iisus hristos pantocrator

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „IN CONFLICT CU IDEALUL”
„Spre deosebire de idealurile omenesti, care pier ca fumul, neavand nici o consistenta si trainicie, Idealul-Iisus - desi rautatea omeneasca L-a supus pana si la cea mai de ocara omorare - iata ca a treia zi va invia, cutremurand de moarte pe cei ce L-au omorat.
Asa ceva nu se mai vazuse intre

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în perioada 20 nov-20 dec 2017 o campanie promoțională menită să aducă bucurie și daruri în casele și sufletele dumneavoastră!

Lunacadourilor

- Durata campaniei: 20.11.2017 - 20.12.2017
- La o comandă minimă de 100 lei din magazinul nostru online, aveți o reducere de 25% la abonamentul anual simplu (fara CD) la revista Familia Ortodoxă

ASCORDStaniloae

Asociația Studenților Creştini Ortodocşi din România (ASCOR), filiala Bucureşti, organizează în perioada următoare o serie de conferințe dedicate Anului comemorativ 2017. Acestea fac parte din Simpozionul intitulat Serile filocalice – Dumitru Stăniloae, ediția a XXIII-a, informează reprezentanți ai instituției.

Programul conferințelor

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.fundatiaarsenieboca.ro/noutati/stirile-noastre-11-iulie-2017, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

• the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: