Cuvântul de învățătură
          al Părintelui Arsenie Boca
Fragment din FLORIILE


”Intrarea lui Iisus în sufletul nostru, să nu fie ca acea intrare în Ierusalim. Templul conştiinţei noastre să nu fie o peşteră de tâlhari, că atunci sigur şi noi vom vocifera în curtea lui Pilat: „Răstigneşte-L!! Slobozeşte-ne pe Baraba!"
De aceea ne-am curăţit Ierusalimul şi Templul din Ierusalim: conştiinţa, făcându-ne iarăşi copii, singurii care L-au primit în Templu.
Copilăria: singura noastră vârstă care primeşte pe Iisus.
Deci, copiii mei, care primiţi astăzi pe Iisus în sfânta Împărtăşanie, rămâneţi întru dragostea mea, care e dragostea lui Iisus.”


Sursa text: Parintele Arsenie Boca - Cuvinte Vii, Editura Charisma, Deva, 2006, p. 78. 

Astăzi, 7 aprilie 2017, la orele 20:00, în biserica Sf. Willibrord din München, Germania, va avea loc conferința cu titlul Teologia picturii Părintelui Arsenie Boca.
Florii
”Intrarea în Ierusalim a Domnului nostru Iisus Hristos- Dumineca Floriilor” - pictură murală a Părintelui Arsenie Boca,
Biserica Sf. Nicolae, Drăgănescu

Dragii noștri,

Vă urăm să aveți cu toții parte de o sărbătoare a Floriilor cu sănătate, bucurie și trezvie a minții! La mulți ani tuturor celor ce vă sărbătoriți duminica aceasta ziua onomastică!

Mai jos vă invităm să citiți un amplu articol (semnat de Dr. Stelian Gomboş) cu privire la acest praznic creștin.

Câteva învăţături şi referinţe despre Praznicul Intrării Domnului nostru Iisus Hristos în Ierusalim                                                                – Duminica Floriilor
                                                                                                                                                                                                                                 

Motto: Stăteau faţă în faţă. El, Mirele, şi ea, răsfăţata fiică a Sionului. De pe Muntele Măslinilor, de unde privea Hristos, cetatea Ierusalimului se desena la orizont semeaţă, încordată, cu toate simţurile ascuţite. El, Mesia cel promis, venea la ultima întâlnire însoţit de vuietul mulţimii care-I calcă pe urme, încă din Metania. Alaiul acesta ca de nuntă se agăţase cu cerbicie de persoana Mântuitorului încă de la episodul învierii lui Lazăr, cel mort de patru zile. Ca şi în alte dăţi, Iisus înfruntă moartea altora, arătându-i neputinţa, ruşinând-o. Aşa avea să se întâmple şi cu propria Lui moarte... (Giovanni Papini – „Viaţa lui Iisus”)

Introducere
În faţa Ierusalimului, în acea duminică de aprilie a anului 33 de la Naşterea Sa, Dumnezeu - Fiul, Domnul Iisus Hristos întrupat într-un om încă tânăr, în vârstă de numai 33 de ani, privea îngândurat locul unde va gusta de bunăvoie, până la capăt, urmările şi consecinţele neascultării adamice. Mireasa lui dragă, Ierusalimul, îi va fi încăpere de tortură, loc al umilinţei, mormânt. Ultimul act din istoria aşteptării mesianice va fi unul sângeros, cumplit, mirosind a trădare şi moarte.                                                                                                         

Urmarea aici.

3ABMe Pe 30 martie 2017, în ambianța plăcută și generoasă a Bisericii Sf. Elefterie Nou din capitală, a avut loc lansarea cărții ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI CREȘTINE, autor Aurelia Bălan Mihailovici. 
Vă mulțumim tuturor celor care ați fost prezenți, invitaților și în mod deosebit gazdei noastre generoase, Părintele paroh Ulican Valer (de la biserica Sf. Elefterie Nou din capitală).


Câteva însemnări și imagini de la acest eveniment găsiți pe site-ul nostru, aici.

Cartea se găsește în magazinul nostru la prețul de 45 de lei ambele volume. 


Mulțumim tuturor acelora care au făcut posibilă vizita de sâmbătă, 1 aprilie 2017, la Așezământul Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia-Giurgiu, prin donații în produse și în bani, prin asigurarea transportului și prin simpla prezență alături de noi – câteva mărturii în imagini găsiți aici.

