Maica DomnuluiCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „UN GRAUNTE DE CREDINTA
„Credinta la masura de fapte nu creste decat din fapte la masura credintei. Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El. Dumnezeu ne cere viata si conducerea ei potrivit Evangheliei. Aceasta-i minunea care se cere de la noi. Celelalte le face El.
Deci, daca e asa, de ce asa de putina credinta se vede pe pamant?
- Mai intai nu stim sigur daca e chiar putina. Provocarile o vor arata-o. Din inmultirea necredintei se poate deduce provocarea credintei.
O explicatie ar fi ca putine vieti i se predau lui Dumnezeu; putini oameni ii acorda lui Iisus stapanirea absoluta peste viata lor; - si nu opriti de frica oprelistilor, ci opriti de inselaciunea amagitoare a iubirii de sine, care creste ca o palamida in aria vietii.”
Sursa: Parintele Arsenie Boca - „ Cuvinte Viii”, Editura Charisma, Deva, 2006, p. 309
(Sursa Foto)

teren o intravilan 2700mp boiu mare 330x220Va asteptam cu drag in taberele si pelerinajele noastre!
Sambata, 25 iunie 2022, va invitam sa participati la un pelerinaj de 1 zi, pe meleaguri vrancene, avand urmatoarele obiective: Manastirea Vladimiresti, Manastirea Recea, Manastirea Podul Bulgarului.
In acest pelerinaj, Fundatia noastra ofera gratuitate pentru 6 persoane tinere (cu varsta cuprinsa intre 18-26 ani, din familii cu venituri mici) sau mame singure (avand 1 sau mai multi copii),
unic intretinator.
Duminica 26 iunie 2022 - „Duminica Sfintilor Romani” - vom organiza un pelerinaj in care vom participa la Procesiunea si Sf Liturghie oficiata de IPS Teodosie, Hramul Manastirii Sf. Romani de la Poarta Alba, un cuvant de folos si o binecuvantare de la Parintele Isaia (schitul Sf. Gherasim) din judetul Constanta. Costul acestui pelerinaj este 130 lei, iar confirmari si detalii referitoare la ora/locul plecarii le obtineti la nr de telefon: 0760 141 744.
Totodata, venind in intampinarea dorintelor si propunerilor dvs, in perioada 8-13 august 2022, dl Cristian Filip ne asteapta in tabara de la Boiu (jud. Hunedoara).
Va starnim interesul cu cateva puncte din programul taberei:
-adoptarea unui stil de viata cumpatat si sanatos
-importanta hranei si miscarii in viata unui om
-plimbari scurte si miscare in aer liber
-cum sa facem fata diferitelor provocari si ce facem concret pentru asta
-seri de discutii duhovnicesti si impartasirea bucuriei si recunostintei pentru acest DAR de la Dumnezeu numit „viata”.
- un loc retras, linistit si multe surprize placute.
Costul acestei tabere este de 1450 lei. Membrii, voluntarii si donatorii fundatiei vor avea 10% reducere. Pretul include cele specificate mai sus la care se adauga 5 nopti de cazare in camere confortabile, de 2 persoane,  3 mese/zi.
Pentru inscrieri, confirmari sau alte detalii folositi adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau nr de telefon: 0760 141 744.


hta„Adopta” un student de la Valea Plopului!
Cu ajutorul oamenilor generosi, din fondul donatiilor pentru proiectul „adopta un student”, in aceasta luna am oferit sase burse tinerilor studenti, in valoare totala de 3700 lei (1*1200 lei, 1*1000 lei, 1*600 lei, 3*300 lei). Va multumim pentru efort si implicare!
Nadajduim ca in functie de necesitatile lunare, in mod constant, Fundatia noastra va continua sa ofere cate o bursa lunara acestor tineri si altora ca ei.
Pentru a crea si sustine fondul pentru bursele studentilor, avem nevoie de donatori/ sponsori care sunt dispusi sa contribuie constant, lunar, cu o suma de bani.
Persoanele care si-au manifestat dorinta de a face parte din acest proiect, vor efectua transferul banilor in contul bancar al Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca.
FUNDATIA CRESTINA PARINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile platii: „Adopta un student”)
Va invitam sa „adoptati un student", pentru a contribui si dumneavoastra la continuarea educatiei si instruirii unor copii care au ajuns in aceasta etapa datorita credintei, propriului efort si viziuni.
Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0760141744 - Florina Ionescu sau sa ne transmiteti un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.