3qmagazine

Cu ajutorul lui Dumnezeu, sâmbăta, 22 iulie 2017, vom ajunge la așezămintele de la Valea Plopului și Valea Screzii. În acest demers vă rugăm să ne sprijiniți, după posibilități:

2perenicolaeportrait A: Participarea la colecta de produse:
Necesitățile pentru această dată sunt următoarele:
- Alimente: fructe și legume proaspete (în special ceapă și morcovi), produse neperisabile de post (mazăre, fasole conservă, bulion, pateu soia, margarină); lapte praf NAN 3 si 4
- Produse de menaj: soluții curățenie, cloramină, mănuși unică folosință, saci menajeri rezistenți
- Produse de igienă: pampers adulți
Punct de colectare: Str. Maior Alexandru Câmpeanu nr 58, Etaj 1, Sector 1, București. Colectarea se va efectua în perioada 12-21 iulie, orele 8-16 (cei care nu se pot încadra în program sunt rugați să ne contacteze la 0724.271.236 - Daniela Petcovici).

B: Voluntariat pentru transportarea darurilor:
Transportarea donațiilor se va face exclusiv prin voluntariat. Multumim tuturor membrilor și prietenilor fundației care ajutați ca produsele să ajungă la destinație. Vom primi cu plăcere vizitatori, în limita locurilor disponibile și în ordinea înscrierii.
În cazul în care doriți să ajutați cu serviciul de transport, vă rugăm să anunțați coordonatorul până joi, 20 iulie 2017, la numărul de telefon: 0722.310.998.
Părintele Nicolae Tănase  


C: Popularizarea acțiunii:
- Povestiți despre acțiune prietenilor și cunoscuților dumneavoastră.
- Trimiteți-ne adrese de e- mail ale celor interesați să fie informați sau oferiți-le datele de contact ale coordonatorului.
Întalnirea de sâmbătă, 22 iulie 2017, va fi la sediul fundației la ora 9:00 (organizarea și încărcarea mașinilor), iar plecarea se va face la 9:30.

Pentru orice alte informații sau lămuriri, vă rugăm să contactați coordonatorul la numărul de telefon: 0722.310.998.
(Fotografiile sunt din Q Magazine)

0
0
0
s2sdefault

Căutare site

Noutăți Magazin

Abonare Buletin Informativ

Acest site foloseste cookies pentru cea mai buna experienta de navigare pe site-ul nostru. Daca continuati navigarea inseamna ca sunteti de acord cu aceste conditii.