Ca de fiecare dată, părintele Valentin și doamna preoteasă Veronica ne-au intâmpinat cu căldură și bucurie și ne-au împărtășit din proiectele pe care le au de dus în continuare la bun sfârșit. Printre acestea, se numără și achiziționarea unei case pentru două familii care sunt nevoite să părăsească centrul. 
Apelăm încă o dată la sprijinul dumneavoastră pentru a-i ajuta să achite și cea de-a doua rată din prețul de achiziție, până în data de 15 mai 2017 (27.000 lei).

Aceia dintre dumneavoastră care pot și doresc să îi sprijine financiar, o pot face prin virarea sumelor necesare în următorul cont:
FUNDAȚIA CREȘTINĂ PĂRINTELE ARSENIE BOCA
C.U.I: 252 36 717
RO 75 BRMA 0810 0296 7430 0000
Banca Romaneasca – Sucursala Domenii
(de specificat la detaliile plății: "Pentru Giurgiu")

După vizita la așezământ, la întoarcere, am făcut un popas spre închinare la mănăstirea Sf. Ioan Rusul, Giurgiu. Aici am avut parte de o mare bucurie, primăvara luminase și colorase curtea mănăstirii și am putut primi sfaturi înțelepte de la Părintele Hristofor în foișorul din curtea mănăstirii.

Sf._Ioan_Rusulm
Iconostasul bisericii de la mănăstirea Sf. Ioan Rusu
Mănăstirea este prima din ţară construită în cinstea Sfântului Ioan Rusul. Fiind soldat, sfântul şi-a ales ca locaş, iată, o fostă unitate militară, sălăşluindu-se între ostaşii lui Hristos. Biserica cea nouă a mănăstirii, împodobită cu multe icoane cu sfinți români, cu podoabe și covoare în stil tradițional românesc,îți da senzația că ești ACASĂ, primit aici mereu cu dragoste părintească de ÎNSUȘI Dumnezeu.

o-HAPPY-CHILDREN-facebook
Sursa foto
Un studiu făcut de Goethe University privind fericirea copiilor de pe întreg globul a scos în evidență, surprinzător spun autorii articolului (”Țara cu cei mai fericiți copii nu este unde v-ați gândi”) că în România copiii sunt cei mai fericiți (în competiție intrând 14 alte state). Fericirea, sănătatea și educația corespunzătoare a copiilor sunt lucrurile cele mai importante pe care părinții le urmăresc.

Un amplu articol vis a vis de educația copiilor noștri, tocmai pentru a continua să fie cei mai fericiți, vă invităm să citiți aici: Educația pentru sănătate versus educația sexuală – o bătălie a resurselor.
Articolul este semnat de Rodica Bărbuță și Teodora Camelia MoldovanFundația MATCA 2000, pe baza unui studiu făcut la solicitarea Alianței Părinților.

 
0
0
0
s2sdefault
             
                Cuvântul de învățătură
              al Părintelui Arsenie Boca

                         Fragment din LUPTA DUPĂ LEGE


Gândurile celui rău, nălucirile lui, idolii (ideile fixe ale lui), momelile sale, aceştia sunt pruncii vaviloneşti sau «puii de drac», după cum îi numeşte Sfântul Maxim. Iar piatra este Hristos sau credinţa în El, temelia cetăţii sufletului, piatra cea din capul unghiului, pe care zidarii vremii de atunci nu au băgat-o în seamă (Matei 22,42). Or, întru nimeni altul nu este mântuire, căci nu este sub cer nici un alt nume dat nouă oamenilor, întru care să ne mântuim (Fapte 4, 11-12). De piatra aceasta trebuie să lovim pruncii vaviloneşti. Căci cine va cădea pe piatra aceasta se va sfărâma, iar pe cine va cădea ea, îl va spulbera (Matei 21, 44). De aceea Sfântul Ioan Scărarul zice: «Ca numele lui Iisus Hristos, armă mai tare, în cer şi pe pământ nu este». Cerul este mintea şi pământul este inima în care trebuie să se depene rugăciunea neîncetată a preasfântului nume: «Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, miluieşte-mă pe mine păcătosul», întorcându-se ca o armă mereu întinsă asupra vrăjmaşului. 

