Prislop3
Pentru a ne alina dorul de Părintele nostru ocrotitor, Arsenie Boca, vă invităm să călătoriți alături de noi, în acest pelerinaj la Prislop, un loc drag sufletului nostru. Vom admira natura și frumusețile ei, petrecând două zile de folos duhovnicesc și trăiri intense, după următorul program:
Plecarea din București va fi sâmbătă, 14 mai, la ora 7 dimineața, iar întâlnirea va fi la ora 6.30. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.

Obiective și popasuri duhovnicești:
-Mănăstirea Lainici
-Manastirea Bistrița
-Mănăstirea Prislop, Mormântul Părintelui Arsenie Boca, Peștera Sf. Ioan de la Prislop

Ajunși la Silvașul de Sus, în Sfânta Mănăstire Prislop, ne vom închina și ruga la mormântul Părintelui Arsenie Boca și apoi vom pleca spre Hațeg, locul în care vom fi cazați.
A doua zi, de dimineață, vom porni către Mănăstirea Prislop, unde vom participa la Sfânta Liturghie
Întoarcerea în București, cu ajutorul Domnului, va fi in cursul serii de duminică, 15 mai 2022.

Costul pelerinajului, este de 300 lei/ persoană și va include următoarele servicii:
-transportul
-cazarea în camere cu 2 sau 3 paturi, cu baie proprie
Prețul NU include:
- mesele

Vă invităm să vă înscrieți plătind avansul/ integral până la data de 5 mai 2022, inclusiv.
Costul pelerinajului este calculat pentru participarea unui număr de 40 persoane.
Plata se poate face numerar la sediul fundației noastre sau prin OP în contul nostru cu mențiunea, la detalii de plată: „pelerinaj Prislop și numele pelerinului”. Cei care faceți plata în cont, vă rugăm să ne trimiteți copia după ordinul de plată pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Pentru înscriere avem nevoie de numele și prenumele pelerinului, numărul de telefon mobil și adresa de email.
Vă rugăm pe toți cei care deja v-ați înscris să faceți plata pelerinajului, avans sau integral.
Să ne rugăm, cu credintă, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca această călătorie să ne folosească sufletește și să ne dăruiască inimă deschisă pentru a primi lucrarea Harului dumnezeiesc!

NOTĂ:
În caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale, banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.