Prislop3
Sâmbătă și duminică, 10 - 11 august 2019, fundația noastră organizează un nou pelerinaj parcurgând următorul traseu: București - Mănăstirea Curtea de Argeș (Moaștele Sfântei Mucenițe Filofteia, mormintele regelui Mihai I și al reginei Ana) - Transfăgărășan - (Barajul și lacul Vidraru - Lacul Bâlea - Cascada Bâlea) - Hațeg - Mănăstirea Prislop - București. Vă invităm și vă așteptăm să ne fiți alături în acest frumos pelerinaj!

Întâlnirea pentru plecare, va fi sâmbătă, 10 august 2019, ora 6:30, în Parcarea Centrală din Piața Victoriei. Costul pelerinajului este 290 de lei/ persoană și include transportul, 1 noapte de cazare în camere cu 2 paturi și baie proprie, două mese la restaurant - cina din 10 august și prânzul din 11 august 2019.

Să ne rugăm, cu credintă, Mântuitorului nostru Iisus Hristos și Părintelui Arsenie Boca, ca această călătorie să ne folosească sufletește și să ne dăruiască inimă deschisă pentru a primi lucrarea harului dumnezeiesc!

Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -15 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „pelerinaj Prislop august 2019 și numele pelerinului”).

Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

NOTĂ: În caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale, banii nu se returnează.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.