Mormantul lui Stefan cel Mare
În perioada 21 - 23 august 2020, cu ajutorul lui Dumnezeu, Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca organizează un pelerinaj în Moldova, la care vă invităm să participați alături de noi. Pelerinul îşi doreşte să se încarce sufleteşte cu rodul rugăciunilor care se înalţă în locul respectiv, să primească un sfat folositor, să participe la sfintele slujbe, să iasă din cotidianul tumultuos al vieţii şi să regăsească echilibrul sufletesc de care are atâta nevoie. Ținând cont de sugestiile și dorințele dumneavoastră, am inclus în program următoarele popasuri: Mănăstirea Putna, Muzeul Mănăstirii Putna, Mănăstirea Sihăstria Putnei, Mănăstirea Sihla, Peștera Sfintei Teodora de la Sihla, Muzeul Memorial „Ciprian Porumbescu”, Mănăstirea Neamț. 

Plecarea din București va fi vineri, 21 august, la ora 14:00, iar întâlnirea va fi la ora 13:30. Ne vom întâlni și vom pleca din parcarea centrală, cu plată, amenajată în Piața Victoriei.
Seara, vom ajunge la Mănăstirea Neamț, și ne vom caza în spațiul amenajat pentru odihna pelerinilor, în camere cu 2 paturi (baie proprie).
SihastriaPutneiSâmbătă, 22 august,  de dimineață, (lăsăm bagajele unde am dormit pentru că seara ne cazăm în același loc) vom pleca într-un circuit duhovnicesc, istoric și cultural oprindu-ne la următoarele obiective:
Mănăstirea Sihăstria Putnei, mormântul ÎPS Pimen, mormântul Pr. Proclu Nicău, Mănăstirea Putna, Muzeul Mănăstirii Putna, Muzeul Memorial „Ciprian Porumbescu”.
Seara, revenim în același loc de cazare, unde ne-am lăsat bagajele.
Duminică, 23 august, vom merge să ne închinăm în peștera Sfintei Teodora de la Sihlapestera sf teodora sihla 13, iar apoi vom participa la Sfânta Liturghie în mănăstirea Sihla. Cu ajutorul Domnului, în cursul serii, ne vom întoarce mai întăriți duhovnicește împărtășind oamenilor lumina și bucuria din sufletele noastre. 

Costul pelerinajului: 330 lei/ persoană și va include: transportul, 2 nopți cazare în camere cu 2 paturi și baie proprie.

NOTĂ:

Întrucât nu avem posibilitatea să servim masa pe drum, în mod special pentru vineri, vă recomandăm să aveți la dvs. sandvișuri, gustări, fructe și apă. Vom opri pentru aprovizionarea cu apă/ fructe/ alimente, la magazinele mici sau benzinării. 

Plata se poate face integral, numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Parter, Sector 1, București, L - V, orele 9 -15 sau prin O.P. în contul fundației noastre (specificând la detalii: „pelerinaj  Moldova”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Alte detalii sau clarificări pot fi obținute la nr de tel. 0760 141 744 / 0724 271 236 - Florina.

În caz că vă răzgândiți, pe parcurs, sau nu veți putea participa din motive personale, banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu drag și bucurie alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.