Manastirea Sambata
A devenit o tradiţie frumoasă, ca la sfârşit de septembrie, să mergem în pelerinaj la Mănăstirea Brâncoveanu, astfel că şi în acest an vă invităm pe toţi cei ce îl îndrăgesc pe Părintele Arsenie, să participați la evenimentul nostru din perioada 27 - 29 septembrie 2019.

Costul acestui pelerinaj este de 290 lei/ persoană și include următoarele servicii: transportul cu autocarul, 2 nopți de cazare în camere duble(cu 2 paturi și baie proprie), 4 mese: vineri - masa de seară, sâmbătă - micul dejun și masa de seară, duminică - prânzul.
Regăsiți în rândurile ce urmează informații generale despre programul acestui pelerinaj. Pentru a ne bucura pe deplin, pe parcursul celor 3 zile ne așteaptă și alte surprize plăcute.
Cu ajutorul Maicii Domnului, întâlnirea va fi vineri dimineață, 27 septembrie 2019, la ora 7.00, iar plecarea la ora 7.30, în Piața Victoriei, Parcarea Centrală, pentru a ne îndrepta către mănăstirea de suflet a Fundației noastre: Mănăstirea Brâncoveanu – Sâmbăta de Sus, urmând traseul: București - Ploiești - Sinaia - Șinca Veche - Mănăstirea Brâncoveanu.

Vineri, 27 septembrie 2019, vom face un poposi la două obiective dragi nouă:
- vechiul lăcaș de cult ortodox: Mănăstirea rupestră și Schitul Sf. Nectarie de la Șinca Veche
- Schitul cu hramul „Duminica tuturor sfinților români”, din Șinca Nouă.
După aceste popasuri ne îndreptăm către „Academia Sâmbăta”, pentru cazare, masă și o seară dedicată satului românesc.

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, cu ajutorul Bunului Dumnezeu, vom pleca in drumeție, pe valea Sâmbetei, să urcăm câteva ore până la Chilia Părintelui Arsenie Boca.
După ce ne vom întoarce, ne vom întâlni cu toți participanții, în sala de conferințe din cadrul Academiei, la un cuvânt ziditor de suflet.

Duminică, 29 septembrie 2019, participăm la Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie în Paraclisul Mănăstirii Sâmbăta, apoi cu sufletele pline de bucurie, ne vom îndrepta către casele și familiile noastre.

Înscrierile și plata integrală pentru pelerinaj se fac până pe data de 7 septembrie 2019, inclusiv.
Plata se poate face numerar, la sediul fundației, din str. Alexandru Deparateanu nr. 20, Parter, interfon 002, Sector 1, Bucuresti, L - V, orele 9 -15 sau prin O.P. în contul fundatiei noastre (specificând la detalii: „Sâmbăta septembrie 2019 și numele pelerinului”). Dacă faceți transfer bancar, vă rugăm să trimiteți copia O.P. pe email-ul nostru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

NOTĂ: Avansul plătit nu va putea fi restituit, în caz că vă răzgândiți pe parcurs sau nu veți putea participa la pelerinaj din motive personale.

Vă așteptăm cu mare drag alături de noi!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.