PantocratorCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „MARELE EXAMEN
A fi crestin insemneaza mai mult decat apartenenta ta doctrinara la crestinism. A crede in Iisus inseamna mai mult decat semnifica vorbele. Iata ce insemneaza: a te stramuta din tine in El; insemneaza a-L face pe El inima ta; insemneaza sa ai un moment, o clipa

V.P8. martie 2019
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 9 -10 martie 2019, doamna Doina Popa, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Cu ajutorul Domnului am putut ajunge și de data aceasta cu daruri, constând în produsele de necesitate, care le sunt de un real folos, cu o sumă de bani, dar mai ales cu o frumoasă echipă de voluntari.
Vizita voluntarilor fundației noastre la Valea Plopului, din perioada 9 -10 martie 2019, a fost primită cu bucurie la așezământ. Activitățile realizate de voluntarii noștri împreună cu ei au fost diverse: de la modelarea plastilinei și pictură până la învățarea ceasului, pregătirea temelor pentru școală și atelierul de matematică, dezvoltarea abilităţilor cusutului manual și primii pași în cunoașterea mașinii de cusut. Tot ce s-a îndeplinit în aceste zile a adus zâmbete în ochii copiilor și mulțumire în inimile noastre.
Dorim să vă mulțumim tuturor celor care v-ați adus contribuția la acest proiect de suflet, fiecare în felul lui aducând o valoare aparte.
Prin imaginile transmise, sperăm că vom putea împărtăși cu dumneavoastră un strop din bucuria sufletească de a ajuta niște suflete nevinovate.

Vă mulțumim și nu uitați: vă așteptăm să reveniți!

Fotografii de la această vizită

conferinta 19 martie
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează o nouă seară duhovnicească cu tema: „Teologie și știință – divergențe și convergențe”.

conferinta 19 martie

inimainmarelePost
Asociaţia NEAMUNIT, împreună cu Biserica Sfântul Dumitru Poştă - Paraclis Universitar, vă invită marţi, 19 martie 2019, ora 19:00, la prezentarea cărţii "Inima în Marele Post" a Sfântului Nicolae Velimirovici, editura Predania.

marsul ptr.viata
Cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la a IX-a ediție a Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc pe 23 martie în peste 500 de localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru viață este organizat de asociația Studenți pentru viață, iar adunarea participanților va începe la ora 11.00, în Parcul Unirii. La ora 12.00, se va pleca pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

pancartaptrviata
Zeci de mii de oameni din peste 500 de localități din România și Republica Moldova participă în perioada 1-31 martie la Luna pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” și la Marșul pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” din 23 martie.

invata sa protejezi viata
Vrei să poți vorbi deschis despre convingerile tale? Vrei să știi cum poți să-ți argumentezi eficient punctele de vedere? Vrei să înțelegi problematica pentru viață, istoria mișcării pentru viață în lume și în România, cum s-a ajuns ca la New York să se legalizeze avortul până în momentul nașterii și cu ce ne afectează asta pe noi? Dar mai ales, vrei să afli de ce merită să faci ceva pentru viață?

pr. Necula
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează sâmbătă – 09.03.2019, orele 18.00, seara duhovnicească cu tema:
„Postul Paștelui – Școala Duhovnicească a Bisericii”.

Accept Refuz