Redirecţionati 2% din impozitul către stat fundaţiei noastre

Directionati2lasuta

Cea mai simplă dar eficientă acţiune de sprijinire a Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca, fără a scoate bani din buzunar, este direcționarea a 2 % din impozitul anual pe venit către fundația noastră. Acest lucru se poate face acum, în lunile de început de an, până spre sfârșitul lunii mai 2018 (25 mai 2018 este data limită de trimitere a formularului completat - data poștei).
Redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit se poate face de către orice angajat, anual, prin completarea unui formular. În cazul în care acest formular nu este depus, suma de bani existentă merge către stat.

logo 300pxInterviu Q Magazine: „La Centrul Sf. Alexandra există sprijin pentru femeile în criză de sarcină”

Există un loc în București unde părinţii şi copiii pot fi ajutaţi să depășească crizele. Q Magazine l-a vizitat şi a discutat cu
Alexandra Nadane, directorul executiv al Centrului „Sfânta Alexandra Împărăteasa”.

MAI MULT SPRIJIN
S-a deschis recent Centrul de consiliere și sprijin pentru părinți și copii „Sfânta Alexandra Împărăteasa”. Care este scopul acestui proiect?

Volutariatul in Fundatia Crestina Parintele Arsenie Boca

Fundatia noastra este o organizatie non profit, ce urmareste desfasurarea de activitati benefice semenilor, in sens sufletesc, dar si material.

Inscrierea ca membru al Fundatiei Crestine Parintele Arsenie Boca

Fundatia noastra functioneaza prin promovarea unor valori de baza, care transpar in fiecare dintre actiunile si proiectele noastre.

Educația pentru sănătate versus educația sexuală – o bătălie a resurselor
Rodica Bărbuță & Camelia Moldovan, Fundația MATCA 2000

Preluat de pe culturavietii.ro

children-1600x2560

De la bun început trebuie să spunem că ne numărăm printre organizațiile care nu numai că susțin necesitatea Educației pentru sănătate în școală ci chiar pledează pentru ea și pentru parteneriatul între factorii din sistemele de educație și de sănătate. Este și motivul pentru care, în anul 2011, am elaborat și susținut într-o conferință internațională a medicilor, alături de colegii din consorțiu, lucrarea „Sănătatea și educația – domenii de convergență interdisciplinară”.

Accept Refuz