pictura Arsenie Boca 03Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CUNOASTERE DE DUMNEZEU”
„Crestinismul se adreseaza persoanei. Se adreseaza celor trei facultati ale sufletului: cunoasterea, iubirea si vointa.
Texte:
1. «Cunoasterea Sfintei

Afis 9 ani Fundatia Arsenie Boca mic

Fundația Creștină Părintele Arsenie Boca organizează în data de 30 mai 2018, ora 18:00, evenimentul aniversar „Povesti și eroi ai României Mari”, ce va avea loc în Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice din București, sector 1, bulevardul Mărăști Nr 59.

Cu prilejul Centenarului Marii Uniri, vă invităm la un eveniment de autentică istorie, o rememorare dinamică și interactivă a unui trecut uitat. Vom auzi povești de suflet românesc, cu rezonanță profundă în inimile noastre. Vor reveni la viață eroi din cartea de istorie, români între români!

Despre poveștile și eroii României Mari ne vor vorbi: Prof. Univ. Dr. Mihai Retegan, de la Facultatea de Istorie din București, Pr. Arhim. Antim David de la Mănăstirea Schitul Măgureanu, București, Mihai Neamțu – scriitor și Cristian Filip - președintele Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

În cadrul evenimentului va avea loc lansarea ediției aniversare a cărții „Suferințele din Ardeal”, de Vasile Stoica.
Vă invităm pe toți membrii și prietenii să aniversăm 9 ani de la înființarea Fundației Creștine Părintele Arsenie Boca.

Vă așteptăm cu drag!

Recomandări acces:
Acces pietonal, auto sau RATB din Bd Ion Mihalache (stația Sandu Aldea, linia de autobuz RATB 300) și Bd Mărăști (stația Agronomie, linia de tramvai 41).
Acces auto: din Bd Mărăști (intrarea prin Campusul Agronomie) și str Constantin Sandu Aldea (sens unic dinspre Bd Mărăști)

HARTA Aula Magna a Facultății de Biotehnologii din cadrul Universității de Științe Agronomice, Bulevardul Mărăști, nr.59, sector 1, București

HARTAFACULTATEABIOTEHNOLOGIE1

festivalul luminii
De zece ani de zile, cercetașii din București oferă comunității prilejul de a regăsi bucuria lucrurilor mărunte și minunatele clipe petrecute alături de cei dragi. Vă așteptăm alături de noi, sâmbătă 26 mai, începând cu ora 17:00, in Parcul Carol I, la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Luminii.

PROGRAM:
Ora 17:00 Ateliere
Ora 20:30 Aprinderea gulguțelor
Ora 21:30 Flamestorm - Fire & Light

festivalul luminii

PROGRAM:
Ora 17:00 Ateliere
Ora 20:30 Aprinderea gulguțelor
Ora 21:30 Flamestorm - Fire & Light Shows
Ora 22:00 Stingerea gulguțelor
Intrarea  este liberă!

scoalafamilieiateliereeducatie
Miercuri, 30 mai 2018, ora 18.30, Școala Familiei organizează atelierul „Educație sexuală pentru părinți, ca să le fie bine copiilor”.

filmdespreviatapr.staniloaie
Vineri, 25 mai 2018, de la 19:30, la Biserica „Sfantul Dumitru-Posta”, vă invităm la programul catehetic în cadrul căruia vom viziona împreună un film despre viața Părintelui Dumitru Stăniloae.

am fost cu Hristos in celula
Vineri, 25 mai 2018, la orele 19.00, după slujba Sfântului Maslu, la biserica “Sfântul Ștefan – Cuibul cu Barză” vă invităm la cateheza intitulată „Am fos cu Hristos in celulă”, susținută de scriitorul Marcel Petrișor.

7. event DUPA AMIAZA MUZEULUI
ZILELE MUZEULUI SATULUI

Un veac de frumusețe

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” împlinește 82 de ani. Acest proiect sociologic este strâns legat de ceea ce a reușit poporul român să arate întregii lumi în timpul Marelui Război, dar mai ales să realizeze prin actul Unirii de la 1 decembrie 1918. Acum 100 de ani, Asociația pentru Studiul și Reforma Socială își propunea „studierea problemelor impuse de necesitatea refacerii întregii vieți sociale a României, găsirea soluțiilor pentru reforma socială și educația socială a maselor”.

mars ptr.eroii neamului
Miercuri, 16 mai 2018, ora 18.00, vă chemăm fraților să cinstim memoria eroilor neamului românesc printr-un marș cu torțe pe traseul: Dealul Mitropoliei - Piața Unirii - Piața Universității - Piața Romană - Piața Victoriei - Arcul de triumf.