Maica Domnului cu Pruncul de Parintele Arsenie Boca la Sf Elefterie Opera Bucuresti Foto Victor RonceaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CINE POATE SA SE MANTUIASCA”
„Acela care se va lepada de sine, care va birui «lumea» si va putea calca peste toata puterea satanei; acela se va mantui. Dar acestea toate se pot numai intru Hristos Iisus, caci mai mare este Cel ce este intru voi, decat cel ce este in lume. Cand insa iubirea de sine devine ea cale de urmat, adica egoismul devine normativ de viata, acesta poate creste si creste pana la lepadarea de Dumnezeu, si omul se descumpaneste la minte. Orice egoist e, in strafunduri, un antihrist. Daca insa lepadarea de sine - prima conditie a urmarii lui Hristos - a devenit, ea in noi, o realitate statornica, cunoastem aceasta cand vedem, cu bucurie, ca nu mai avem vrajmasi, ca putem face bine celor ce ne fac noua rau, ca putem iubi pe cei ce ne urasc, ca putem ierta din inima pe cei ce ne gresesc, cu alte cuvinte ca ne mentinem in crestinism. Acesta-i numai primul pas peste puterea satanei. Am ascultat de Domnul Hristos si nu de el «domnul» veacului acestuia, «nesupunere» egala cu declaratia de razboi. Si vai de cine n-a invatat razboiul nevazut. Nici supraapreciere ca duce la obsesie, nici subestimare, ca devine nepasare.
Sursa: Părintele Arsenie Boca - „Cuvinte Vii” , Editura Charisma, Deva, 2006, p.344

lifecall caravana film cloud of chernobyl 1024x987Life Call te invita la proiectie de film urmata de un dialog deschis
Caravana va expune filmul de debut al regizoarei Ligia Ciornei, „Clouds of Chernobyl – Anul pierdut 1986”, iar dupa vizionare vom invita publicul la un dialog deschis pe marginea temelor expuse in film – familie, comunism, violenta, avort, pubertate, dragoste, adolescenta si libertate – subiecte care sunt mai necesare de dezbatut ca niciodata. Continuare

hta"Adopta un student" de la Valea Plopului!
Cu ajutorul oamenilor dornici sa faca o fapta buna
, din fondul donatiilor pentru proiectul "adopta un student", Fundatia noastra a continuat sa ofere tinerilor studenti, inclusiv pe perioada vacantei de vara, cate o bursa lunara: iulie - suma totala de 3000 lei (3*1000 lei), august - suma totala de 2000 lei (4*500 lei).
Peste cateva zile studentii si viitori studenti vor incepe un nou an universitar!!
Va invitam sa „adoptati un student", sa fiti piatra de temelie pentru sperantele si aspiratiile acestor tineri, pentru a contribui si dumneavoastra la continuarea educatiei si instruirii unor copii care au ajuns in aceasta etapa datorita credintei, propriului efort si viziuni.

Pentru a crea si sustine fondul pentru bursele studentilor, avem nevoie de donatori/ sponsori care sunt dispusi sa contribuie constant, lunar, cu o suma de bani. Persoanele care si-au manifestat dorinta de a face parte din acest proiect, vor efectua transferul banilor in contul bancar al Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca.
FUNDATIA CRESTINA PARINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile platii: „Adopta un student”)


Pentru detalii, va rugam sa ne contactati la nr de telefon 0760 141 744 - Florina Ionescu sau sa ne transmiteti un email la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Va multumim pentru efort si implicare!

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.