ajutormicFoto: www.crestinortodox.ro
Dragi prieteni,

Dorim să vă anunțăm că în data de sâmbătă, 02 aprilie 2016, cu ajutorul lui Dumnezeu vom vizita Asezamântul de la Valea Plopului/Valea Screzii cu articole necesare. Vă reamintim că acolo sunt ajutați: copii fără familie, mame cu copiii lor, bătrâni fără ajutor, adulți fără adăpost, familii cu greutăți. Numarul acestora este mare: 249 de copii între 0-18 ani, 65 de mame, 55 de adulți, 35 de bătrâni.

Vă prezentăm mai jos posibilitățile de a ajuta şi dumneavoastră, după dorință și putere:

A: Popularizarea acţiunii:
- Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
- Trimiteți-ne adrese de mail ale celor interesați să fie informați sau oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.

B: Participarea la colecta de produse:
Necesitățile anunțate pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: conserve de mazăre, fasole verde şi ciuperci la conservă, pateu vegetal, margarină, bulion, biscuiti, lapte praf PRE NAN, NAN 1/2/3

- Produse de igienă personală: pampers adulți, pampers copii nr 5, șervețele umede, tampoane, şampon copii şi adulți
- Medicamente: nurofen sirop şi capsule, sirop de tuse, algocalmin, no spa, debridat, omez
- Produse de menaj: produse de curățenie pentru gresie, faianță și geamuri, clor, mături, mopuri, saci menajeri, şervețele masă, pungi sandwich
- Altele: muşama, fețe de masă, coşuri de gunoi, coli de scris

Colectarea se va efectua în perioada 24 martie – 1 aprilie 2016, orele 9-13 (dacă nu vă încadrați în program, vă rugăm să ne contactați la 0766 405 939 - Irina Popescu).
(Punct de colectare – noul sediu al fundaţiei: Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, Bucureşti)

C: Voluntariat pentru transportarea darurilor:
Darurile vor fi transportate prin voluntariat. Suntem recunoscători membrilor şi prietenilor fundației care ajută ca donațiile să ajungă la destinație.
În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul până joi, 31 martie (email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau telefon: 0765236231).

Întâlnirea de sâmbătă 2 aprilie va fi la sediul fundației* la ora 9:30, iar plecarea la 9:50. Intervalul de 20 de minute este destinat organizării și încărcării mașinilor.
*Vă rugăm să verificați noua adresă a fundației pe pagina web, la secțiunea Contact.

(Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul: Daniela Petcovici – email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. – tel: 0765.236.231)

Vă mulțumim pentru orice fel de ajutor.
Domnul, Maica Domnului şi Părintele Arsenie Boca să vă răsplătească gândul și fapta bună!
0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.