scaled 1024
Muzeul Municipiului București vă invită să faceți o incursiune în tainele orașului nostru prin intermediul conferinței „Călătorie în Bucureștiul liturgic”, susținută de Dr. Maria-Camelia Ene în data de joi 30 mai 2019, la ora 18.30, la Palatul Suțu (Bd. I.C. Brătianu nr. 2, sector 3)

din nou impreuna
Hristos a Înviat!

Vă invităm cu bucurie luni 3 iunie 2019, de la ora 19 la un nou eveniment al parohiei noastre. Pe scena Teatrului Excelsior 16 copii ai Bisericii noastre vor interpreta o nouă piesă de teatru intitulată „Din nou împreună”.

graiurile mele auzi le Doamne
Hristos a Înviat!

Parohia Sfântul Silvestru din București vă invită la evenimentul comemorativ în cinstea Părintelui Nicolae Bordașiu, care va avea loc sâmbătă - 25.05.2019, orele 18.00.

expozitiamarturisitoridintemnitelecomuniste
Părinții Iustin Pârvu, Dumitru Stăniloaie, Sofian Boghiu, Adrian Făgețeanu, Paisie Olaru, Arsenie Papacioc și gânditorii Vasile Voiculescu, Radu Gyr, Petre Țuțea, Valeriu Gafencu, Ioan Ianolide sunt doar unele dintre chipurile exprimate grafic de Aida Șușter-Boțan, într-un omagiu tulburător, prin expresia lui artistică, adus jertfei lor inegalabile.
„ÎMPREUNĂ” are onoarea de a vă invita la vernisajul unei expoziții de excepție, marți, 14 Mai 2019, ora 19,00, la Muzeul Mănăstirii Antim din București.

ziuacinstiriimartirilordintemnitelecomuniste
Anul acesta, pe 14 mai, ora 19,oo, în Piața Revoluției (Palatului Regal) din Capitală, va avea loc a doua ediție a manifestării memoriale dedicate martirilor temnițelor comuniste, conform Legii 127/2017.

Accept Refuz