lasati copiii sa vina la mine si nu i opriti 66419Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „ IMPARATIA COPIILOR
Daca mamele ar primi copiii in numele Domnului, ce straveziu ar fi in ei chipul lui Iisus ! Abia atunci si-ar da seama pe cine au primit prin copii. Copiii ajung in bratele

Redirecţionati 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre

Directionati2lasuta

Aceia dintre dumneavoastră care ne puteți ajuta, descărcați formularul cu datele fundației noastre, urmând doar să adăugați datele personale în câmpurile corespunzătoare din formular. Pentru a completa/descărca formularul, click aici sau contactaţi-ne la adresa de email: birou@fundatiaarsenieboca.ro.

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până la data de 31 iulie 2019, data limită de trimitere a formularului completat - data poștei.
Redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.
Cine dorește să ne ajute în acest mod, vă rugăm să citiți toate detaliile cu privire la această procedură legală de ajutor a fundației noastre.

Formular 230 OKMulțumim celor care în anii trecuți au redirecționat aceste procente către fundația noastră, aceste sume ajută fundația noastră să își poată desfășura activitatea zilnică.

Vă mulțumim că ne sunteți alături!

AFIS VARA PE ULITA e1560166379248
Au început înscrierile pentru Tabăra de creație „Vara pe uliță”, ajunsă anul acesta la cea de-a 27-a ediție, înscrisă în programul “Vacanță la Muzeul Satului”.

craciun afis 1
Vom intra în concediu de odihnă pe data de 24 decembrie 2018.

Pentru comenzile de carte, vă așteptăm cu drag la sediul nostru sau online, începând cu data de 8 ianuarie 2019.

Accept Refuz