Sursa text: Ieromonah Arsenie Boca - Cărarea Împărăției, Editura Sfintei Episcopii Ortodoxe Române a Aradului, 2003, p. 176. 
SCARA-RAIULUI-1080x1600
Scara Raiului
afism26.03.2017

Dragii noștri,


Vă așteptăm cu drag mâine, 30 martie 2017, la evenimentul nostru de la orele 18:00:

Lansarea cărții

     ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI                               CREȘTINE,


carte în două volume scrisă de doamna Aurelia Bălan Mihailovici.
Doctor în istorie medievală (bizantologie), autoare a numeroase cărţi şi a peste 200 de articole în reviste de specialitate şi de cultură, în ţară şi în străinătate, Aurelia Bălan Mihailovici a fost premiată în mai multe rânduri de Academia Română.

Alături de autoare, la evenimentul nostru vor lua cuvântul invitații: Pr. Conf. Dr. Gheorghe Holbea, 
            Pr. Toader Crâșmariu, 
            Pr. Emanuel Ganciu, 
            Teolog Dr. Costion Nicolescu.

Evenimentul va avea loc în Biserica Sf. Elefterie, Paraclis Patriarhal.
Intrarea este liberă 
 

Vă reamintim că puteți să aduceți ajutoare pentru copiii de la Așezământul Sf. Arhangheli Mihail și Gavriil din Slobozia (Giurgiu) până vineri, 31 martie 2017, la sediul nostru din str. Mr Alexandru Câmpeanu nr. 58. Sâmbătă, 1 aprilie 2017, se va pleca spre acest centru social de la sediul fundației noastre la ora 9:00 dimineața.

Puteți accesa aici detalii despre această plecare.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să o contactați pe colega noastră, Simona Șandru, coordonatoarea proiectului, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Vă mulțumim pentru orice formă de ajutor veți găsi pentru sprijinirea acestor copiii! Dumnezeu să vă răsplătească eforturile și rugăciunile! 
CopiiiSfArhMihailsiGavriil
SAM_0968
Părintele Macarie Beșliu

"M‑a mirat adânc simplitatea şi firescul părintelui. [...] Prin părintele Macarie te întorci la această spiritualitate maternă, care te revigorează instantaneu, îţi redă puterile sufleteşti. [...] 
Am în faţa ochilor, prin părintele Macarie, un vestigiu al societăţii româneşti autentice, caracterizată de un ethos ferm, adânc încrustat în memoria colectivă, în care recunoşti cultura bunului simţ, a bunătăţii şi a ospitalităţii necontrafăcute de interes, deprinderea de a cultiva binele şi de a lupta cu orice înfăţişare a răului, respectul pentru persoana umană în care stă pitit chipul lui Dumnezeu, valoarea cardinală a demnităţii – pentru care românul actual, dezrădăcinat, cosmopolit, mândru nevoie mare că a fost integrat european, nu doar că nu mai are respectul cuvenit, dar se preface că a uitat‑o cu desăvârşire."
Fragmente din articolul "Părintele Macarie sau reînvăţarea firescului", semnat de Ciprian Voicilă, despre părintele Macarie Beșliu.

Invitații


 • CEREFREA Villa Noël, în parteneriat cu Centrul de Studii și Documentare „Societate, Drept, Religie”, organizează miercuri, 29 martie 2017, începând cu ora 18:00, la Villa Noël, (str. Emile Zola, nr. 6, București), conferința-dezbatere Religie și secularizare în România contemporană.

 • Teatrul creștin Urma Pașilor Tăi... Inspirat de jurnalul de pelerin al Olgăi Greceanu, spectacolul religios Urma paşilor Tăi… este o operă de adâncă meditație, menită să deschidă mințile și sufletele tuturor acelora care văd în învățătura creștină Calea, Adevărul și Viața. [...] O invitație de a evada din agitația vieții cotidiene pentru a acorda timp celor sacre, în această perioadă sfântă a Postului Paștilor", sâmbătă, 1 aprilie 2017, orele 19:00.
0
0
0
s2sdefault
Dragii noștri,

Ieri, în ziua binecuvântată a Bunei Vestiri, ne-am întâlnit, după Sfânta Liturghie, în Parcul Unirii pentru a pleca, împreună cu toți bucureștenii care își doresc și luptă pentru viață, în MARȘUL PENTRU VIAȚĂ.

