conferinta 19 martie
Parohia „Șerban Vodă” din București organizează o nouă seară duhovnicească cu tema: „Teologie și știință – divergențe și convergențe”.

inimainmarelePost
Asociaţia NEAMUNIT, împreună cu Biserica Sfântul Dumitru Poştă - Paraclis Universitar, vă invită marţi, 19 martie 2019, ora 19:00, la prezentarea cărţii "Inima în Marele Post" a Sfântului Nicolae Velimirovici, editura Predania.

marsul ptr.viata
Cu bucurie vă adresăm invitația de a participa la a IX-a ediție a Marșului pentru viață 2019 „Unic din prima secundă”, care va avea loc pe 23 martie în peste 500 de localități din România și Republica Moldova.

În București, Marșul pentru viață este organizat de asociația Studenți pentru viață, iar adunarea participanților va începe la ora 11.00, în Parcul Unirii. La ora 12.00, se va pleca pe traseul Parcul Unirii – Parcul Tineretului.

pancartaptrviata
Zeci de mii de oameni din peste 500 de localități din România și Republica Moldova participă în perioada 1-31 martie la Luna pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” și la Marșul pentru viață 2019 „Unic din prima secundă” din 23 martie.

invata sa protejezi viata
Vrei să poți vorbi deschis despre convingerile tale? Vrei să știi cum poți să-ți argumentezi eficient punctele de vedere? Vrei să înțelegi problematica pentru viață, istoria mișcării pentru viață în lume și în România, cum s-a ajuns ca la New York să se legalizeze avortul până în momentul nașterii și cu ce ne afectează asta pe noi? Dar mai ales, vrei să afli de ce merită să faci ceva pentru viață?

Accept Refuz