IMG 20170620 WA0000

18953512 1593604594032510 3708294941381688558 o

Mănăstirea Oașa

Mănăstirea este situată la 70 de kilometri sud față de Sebeș și la 57 de kilometri nord-est față de Petroșani. Cel mai apropiat sat se află la o distanță de peste 40 de kilometri de mănăstire.
Mănăstirea stă pe întinderea numită Valea Frumoasei aflată la 1300 m altitudine, fiind străjuită de masivele Munților Cindrel și Șureanu.
Acces rutier: DN67C Sebeş, spre sud – Săsciori (10 km) – com. Şugag (17 km) – Barajul Oaşa (35 km) – Mânăstirea Oaşa (7 km).

Năsturelu ieri 2004 doar paraclisul 1Nasturelu AZI
Mănăstirea Năsturelu ieri (2014), doar Paraclisul) și azi (2016), Biserica Sf. Nicolae

De 21 iunie-Sf. Iulian din Tars, îții serbează unul dintre hramuri M-rea Sf. Nicolae din Năsturelu. Cu acest prilej, PS Galaction aduce Icoana Făcătoare de Minuni Maica Domnului degrabă ascultatoare din Crimeea. Icoana va sta la mănăstire de pe 20 iunie pana pe 21iunie 2017, după hram.

MDgrabnicascultatoareIcoana Făcătoare de minuni Maica Domnului Grabnic Ascultătoare. Înaintea acestei Sfinte Icoane se cântă zilnic Paraclisul Maicii Domnului, icoana fiind un izvor nesecat de tămăduiri și mângâieri, fiind cinstită în întreaga lume, mai ales ca ocrotitoare a familiilor creștine și, în mod special, ca ajutătoare pentru femeile ce nu pot naște. (sursa foto și comentariu)

18891683 1880981058826978 3184606521687052133 o

Cu Înalta binecuvântare a Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul României, BRÂUL MAICII DOMNULUI vine, spre închinare, la Bucureşti, în perioada 18-20 iunie, la Biserica "Sf. Apostol şi Evanghelist Ioan", Intersectia Str. Emil Racovita cu Str Moldovita, Sector 4.  (Str Emil Racovita nr. 2)

Un film scurt , din anul 2012, despre aceasta biserica, aici.

Manastirea Frasinei

Invitatie in pelerinaj la Manastirea Frasinei, judetul Valcea - 23.06.2017 - 24.06.2017 din partea Bisericii Sf. Antonie cel Mare - Titan

Cu ajutorul lui Dumnezeu dorim si intentionam ca in zilele de 23 si 24 Iunie 2017, sa plecam, din nou, in pelerinaj la Manastirea Frasinei din judetul Valcea, asa dupa cum procedam, de fiecare data, la inceputul sau in cadrul celor patru sfinte posturi de peste an.

Abonare Newsletter