Icoana Buneivestiri are un loc de cinste în bisericile ortodoxe, ea aflându-se pe uşile împărăteşti ale Sf. Altar, semn că Maica Domnului este cea care deschide nouă uşa Raiului. 

                                       (Sursa imagine alăturată:Romănia Liberă)

FotoRomaniaLibera
Maica Domnului este pentru noi un model de curățenie sufletească și trupească, de iubire și suferință pentru Pruncul său Preaiubit, Domnul nostru, Iisus Hristos..
Să urmăm Maicii Domnului și cu ajutorul său să nădăjduim în mântuirea sufletelor noastre! Am postat un articol deosebit de frumos semnat de prietenul nostru, Dr. in teologie Stelian Gomboș:
Despre Praznicul Buneivestiri sau începutul mântuirii noastre”, pe care vă invităm să îl citiți și dumneavoastră.

Vă mulțumim tuturor care ați fost azi alături de noi și vă așteptăm și pe cei care nu ați fost azi să ne fiți alături în anii care vin, prezența românilor pe acest pământ binecuvântat depinde de noi!

Alexandra Nadane, președinta Asociației Studenți pentru viață a spus ieri, după ce am ajuns în Parcul Tineretului:
"Este trist că nu toți se bucură atunci când femeia și copilul sunt sprijiniți. De aceea, voi repeta ceea ce am spus continuu în ultimii ani. Poate acum ne vor auzi cei care continuă să ne acuze că sunt altceva decât ceea ce suntem.Luna pentru viață și Marșul pentru viață sunt apolitice și neconfesionale, dar sunt deschise participării tuturor confesiunilor religioase și formațiunilor politice. Nu solicităm interzicerea legală a avortului. Nu sprijinim niciun fel de violență împotriva femeii. Promovăm conștientizarea societății despre criza de sarcină. Promovăm înțelegerea adevărului științific că viața începe de la concepție. Încurajăm sprijinirea femeii să nască viața pe care o poartă în ea." 
MarsFotoFundatieImagini de la Marșul pentru Viață 2017
cartielABM
Avem bucuria și onoarea să vă invităm la Lansarea cărții în două volume:

   ISTORIA CULTURII ȘI CIVILIZAȚIEI CREȘTINE.

Autoarea, doamna Aurelia Bălan Mihailovici, membră de onoare a fundației noastre, este Doctor în istorie medievală (bizantologie), autoare a numeroase cărţi şi a peste 200 de articole în reviste de specialitate şi de cultură, în ţară şi în străinătate, premiată în mai multe rânduri de Academia Română.

0
0
0
s2sdefault
              Cuvântul de învățătură 
           al Părintelui Arsenie Boca

Fragment din BUNA-VESTIRE

„«Calea care duce la restabilirea chipului integral al omului se deschide prin Fecioara Maria şi prin zămislirea sa, a Fiului lui Dumnezeu şi a Fiului Omului. Aceasta e calea fecioriei, a curăţiei, a neprihănirii, calea iubirii mistice. [...] Iubirea, prin natura sa, ocupă acelaşi loc ca mistica. Ea e şi spirituală şi nu poate fi asimilată organizaţiei fizice şi trupeşti a vieţii omeneşti. Iubirea e legată ideii iniţiale de om. Nu avem o viziune a sensului religios al iubirii, decât simbolic, ca legătură între Hristos şi mireasa Sa, Biserica.» (N. Berdiaeff, "Esprit et liberte", pp. 220-222).
Buna Vestire ar trebui să însemneze, pentru oameni, o ridicare reală, nu numai doctrinară, a căsătoriei la rangul de taină, şi deci cu roade capabile de taină.
Naşteri de sus, suprapuneri de taină, Fiul lui Dumnezeu în Fiul omului, atârnă neînchipuit de mult de înălţimea sau josnicia la care-i trăită viaţa. Dacă o atitudine mişcă Cerul spre pământ, o alta îl izgoneşte, ca şi când nici n-ar fi Cer.
Buna-Vestire taie hotarul între Sfinţi şi oameni de nimic.”

