regina Maria
Vineri, 18 ianuarie 2019, atelierul AAMIC din cadrul Masteratului de Istoria Ideilor, Mentalităților și Culturii de masă – proiect în colaborare al Facultății de Istorie și al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București – vă invită la proiecția filmului „Maria, Inima României”, realizat de Chainsaw Film Production în 2018.
Evenimentul va avea loc începând cu ora 17:00 la Amfiteatrul „Nicolae Iorga”, etaj I, Facultatea de Istorie, Bd. Regina Elisabeta nr. 4-12.

Remember EminescuMarți 15 ianuarie 2019, ora 19.00, Muzeul Municipiului București vă invită la Spectacolul Eminescu, Remember cu actrița Irina Movilă și Andrei Cavassi – violoncel, la Casa Filipescu-Cesianu.

ziua culturii
Cu ocazia Zilei Culturii Naționale, Muzeul Național al Literaturii Române și Teatrul Dramaturgilor Români vă invită marți, 15 ianuarie 2019, ora 19.00, în Sala „Iosif Naghiu” din Calea Griviței 64-66, la o Seară de poezie și muzică.

CONCERT CARITABIL
Alex Ștefănescu, Silviu Biriș, Dani Ionescu, Metropolinsanity, Meda Topârceanu, Andrei V. Ciopec, Ana Maria Bercu, Marius Oprea, Emil Pârlea, Adelaida Perjoiu, Adriana Gheauș vă așteaptă la un concert special de colinde, menit să vă deschidă sufletele și să vă pregătească de Sărbătoare. „Colindăm Caritabil, de Crăciun!”

Asta i Sara Mare
Grupul Bizantin „Sfânta Ecaterina”
al Paraclisului Universitar cu același nume al Facultății de Teologie Ortodoxă „Iustinian Patriarhul” din București, duminica 23 decembrie 2018, ora 18.00, onorează cu deosebită bucurie invitația Parohiei „Sfântul Nicolae - Dintr-o zi” printr-un concert inedit de colinde tradiționale și bizantine prin care speră să readucă în inimile ascultătorilor voia bună, pacea și încântarea sărbătorilor ce se apropie cu pași repezi.

Accept Refuz