145545 manasitrea prislop

Sâmbătă și duminică, 27 - 28 iunie 2020, fundația noastră organizează un nou pelerinaj la Mănăstirea Prislop.
Vă așteptăm cu bucurie sfântă, să ne fiți alături, pe toți cei care vă doriți să călătoriți pe urmele ocrotitorului nostru, Părintele Arsenie Boca.

Sâmbătă dimineața, 27 iunie 2020, ora 6:30, sunteți așteptați la autocarul care va fi parcat în locul deja cunoscut, Piața Victoriei - Parcarea Centrală. Pentru buna desfășurare a programului, vă rugăm să îi respectați pe ceilalți pelerini, dând dovadă de punctualitate! Plecarea în acest pelerinaj va fi la ora 7.00.
Să ne rugăm, cu credință, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca acest pelerinaj să ne folosească sufletește și să ne dăruiască capacitatea de a primi lucrarea harului dumnezeiesc.
Costul pelerinajului este 245 de lei /persoană și include următoarele servicii:
- transport cu autocar clasificat
- 1 noapte cazare, în camere duble, la hotelul Rusca 3* din orașul Hunedoara.

Plata se poate face în numerar, la sediul fundației din str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Parter, Sector 1, București de L - V, orele 9 -16 sau prin O.P. în contul bancar al fundației noastre: RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000, deschis la Banca Românească (specificând la detaliile plății: „pelerinaj Prislop iunie 2020 și numele pelerinului”).
Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți confirmarea pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau whatsapp la nr. de telefon 0760 141 744.

NOTĂ:
-avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa în pelerinaj din motive personale.
-masa la restaurant NU este inclusă în preț și program
Alte informații:
Dacă nu se formează grupul minim de 40 persoane, pelerinajul va fi anulat sau prețul se va recalcula.
Ca urmare a condițiilor instituite în țara noastră în contextul covid-19, locurile în autocar se distribuie începând cu al doilea rând de banchete, lăsând libere primele 4 scaune.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.