Sursa text: Parintele Arsenie Boca - Cuvinte Vii, Editura Charisma, Deva, 2006, pp. 61, 62, 63.
 
buna_vestire
Icoana Buna Vestire, Părintele Arsenie Boca,
Biserica Sf.Nicolae, Drăgănescu
 
1VPsiVS Sâmbătă, 18 martie 2017, a avut loc o nouă deplasare la așezământul de la Valea Plopului. Am plecat din București cu cinci mașini, pline cu cele necesare și cu oameni care au jertfit din timpul lor pentru a ajuta ca totul să ajungă la cei care chiar aveau nevoie. Pe drum ni s-a mai alăturat o familie care nu locuiește în București. Am dus tot ce s-a strâns din bunăvoința dumneavoastră, am aflat noutăți, că acum sunt 418 persoane care beneficiază de ajutor dintre care 330 sunt găzduite in case sociale ale asociatiei, am discutat despre problemele privind asistența medicală cu care se confruntă și ne-am întâlnit și cu părintele Nicolae Tănase care este inițiatorul acestei asociații.
De acolo am plecat la schitul Sfântul M. Mc. Dimitrie, unde am ajuns relativ ușor cu toate că e situat în vârful unui deal, la marginea pădurii și unde se merge pe un drum neasfaltat. 
Ne-am bucurat de rugăciune, s-au citit pomelnicele iar apoi părintele ne-a răsfățat cu compot de mere abia făcut, vin fiert și vorbe de duh. Ne-am hotărât cu greu sa pornim spre casă dar trebuia deoarece începea să se lase seara.
Cu ajutorul Domnului am ajuns cu bine inapoi iar astăzi am avut bucuria ca cineva din grup să trimită un mesaj cu datele sale cu rugămintea de a le face publice celor care au făcut parte din grup pentru a ne putea revedea și pe viitor în aceeași formație.
Vă mulțumesc încă o data tuturor, donatorilor, transportatorilor, vizitatorilor și vă urez ca Dumnezeu să vă răsplătească binele făcut!
Imagini de la această vizită binecuvântată puteți vedea aici.
                                                           
                                                                     Cu prietenie, Victoria Anca, Coordonator Proiect Valea Plopului
 
Vă invităm să citiți un articol deosebit de interesant și folositor sufletelor noastre despre părintele Pavel de la mănăstirea Tazlău:  „Când am ajuns la Tazlău, am stat cuminte într-un colț, cum spunea un părinte că este bine, dar dintr-o dată a trebuit să nu mai stau într-un colț, ci să fiu în toată mănăstirea. Peste tot. E foarte mare diferență. Cu fiecare zi care trece se lasă tot mai greu. Suntem nu vieţuitori, ci supravieţuitori, aici, la Tazlău”, îmi spune Părintele Pavel în timp ce facem câțiva pași înspre ctitoria Sfântului Ștefan cel Mare. PrPavelTazlau
INVITAȚII

 • ”Eram gata oricând pentru jertfa supremă, considerată ca o binefacere, și la gândul căreia simțeam o mulțumire fără margini. Toate presiunile, de toate nuanțele, morale sau fizice, de toate intensitățile, nu mai aveau nici o putere asupra mea. Ajunsesem să sfidez moartea.” - Ioan Teodorescu
  Librăria Sophia, Editura Evdokimos şi Fundaţia Profesor George Manu vă invită marţi, 28 martie 2018, ora 18.00 la o dublă lansare de carte:
  Ioan Teodorescu - Pelerin prin iadul roşu (prefaţă de Radu Mărculescu)
  Nicolae Roşca - Batalioanele de exterminare Sărata (prefaţă de Pr. Marius Vişovan) 
 • Fundația Sfânta Irina organizează un CICLU DE CONFERINȚE cu tema CONCEPTUL DE MEDICINĂ CREȘTINĂ. Pot participa: medici, preoți, psihologi, asistenți sociali, asistenți medicali, teologi. Participarea este gratuită. 
  Sediul Fundației (str. Erou Mircea Marinescu, nr 3, Voluntari, Ilfov), pe 29 și 30 aprilie 2017, sâmbătă între orele 9-18 și duminică începând cu  ora 14.
0
0
0
s2sdefault
sfanta-crucert
Dragii noștri,

