evenimente-invitatii | noutati | Table

CudragVanGogh
Nu rata primul film din lume pictat în întregime!
Muzeul Național al Țăranului Român, vă invită la filmul „Cu drag, Van Gogh”, duminică 19 august 2018, între orele 20:30 - 22:15.

AcademiaMemorieiRomanesti
Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români din Timișoara
te așteaptă, tinere, în primul oraș liber de comunism din România să participi la „ACADEMIA MEMORIEI ROMÂNEȘTI”, proiect în cadrul căruia vor avea loc ateliere, proiecții de film și conferințe dedicate Marii Uniri.

concertMogosoaia
Vă invităm sâmbătă, 18 august 2018, de la ora 19.00, în spațiul verde al peluzelor din fața Cuhniei, la concertul extraordinar susținut de Corul Academic Byzantion din Iași.

rugaciunepentrutara
În aceste momente de mare tensiune, când Românii sunt îndemnați la ură, dezbinare și învrăjbire, chiar în Anul Centenarului Marii Uniri, noi vă îndemnăm la pace, toleranță și un comportament civilizat, fără nicio formă de violență. Indiferent de ce convingeri politice aveți și pe cine susțineți, vă rugăm să încercați să fiți mai toleranți și să acceptați și înțelegeți că și cei care au păreri opuse, sunt tot frații voștri Români, și trebuie să ne respectăm unii pe alții.

VlaicuVoda
Spectacolul "Vlaicu Vodă" de Alexandru Davila, în regia lui Horia Suru, unul dintre cele mai aşteptate proiecte de pe agenda Centenarului Marii Uniri, organizat de Teatrul Excelsior şi Primăria Capitalei, va fi prezentat, de vineri până duminică şi în perioada 22 - 26 august 2018, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Accept Refuz