55865162 1024723997727632 9204770980172398592 o
Ca bucuria acestui post al Paștilor să fie deplină, în ziua de sâmbătă, 17 aprilie 2021, vom organiza o călătorie de suflet, de 1 zi, în care cu ajutorul dumneavoastră vom reuși să aducem speranță și zâmbete pe chipurile unor copii sărmani pentru care fericirea se odihnește în lucrurile simple.
Ne vom folosi sufletește făcând popas la Centrul social Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, biserica „Sfântul Nicolae” din Drăgănescu, biserica „Letca Nouă” și mănăstirea „Sf. Ioan Rusul”.

Sperăm că datorită ajutorului dvs. oferit cu dragoste, să aducem un strop de lumină în ochii copilașilor și ai mamelor care se străduiesc să îi crească pe aceștia și să le poarte de grijă, victime ale violenței domestice, aflați în îngrijirea Centrului Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil, comuna Slobozia, jud. Giurgiu.
Persoanele care merg împreună cu noi în această călătorie social-filantropică și vor să aducă donații, punând suflet pentru cei nevoiași, sunt așteptate cu acestea direct la locul plecării.
Cele necesare pentru perioada următoare, le regăsiți în lista de mai jos:
- produse alimentare: pate vegetal, soia pentru șnițele, fructe;
- produse de igienă și curățenie: detergent pentru rufe, detergent vase, saci menajeri 35 l, hârtie igienică, spray pentru praf (Pronto, de ex.), soluție pentru pardoseală, pahare de unică folosință.

Întâlnirea pentru plecare va fi, sâmbătă 17 aprilie, în Piața Victoriei, Parcarea Centrală, la ora 7:30, iar plecarea va fi la ora 7:45.
Costul călătoriei: 50 lei/ pers.
Prețul include transportul cu autocar/microbuz.
Sperăm să fim împreună, să mărturisim iubirea față de cei nevoiași, iar donațiiile și dragostea dumneavoastră să însuflețească această minunată călătorie!

La înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil, adresa de email. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Notă: Banii plătiți în avans pentru pelerinaj nu pot fi recuperați ulterior, în caz că vă răzgândiți și nu mai mergeți, decât dacă veți găsi înlocuitor.
Înscrierea și rezervarea se efectuează prin confirmarea plății pelerinajului: numerar, direct la sediul nostru, în intervalul orar 9.00 -17.00, sau prin virament bancar în contul nostru:
FUNDAŢIA CREŞTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
specificând la detaliile plății: „Pelerinaj 17 aprilie 2021” și numele pelerinului.
Vă așteptăm cu drag în această călătorie de suflet!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.