"Cu mulţimea milei Tale, Preaîndurate Doamne, curăţeşte mulţimea păcatelor mele şi mă învredniceşte a vedea cu suflet curat Crucea ta şi a o săruta întru această săptămână a postului" (Stihira a II-a de la Vecernia din Duminica Sf. Cruci, duminica de mâine, 19 martie 2017).
”Sădită în mijlocul Postului Mare, Crucea înfăţişează celor ce s-au curăţit în timpul celor trei săptămâni primele binefaceri duhovniceşti pe care le aduc virtuţile lor. Crucea apare ca un pom al vieţii, din mijlocul Raiului. Ea defineşte şi caracterizează tot timpul celor 40 de zile şi conduce la Sfânta Înviere.”, ne spune Părintele Prof. Dr. Gheorghe Holbea într-un interviu pe care Dl. Dr. Stelian Gomboș, prieten al fundației noastre, ni l-a transmis nouă spre cunoaștere și zidire în lumină numit ”Despre Sfânta Cruce şi Postul Ortodox”.
Vă mulțumim și vă suntem recunoscători pentru toate mesajele, felicitările și, uneori, criticile aduse nouă! Suntem conștienți că numai cu ajutorul dumneavoastră putem continua și îmbogăți sau corecta întreaga activitate desfășurată de fundația noastră.
Avem nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru editarea cărților. Mai concret, căutăm corectori de carte care pot lucra în regim de voluntariat pentru fundația noastră. Dacă sunteți absolvenți de studii superioare de filologie - limba și literatura română (sau studenți în ani terminali), cunoașteți și lucrați cu editoare de text word și/sau indesign și doriți să ne ajutați pro bono, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați trimițându-ne o scrisoare de intenție și CV-ul dvs. pe adresa noastră de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau venind direct la sediul nostru cu CV-ul dvs (cu un telefon în prealabil la numerele de telefon: 021-223.2496 sau 0724.271.236 pentru a stabili ziua și ora unui interviu.)
Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag! 
TextEdit-icon
Afis2017
Flagelul societății contemporane, avortul, ”în România, în perioada 1958 – 2014, a curmat peste 22.638.755 de vieţi, țara noastră aflându-se pe locul doi în lume, după Rusia, în ceea ce privește numărul de avorturi raportat la populația existentă (116,5%).”

”Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a binecuvântat demersul Asociației Studenți pentru viață de a organiza cea de-a șaptea ediție națională a Marșului pentru viață, eveniment care va avea loc în după amiaza zilei de 25 martie 2017, în ziua praznicului Bunei Vestiri.” (Comunicatul de presă al Patriarhiei Române de susținere a Marșului pentru viață din care sunt fragmentele anterioare.)

Vă așteptăm alături de noi! Sâmbătă, 25 martie 2017, ne vom aduna în Parcul Unirii la ora 12:30, de acolo va începe marșul.
Toate detaliile marșului precum și locul exact de întâlnire al membrilor și prietenilor Fundației noastre. marcat pe hartă, le găsiți aici. 
Cu ocazia anului comemorativ al apărătorilor patriei şi martirilor neamului în timpul prigoanei comuniste, în perioada 20 - 22 martie 2017, Asociaţia Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (A.S.C.O.R.) împreună cu Asociaţia Tinerilor Creştini Ortodocşi Cluj va organiza Festivalul de Teatru - de tineret intitulat 

      ”ÎNCHIS AM FOST” -  20-22 martie 2017.
sfintii-inchisorilor
INVITAȚII

-Conferința ”Despre moștenirea spirituală a Părintelui Arhim. Arsenie Papacioc”, invitat: Conf. Univ. Dr. Ioan Marian Croitoru.  Biserica "Sf. Cuv. Antonie cel Mare" - Titan - Str. Jean Steriadi nr. 19/A, sector 3, Bucuresti, luni - 20 Martie 2017, orele: 19:00

-Sâmbătă, 25 martie 2017, suntem invitați la Hramul Mănăstirii Buna Vestire, Bolintin Vale, Giurgiu.
Ieromonahul Mina Străinu, pe care l-am cunoscut toți cei care am fost împreună aici la Sf. Liturghie în noiembrie anul trecut, ne transmite că suntem așteptați aici cu brațele deschise la marea sărbătoare a mănăstirii situate la marginea pădurii.

Luni, 27 Martie, la ora 17.30,  Biblioteca Nationala a României, sala Atrium, spectacolul dedicat Mamei Crestine,  precum si Vernisajul Expozitiei de icoane de sticla, ”O icoana, un copil”. Manifestarile sunt sustinute de elevii Liceului Pedagogic Ortodox Anastasia Popescu, alaturi de cativa invitati foarte dragi.
 
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Parteneri

BannerFamOrtodoxa

Banner milo 2

 

 

Powered by Rebel IT & Services
Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.