hristos asteapta inchisoare 3Cuvantul de invatatura al Parintelui Arsenie Boca
Extras din „CE URMARESTE DUMNEZEU”
Pana la judecata din urma, mantuirea se poate dobandi oriunde, si pe campuri de bataie; si se poate dobandi si din iad; si se poate pierde oriunde, si in manastiri, si in ceata sfintilor Apostoli, si s-a pierdut si in Rai. Talharul, rastignit pentru faptele sale,

Dragii noștri,

Cu mare bucurie vă comunicăm că, din bugetul rămas de la desfășurarea taberei „Zilele Prieteniei la Valea Plopului - 2019” și al donațiilor financiare oferite de voluntarii, prietenii, membrii și apropiații fundației, am achiziționat o MAȘINĂ DE SPĂLAT PARDOSELI DURE, LAVOR QUICK 36 E - profesionistă (imagini).

De asemenea, vă invităm să fiți alături de noi la ultima deplasare din 2019, la Valea Plopului și Valea Screzii (mai multe imagini aici).
Prin demersul nostru încercăm să acoperim cât mai mult din necesitățile celor care locuiesc aici.
Acestea sunt căile prin care puteți ajuta:

A) Participarea la colecta de produse

- Alimente: paste, pate vegetal, margarină, pește, ouă, oțet, ciuperci.
Conserve: mazare, fasole verde, pește, pastă de tomate
Legume proaspete: morcov, albitură, țelină, praz.

- Produse de menaj: soluții curățenie, cloramină, soluție de geamuri, cif, domestos, detergent de vase, soluție curățat inox, găleți plastic, găleți cu mop, saci menajeri, lingurițe

- Produse de igienă: pampers nr 3, 4, 5, șervețele umede.

- Medicamente: nurofen capsule și suspensie, siropuri de tuse, algocalmin capsule și fiole , metroclopramid capsule și soluție, debridat capsule și suspensie, faringosept, alcool sanitar.

B) Transportarea donațiilor
Aceasta se va face exclusiv prin voluntariat.

În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport atât al produselor cât și al mașinii de curățat pardoseli, vă rugam să anunțați coordonatorul de proiect până joi, 14 noiembrie 2019, la adresa de email: stefaniapauciuc@gmail.com sau telefon: 0722.310.998.

C) Participarea la organizarea și încărcarea mașinilor

Întâlnirea va avea loc sâmbătă,16 noiembrie 2019, ora 8.00, la sediul fundației (Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap.2, interfon 002, Sector 1, București) iar plecarea se va face la 8:30.

D) Popularizarea acțiunii

Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
Trimiteți-ne adrese de e-mail ale celor interesați să fie informați și oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.

E) Sprijin prin donații pentru procurarea produselor de mai sus

Dacă doriţi să sustineţi financiar demersul nostru, iată datele necesare:

Fundaţia Creştină Părintele Arsenie Boca,
C.I.F: 25236717
Cont IBAN: RO75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Românească - Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: „Proiectul Valea Plopului”)

sau direct la sediul din Str. Alexandru Depărățeanu nr. 20, Ap.2, interfon 002, Sector 1, București, începând de vineri 08 noiembrie, între orele 9.30 - 17.00. Persoana de contact este dna Florina Ionescu: 0760141744.

Cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la numerele de telefon:
fix. 021 223 24 96, mobil +40 760 141 744; +40 724 271 236.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul proiectului : Ștefania Pauciuc, email stefaniapauciuc@gmail.com, tel. 0722.310.998.

Mulțumim tuturor și vă invităm alături de noi cu inima, priceperea și fapta .

Numai bine,
Ștefania Pauciuc

altfel despre arta parintelui arsenie boca 294
Librăria Sophia,
strada Bibescu Vodă, nr. 19, București, vă invită vineri, 15 noiembrie, ora 18.00 la o nouă lansare de carte: „Altfel despre arta Părintelui Arsenie Boca”, apărută la Editura Școala Ardeleană (Cluj), de Marius Vasileanu.

altfel despre arta parintelui arsenie boca 294
Librăria Sophia,

Lansare de carte
Cartea „Adevăr și demonstrație. De la incompletitudinea lui Godel la vederea mai presus de orice înțelegere a Sfântului Grigorie Palama” reflectă cercetările din ultimii ani ai conf. univ. dr. Adrian Lemeni concentrate pe evidențierea dimensiunii existențiale a mărturisirii Adevărului. Autorul relaționează demersul unui logician de geniu, Kurt Godel, cu experiența duhovnicească a unui vârf al misticii ortodoxe, Sfântul Grigorie Palama.

Conferinta Acad. Ioan Aurel Pop
Președintele Academiei Române, dl. prof. Ioan-Aurel Pop, va conferenția în capitală la invitația studenților din ASCOR București.
Conferința face parte din Serile Filocalice, eveniment ce se desfășoară anual cu binecuvântarea PF. Pr. Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române și are ca scop evocarea pr. prof. Dumitru Stăniloae (viața, personalitatea, opera) alături de căutarea, înțelegerea și asumarea duhului filocalic redescoperit de acesta.

MIHAI GHEORGHIU BISERICA SERBAN VODA
Doamne, ajută!

Invitație la o nouă seară specială la Biserica „Șerban Vodă” din București, str. Petre Țuțea nr. 1, sector 4
Duminică – 17.11.2019, ora 18:00 îl avem invitat pe scriitorul MIHAI GHEORGHIU, Președintele Platformei civice și creștine „Împreună” din București, la conferința cu tema „Modele cruciale. Sfinții închisorilor”.

dosareCNSAS
Din păcate, CNSAS se transformă treptat într-o instituție de inspirație sovietică, care perturbă și acoperă, prin rebarbative personaje funeste și puternic ideologizate, adevărul scrisului istoric românesc? Pe bună dreptate conducerea IICMER (Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc) s-a revoltat.

lansare carte Sophia 6 noi
Librăria Sophia vă invită miercuri, 6 noiembrie, ora 18:00 la o dublă lansare de carte:

Petre Țuțea: sacerdotul fără parohie de Marcel Petrișor
și