Pantocrator 33

Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „LEPADAREA DE SINE”
„Libertatea isi castiga […] valoarea de mantuire numai daca trece prin jertfa. Jertfa acelei iubiri de sine e vama ei de verificare. Liber ajunge numai cel ce se leapada de toate si in primul rand de sine.
Ucenicii lui Iisus sunt oameni liberi. Libertatea aceasta presupune o austeritate a vietii.
In imparatia religiei,

Dragii nostri,

2018 sa intre cu lumina si bucurie in casele dumneavoastra! La multi ani!
Deplasarile facute pana acum la Valea Plopului si Valea Screzii au reusit sa aduca un plus de energie parintelui Nicolae Tanase si satenilor care-l sustin in frumoasa cauza "PRO-VIATA".
Va invitam sa ne insotiti in prima deplasare a acestui an, pe 27 ianuarie 2018!

valea plopului provita 4Valea Plopului (Sursa foto)

Pentru o mai usoara gestionare a timpului d-voastra va anuntam calendarul deplasarilor din 2018: 27 ianuarie, 17 martie, 19-20 mai, 21-22 iulie, 22-23 septembrie,17 noiembrie.

In lunile mai si iulie, la sugestia parintelui Nicolae Tanase, vom ramane si peste noapte. Speram sa legam prietenii si legaturi de suflet cu copiii de aici, intentionam sa facem in acest an si o tabara de vara cu o serie de ateliere de creatie.
Va asteptam cu drag in numar cat mai mare!

Iata cum ne puteti ajuta si va puteti implica in actiunea noastra de sambata:

A: Participarea la colecta de produse
Necesitatile pentru aceasta data sunt urmatoarele:
- Alimente: piept de pui, pulpe pui, oua, ficat de pui, mezeluri
- Produse de menaj: cloramină,
- Produse de igiena: sampon, sampon antiparazitar, absorbante dama, servetele umede.

Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Campeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, Bucuresti. Colectarea se va efectua in perioada 23-26 ianuarie 2018, orele 9 -16 (cei care nu se pot incadra in program sunt rugati sa ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor

Transportarea donatiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Multumim tuturor membrilor si prietenilor fundatiei care ajutati ca produsele sa ajunga la destinatie. Vom primi cu placere vizitatori, in limita locurilor disponibile si in ordinea inscrierii. In cazul in care doriti sa ajutati cu serviciul de transport, va rugam sa anuntati coordonatorul pana joi, 25 ianuarie 2018, la adresa de email: stefaniapauciuc@gmail.com sau telefon: 0722.310.998.

C: Popularizarea actiunii

Ne puteți ajuta fie cu produse dintre cele solicitate, fie cu transportul acestora și cu jertfa din timpul liber, fie prin a face cunoscută aceasta inițiativa in randul cunoștințelor dvs.
Povestiti despre actiune prietenilor si cunoscutilor dumneavoastra.
Trimiteti-ne adrese de e-mail ale celor interesati sa fie informati sau oferiti-le datele de contact ale coordonatorului.
Intalnirea de sambata, 27 ianuarie 2018, va fi la sediul fundatiei la ora 8:30 (organizarea si incarcarea masinilor), iar plecarea se va face la 9:00.

Pentru orice alte informatii sau lamuriri, va rog sa ma contactati la dresa de email: stefaniapauciuc@gmail.com sau la telefonul 0722.310.998.

Coordonator proiect, Stefania Pauciuc

be50eb6e f503 11e7 ad76 1866daf4a900

"Despre rațiune și credință în contextul secularizării!" prof. dr. Laurențiu Gheorghe

Bad karma: we can't find that page!

You asked for https://www.fundatiaarsenieboca.ro/stiri/braul-maicii-domnului-la-bucuresti-18-20-iunie-2017, but despite our computers looking very hard, we could not find it. What happened ?

• the link you clicked to arrive here has a typo in it
  • or somehow we removed that page, or gave it another name
  • or, quite unlikely for sure, maybe you typed it yourself and there was a little mistake ?

It's not the end of everything though : you may be interested in the following pages on our site: