DSCN5020
Dragii noştri prieteni,

La întoarcerea de la Valea Plopului, vizita noastră din 27 ianuarie 2018, doamna Ştefania Pauciuc, coordonatoarea acestui proiect, ne transmite următorul mesaj:

Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al dumneavoastră, sâmbătă, 27 ianuarie 2018, am reuşit să mergem la Valea Plopului şi Valea Screzii, aşa cum ne-am propus.

Primul drum din acest an, în vizită la micii noştri prieteni, a fost însorit!DSCN5004
Vă aducem, pe lângă bucuria şi energia transmisă de copiii pe care i-am găsit la săniuş, călduroase mulţumiri pentru donaţiile făcute. Datorită implicării şi dorinţei de a ne ajuta semenii, s-au adunat bani cu care s-au cumpărat: rechizite, scutece de unică folosinţă pentru copii şi produse alimentare (am completat congelatorul cu 260 Kg de pulpe de pui).
Ne bucurăm şi vă mulţumim tuturor pentru receptivitate la nevoile copiilor de la Valea Plopului!
Ne-au însoţit în vizită, două doamne cu suflet mare care s-au jucat cu copiii şi chiar au încins o mică partidă de fotbal, la concurenţă cu cei de la săniuş.Încercăm să evaluăm stadiul în care se află lucrările la şcoala de meserii din Valea Screzii şi, cu sprijinul dumneavoastră, să contribuim la finalizarea acestui proiect care trenează.
Având calendarul deplasărilor din acest an, vă rugam să ne insoţiţi şi în următoarea vizită, care va fi sâmbată 17 martie 2018.
Împreună bucuria este mai mare!

Fotografii de la această vizită

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.