Vizita la Așezământul de la Valea Plopului- Valea Screzii și Schitul Sf. M. Mc. Dimitrie Izvorâtorul de mir - 13 mai 2017

VPa1f

Iată ce ne scrie coordonatorul proiectului ”Valea Plopului”, colega noastră, Victoria Anca, despre vizita de sâmbăta trecută la Valea Plopului și schitul Sf. M. Mc. Dimitrie:  

”Vă împărtășesc, așa cum v-am obișnuit, în câteva rînduri, secvențe din cele trăite de noi, cei care ne-am dus la copiii de la așezământ.
De această dată eram mai puține persoane adunate să mergem spre Valea Plopului și ne-am bucurat mult când, puțin înainte de plecarea din București, am primit vestea că ni se va mai alătura pe drum încă o mașină. Am ajuns acolo la ora prânzului, când copiii se aflau la masă, unde am fost invitați și noi și așa am avut prilejul să stăm, să ne rugăm și să cântăm împreună cu ei.

SchitulSfDimitrie2

După masă, părintele Tănase i-a chemat pe toți, de la mic la mare, la curățat împrejurimile, numai că atunci când eram pregătiți să ne apucăm de treabă, a inceput ploaia și activitatea s-a contramandat. 

Apoi am plecat către schitul Sf. Dimitrie unde eram așteptați cu bucurie de părintele stareț (la fel că data trecută) care ne-a tratat cu bunătăți, ca un adevărat părinte. Timpul petrecut acolo a trecut repede dar ne-am întors la casele noastre cu sentimentul că am trăit o zi plină și cu mare folos sufletesc.
Vă mulțumim mult tuturor celor care ați participat cu daruri, bani sau/și cu prezența voastră la acest drum  de ajutor, Dumnezeu să vă răsplătească eforturile!”

Ca martor și voluntar al celor petrecute acolo sâmbăta trecută, colega noastră, Teodora Camelia Moldovan, a dorit să posteze pe site-ul nostru câteva impresii pe care vă invităm să le citiți aici. De asemenea, în completare, puteți vedea aici alte câteva imagini surprinse acolo.

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.