festivalul luminii
De zece ani de zile, cercetașii din București oferă comunității prilejul de a regăsi bucuria lucrurilor mărunte și minunatele clipe petrecute alături de cei dragi. Vă așteptăm alături de noi, sâmbătă 26 mai, începând cu ora 17:00, in Parcul Carol I, la cea de-a 10-a ediție a Festivalului Luminii.

PROGRAM:
Ora 17:00 Ateliere
Ora 20:30 Aprinderea gulguțelor
Ora 21:30 Flamestorm - Fire & Light Shows
Ora 22:00 Stingerea gulguțelor
Intrarea  este liberă!

scoalafamilieiateliereeducatie
Miercuri, 30 mai 2018, ora 18.30, Școala Familiei organizează atelierul „Educație sexuală pentru părinți, ca să le fie bine copiilor”.

filmdespreviatapr.staniloaie
Vineri, 25 mai 2018, de la 19:30, la Biserica „Sfantul Dumitru-Posta”, vă invităm la programul catehetic în cadrul căruia vom viziona împreună un film despre viața Părintelui Dumitru Stăniloae.

am fost cu Hristos in celula
Vineri, 25 mai 2018, la orele 19.00, după slujba Sfântului Maslu, la biserica “Sfântul Ștefan – Cuibul cu Barză” vă invităm la cateheza intitulată „Am fos cu Hristos in celulă”, susținută de scriitorul Marcel Petrișor.

7. event DUPA AMIAZA MUZEULUI
ZILELE MUZEULUI SATULUI

Un veac de frumusețe

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” împlinește 82 de ani. Acest proiect sociologic este strâns legat de ceea ce a reușit poporul român să arate întregii lumi în timpul Marelui Război, dar mai ales să realizeze prin actul Unirii de la 1 decembrie 1918. Acum 100 de ani, Asociația pentru Studiul și Reforma Socială își propunea „studierea problemelor impuse de necesitatea refacerii întregii vieți sociale a României, găsirea soluțiilor pentru reforma socială și educația socială a maselor”.