femeia samarineanca hristos confruntare spiritualaCuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „ EVANGHELIA SAMARINENCII
Asa pedagogie are Dumnezeu: iti da o dovada ca te cunoaste, - si inca mai bine de cum te cunosti tu insuti, ca sa te salte intr-o treapta sufleteasca capabila de revelatie,

afis Vesnicia s a nascut la sat
Hristos a Înviat!

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 24 mai 2019, ora 18:30, evenimentul aniversar al unui deceniu de activitate în spatiul social creștin-ortodox, „Veșnicia s-a născut la sat”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59.
Sunteți invitați să ne bucurăm împreună de acest eveniment mult așteptat, îmbrăcând costumul tradițional românesc sau o piesă de port popular, la fel ca bunicii și străbunicii noștri de la sat.

Cu prilejul „Anului omagial al satului românesc (al preoților, învățătorilor și primarilor gospodari)” vă invităm să ne reamintim faptul că satul românesc este păstrătorul valorilor noastre sfinte, al credinţei strămoşeşti ortodoxe şi al tuturor tradiţiilor.
Veniți să rememorăm momente din activitatea și creșterea în timp a fundației noastre, să ne revedem cu cei care au luat parte la proiectele și acțiunile noastre oferindu-ne posibilitatea să devenim o fundație puternică și apreciată!

Despre veșnicia satului românesc și contribuţia sa la crearea istorică a poporului român
ne vor vorbi: Pr. Dr. Mihai Andrei Aldea, scriitorul si publicistul Ciprian Voicilă, sociolog la Muzeul Național al Țăranului Român, Cristian Filip - președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.
Vă invităm pe toți membrii, prietenii și susținătorii să aniversăm 10 ani de la înființarea Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Vă așteptăm cu drag!

Recomandări acces:
Acces pietonal, auto sau RATB din Bd Ion Mihalache (stația Sandu Aldea, linia de autobuz RATB 300) și Bd Mărăști (stația Agronomie, linia de tramvai 41).
Acces auto: din Bd Mărăști (intrarea prin Campusul Agronomie) și str Constantin Sandu Aldea (sens unic dinspre Bd Mărăști).

HARTA Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice, Bulevardul Mărăști, nr. 59, sector 1, București.

HARTAFACULTATEABIOTEHNOLOGIE1

scaled 1024
Muzeul Municipiului București vă invită să faceți o incursiune în tainele orașului nostru prin intermediul conferinței „Călătorie în Bucureștiul liturgic”, susținută de Dr. Maria-Camelia Ene în data de joi 30 mai 2019, la ora 18.30, la Palatul Suțu (Bd. I.C. Brătianu nr. 2, sector 3)

scaled 1024

20170925 182629
Cu aleasă prețuire și recunoștință, pe care noi, toți membrii fundației, o avem pentru viața plină de încercări și trăire duhovnicească a domnului Dan Lucinescu, președintele onorific al Fundaţiei Creştine Părintele Arsenie Boca, dorim să-i transmitem cu ocazia împlinirii vârstei de 92 de ani, multă sănătate și ajutor de la Dumnezeu în următorii ani ai vieții!

La mulți şi binecuvântaţi ani!

din nou impreuna
Hristos a Înviat!

Vă invităm cu bucurie luni 3 iunie 2019, de la ora 19 la un nou eveniment al parohiei noastre. Pe scena Teatrului Excelsior 16 copii ai Bisericii noastre vor interpreta o nouă piesă de teatru intitulată „Din nou împreună”.

graiurile mele auzi le Doamne
Hristos a Înviat!

Parohia Sfântul Silvestru din București vă invită la evenimentul comemorativ în cinstea Părintelui Nicolae Bordașiu, care va avea loc sâmbătă - 25.05.2019, orele 18.00.

expozitiamarturisitoridintemnitelecomuniste
Părinții Iustin Pârvu, Dumitru Stăniloaie, Sofian Boghiu, Adrian Făgețeanu, Paisie Olaru, Arsenie Papacioc și gânditorii Vasile Voiculescu, Radu Gyr, Petre Țuțea, Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide sunt doar unele dintre chipurile exprimate grafic de Aida Șușter-Boțan, într-un omagiu tulburător, prin expresia lui artistică, adus jertfei lor inegalabile.
„ÎMPREUNĂ” are onoarea de a vă invita la vernisajul unei expoziții de excepție, marți, 14 Mai 2019, ora 19,00, la Muzeul Mănăstirii Antim din București.

ziuacinstiriimartirilordintemnitelecomuniste
Anul acesta, pe 14 mai, ora 19,oo, în Piața Revoluției (Palatului Regal) din Capitală, va avea loc a doua ediție a manifestării memoriale dedicate martirilor temnițelor comuniste, conform Legii 127/2017.

Accept Refuz