continuă studiul Epistolei întâi soborniceşti a Sf. Ap. Petru, la Biserica „Sf. Chiril și Metodiu” - Campus Agronomie.

0
0
0
s2sdefault

laportilesoarelui Sanzienele
Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” vă invită pe 23 și 24 iunie la evenimentul „La porțile Soarelui. Sânzienele” să redescoperim împreună obiceiurile de înnoire a timpului practicate în această perioadă. Invitați speciali la ediția din acest an vor fi Corul Bisericesc din Ermioni și Corul Primăriei din Trikala, ambele din Grecia.

0
0
0
s2sdefault

ecologizareapadurii Scrovistea
Asociaţia NEAMUNIT organizează sâmbătă 23 iunie 2018, între orele 9:00 -13:00 acţiunea de ecologizare a pădurii Scroviştea, situată între localitățile Periş şi Bălteni, la aproximativ 30 km de Bucureşti.
Un loc minunat plin de istorie, aceasta a ajuns, din nefericire, punct de depozitare pentru gunoaie din cauza inconştienţei unora.

0
0
0
s2sdefault

LiturghIE in IE
Vă invităm alături de noi, duminică, 24 iunie 2018, în Centrul Vechi, strada Franceză nr. 1, la Biserica Sfântul Dumitru Poștă, pentru a readuce în lumină frumusețea purtării hainelor tradiționale la momente de sărbătoare.

0
0
0
s2sdefault

istoriesiartalaMogosoaia
În perioada 16 iunie – 29 iulie 2018 Primăria Generală a Capitalei prin Centrul de cultură „Palatele Brâncovenești de la Porțile Bucureștiului” în colaborare cu Asociația Istoria Artei va organiza activități estivale dedicate familiilor: Ateliere de istorie și artă gratuite „Mogoșoaia copiilor”.

În fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12:00.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