radiatie


Sursa foto: internet

COMUNICARE  MEDICALĂ

Consecintele radiaţiilor asupra fiinţei umane şi a fătului

Utilizarea telefoanelor celulare conduce la dezechilibrarea activităţii electrofizice a celulelor creierului, ceea ce, în continuare, în mod cu totul real va conduce sau la aritmie cardiacă sau la dezechilibru hormonal, adică la pierderea potenţei la bărbaţi şi la dismenoree la femei şi, în final, va conduce la procese tumorale.

Potrivit datelor cercetătorilor din SUA, Canada, Spania şi Suedia, la majoritatea femeilor care lucrează la computer în perioada de sarcină, fătul se dezvoltă anormal, cu defecte în dezvoltarea creierului. Incidenţa avortului spontan creşte cu 80%.

Riscul îmbolnăvirii de leucemie acută, care se termină cu deces, a persoanelor care lucrează în domeniul electronic, se măreşte 2,6 ori. Şansa ca oamenii care sunt expuşi radiaţiilor electromagnetice neionizate de a se îmbolnăvi de cancerul măduvei osoase şi a limfocitei, este 7 x mai mare, iar posibilitatea de a se îmbolnăvi de tumoarea glandei tiroide, creşte de 4 x. Riscul de a se îmbolnăvi de cancer, la persoanele tinere cu vârsta cuprinsă între 20 – 30 de ani, este de 55%.

În jur de 10 – 15 % de copii care se îmbolnăvesc de tumoare, au fost expuşi razelor electromagnetice emise de aparatele de uz casnic. Copii ce trăiesc în apropierea transmiţătorilor de înaltă tensiune, sunt expuşi bolilor cu mult mai mult, în comparaţie cu copii care nu se află în apropierea antenelor.

Un număr însemnat de naşteri premature se datorează razelor emise de telefoane şi alte aparaturi electrice. Câmpul electromagnetic de 45Hz, cu capacitatea de 100 mT stârneşte formarea rapidă a trigliceridelor, iar drept consecinţă apar probleme cordiale.

100% dintre femeile a căror serviciu se desfăşoară în faţa aparatelor tv şi a monitoarelor, nasc înainte de termen, în comparaţie cu femeile care n-au lucrat niciodată la astfel de locuri de muncă. În acest scop, a fost cercetată o grupă de 1593 de femei.

Depresia clinică şi crimele, la fel apar ca consecinţe a expunerii la radiaţii. Sub influenţa radiaţiilor tehnice şi cosmice, și a expunerii tensiunii pozitive se provoacă activitatea celulelor canceroase, mărindu-se tensiunea arterială şi datorita acestora apar semne anginoase. Expunerea la tensiuni negative provoacă inflamaţii, stării depresive, oboseli, lipsă de energie şi hipofuncţiunea organelor expuse.

ÎN TIMPUL SOMNULUI : Somnul neliniştit şi cu întreruperi, respiraţie îngreunată, o stare de oboseală înainte de a merge la culcare şi nicidecum nu pot adormi, se trezesc mai obosiţi decât înainte de a merge la culcare, simt încordări şi frig în mâini şi picioare, amorţeli, încordări, tulburări a sistemului cardiac, oscilări a presiunii sanguine.

Majoritatea radiaţilor tehnice, la care încă nu ştim să ne adaptăm, au fost create de oameni în ultimii 100 de ani. În celulele expuse la undele de frecvaţă vibraţionale de înaltătensiune, apar tulburări electromagnetice. Datorita actiunii intermoleculare, se ajunge până la distrugerea amino–acizilor şi a grăsimilor. Datorita faptului că grasimile în mare măsură se află în celulele sistemului nervos, se ajunge până la dizolvarea a acestora şi a distrugerea celulelor.Consecinţele sunt: agitaţia, pierderea memoriei, depresia, problemele psihice.

Ing. Colteanu Tudor

(sursa: National Radiological Protection Board/Anglia)

1qmagazine1

Sâmbăta viitoare  07.07.2012 îi vom vizita pe copiii din Valea Screzii - Valea Plopului. În urma unei discutii pe care am avut-o cu Gabriela Tanase, am aflat necesităţile lor pentru luna aceasta: zarzavat crud, ceapă, morcov, rădăcinoase, ţelină, mărar, patrunjel, et, şampoane pentru adulţi, copii şi bebeluşi, fructe.

Cei de la Valea Screzii mulţumesc pentru toate donaţiile făcute în mobilier şi îi roagă pe cei care doresc să doneze, să se asigure că mobilierul şi hainele sunt în stare bună şi pot fi folosite - darurile făcute de credincioşi să aibă utilitatea lor.
Căutare site

Noutăți Magazin

Cos


Coş gol

Abonare Newsletter